Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@fatihgüven

Temu doğru söyler Fatih, almazlarsa hır çıkartırız :)

Yönetmelikte, yoğun olmayan saatlerde taşınabiliyor yazıyor. ;) Sabahın köründe de hele ki hafta sonu bomboş olur. Hafta içi bile o saatlerde boş geçer tramvaylar ;) Sıkıntı yok yani.

Yarışa katılacaklar ;

• Nedret Günaydın ( Master )
  • Ramazan Okyay ( Master )
  • Haşim Okyay ( Elit )
  • Fatih Güven ( Junior / U23 )
  • Temuçin Garzan ( İri Junior )
  • Koray Karaman ( Cücük Junior :p )

Fatih, Koray, Temu, sizler hangi kategoride giriyorsunuz? Junior yazdık ama :rolleyes: :D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@Haşim Okyay

Haşim abi ben iri junior :cheer: :smily143:

selamlar A.Y.P.G :)
zeytinburnunda hava yagmurlu çamurlu:D
şimdi belgrat ne haldedir kimbilir.yarışa katılacakların Allah yardımcısı olsun.
yarın sabahın köründe görüşürüz dostlar:)

*anne ata sözü
sabahın köründe kalkıp üstelik birde bu yağmurda yollara düşende akıl aramamak lazım

teşekkürler anneciğim iyi dileklerin için :eek:

bende bir şey eklemek istiyorum:
bu sadece bir antrenman amaçlı yarış olacak,üst seviye malzemelerimi tehlikeye atacak bir durum oluşursa risk'e gerek yok bende girmeyeceğim.

@Nedret Günaydın

Aynı fikirdeyim kaptan, zaten yeni geçmişim üst donanıma. Kıyamam ben şimdi onlara :D Bakalım, parkur izin verirse gireriz, olmazsa fotoğraf çeker eğleniriz :D Mühim olan, gönüller bir olsun.

Hasim olmuyor böyle :) O üst donanimlarin alttakilerle farki yagmur camur ve tabi ki yaris ortaminda belli olur ;). Sekerden yapilmadi ya bunlar, erimezler korkma :D

Hem yarismayacaksan ne diye masraf ettin bakiyim?? :eek:

(Vatan hasretiyle yarisi [en cok da ortamini] kaciran bir MTB'cinin elinde firsat olup da yarisa girmemeyi düsünenlere yakarislaridir :))

@HaliliOzturk

Yapma Halil, girme kanıma bak :)

Gönül istiyor ki, bütün yarışlara girelim. Ama işte, maalesef mümkün olmuyor.

Parkuru gördükten sonra, senin yakarışlarını da aklıma getirip, katılma istediğimin daha ağır basmasını sağlayacağım Halil :)

@Haşim Okyay

Kanina girmek? Kaninda olmasa burada olmazdin Hasim :) Benim günahim yok, ben sadece zili caliyorum, icindeki canavari uyandirmak icin ;)

Bu arada daha önce yaris ortaminda bulunmamis arkadaslar icin;

(link)

ve

(link)öneririm.

@HaliliOzturk

Halil Abi bu videodaki inişler:eek: belgrad'ta mı?? eğer öyleyse bu yağmurda yine aynısı olmuştur

halil muhakkaki donanımımızı yarış amaçlı olarak düzenledik ve masraf ettik.

ama ilk önce kendimizi sonrada öncelikli olarak bisikletimizi korumamız gerekli,heleki bu durum bizim gibi sponsorsuz olupta kendi imkanları ile bir şeyler yapmaya çalışıp meydana getirmenin ne demek olduğunu sende çok iyi bilirsin.

gönüllerimiz elbetteki yanıp tutuşuyor,heyecandan yerimizde duramıyoruz,start anını iple çekiyoruz ama bu sadece bir antrenman amaçlı yarış olduğunuda aklımızdan çıkarmamamız gerekli.

asıl yarışlara sağlam kompetanla girmek daha verimli olacak.

yarın parkurda bolbol çamur olmak ümidi ile dostlarım

temu90, orasi Belgrad Ormani :) Videoyu izleyebilen arkadaslar, orada sari yagmurluklu, habire düsen birisini görecekler :) Adi Ayse, artik pek yarismiyor ama o yarista onu taktir etmemek elde degildi. Yani insan 2 kez düstügü teknik inisi 3. kez yine inmeyi dener mi? :) Ayse denedi ve indi.

Ne yazik ki baska sitede yok. YouTube bir ara acilmisti sanki? Yine mi kapattilar?

Nedret Abi söylediginde cok haklisin. Ama yarisa da girmemek mantikli bir yaklasim degil bana göre, o nedenle öyle dedim ;). Yarisa girin ama temkinli olun. Birakin gecen gecsin, isin önce keyfine, sonra da cikarilabilecek tecrübelerine bakmak gerek.

@Nedret Günaydın

Dıııııt ! Yanlış cevap. Önce bisikletimizi, sonra kendimizi korumamız gerekli diye düşünüyorum ben Nedret :rolleyes: :D

@HaliliOzturk

Oraya gidiş maksadımız da bunlardan ibaret zaten Halil.

@Nedret Günaydın

Hıh ! Sadede gelin şöyle :) Her şartta ve her durumda mangal yapabilme özelliğine ve kabiliyetine sahip arkadaşlardan oluşan bir gruba sahibizdir :)

@Haşim Okyay

arkadaşlar akşam gelecektim oraya tanışmak için fakat yağmuru görünce gelmemişsinizdir diye vazgeçtim sefa da gitmeyeceğim dedi artık kısmetse yarışta görüşürüz sucuk partisinede katılabilirim herkese yarışta iyi şanslar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri