Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@yalcin34

evet yalçın seni akşam gördüm çalışlarda :D

Scudo
@temu90

:D:D sallana sallana gidiyordum ya yerler sabun gibiydi. zor attım kendimi eve. az kondisyon da yapayım dedim:)

iyi akşamlar avrupa yakası:)

Leventçim büyük geçmiş olsun.leblebi akşamı iyi görünüyodun aslında.kendisine o denli iyi bakan dikkat eden sen hastalandıysan eger bizler yandık ki ne yandık:D:D
yarın akşam için hadi çogalalım:D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Bak hele Bak Haşim abime Bak :D:D:D
(link)
Ayıp ayıp hocam Bizden Gizli tıkınıyosun demek Yakaladık sonunda :D
AVRUPA YAKASI MAGAZİN'den kaçamayanlar listesine sende girdin : )

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Günaydın avrupa yakası hayırlı günler herkese

Listeye açılış bekliyoruz:D

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası.

İşte, özlemle beklenen Cuma günü geldi çattı. Akşam kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz ;) :)

@Sefa Yıldız

hizliresim.com adresinden fotoğraf koymayın Sefa, ben göremiyorum. Imageshack veya Photobucket den koymanız lazım ;)

Günaydın Avrupa Yakası'nın Pedal Sever Üyeleri Hayırlı Cumalar..

@ Merhabalar Aytekin Abi,ben Gelemiyorum malesef.bu Akşam Bizim grubumuz 20.30 Dan Tekzenden çıkıp, Sahil yolu üzerinden Florya Dinlenme Tesislerine Geliceklerini Düşüşnüyorum Tam olarak Bilmiyorum ...
Öğlene doğru netleşir..Forumu Takip Ederseniz Tam Bilgilere ulaşırsınız. :)

@Haşim Okyay

Tamam abi İşte Görme diye Hızlıresim'den Yüklüyorum :D:D
Görsen Yakalıycan Yakalayınca :D
DÜşünemiyorum 2 saat bisikletle kovalarsın artık :p:D:D:D:p:ci:

"avrupa yakası"

günlük güneşlik bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgilerle birlikte,hafif tebessüm endamında günaydın herkesçiklereeeeeeee ;)

amma konuştum ha :) radyoda spikerlik falanmı yapsam :)

günaydın avrupalı pedalşörler cuma akşamı aranızda olacam. haşimcim beni bu günkü listeye ekle.bu gün bilgisayarda olmıyacağım arkadaşlara iyi günler.

olivıum kartalı:cool:

akşamki listeye beni de eklerseniz sevinirim, şimdi okul yoluna düşüyorum:D

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde güncel olaylardan bahsedip,hafta sonu yarışı için fikir alış-verişi yapılacak.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 19.12.2009 cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim...

@VOLKANRR

olur abi ne demek,sana duble porsiyon helal olsun yakışır valla :D :D

hüoppppp uyumayın artık yeter yaw,walla hepiniz +90 kğ adaysınız maşallah (volkan ağbi sen üstüne alınma) ehueheuu :D :D

21.12.2008 tarihinde Belgrad Ormanı Valide Bendi’nde yapılacak ilk yarışta, elit ve 23 yaş altı sporcular 6 tur, master ve junior kategorisindeki sporcular 4 tur ve bayanlar ise bayan ise 3 tur atarak yarışı tamamlayacaklar.
Yarışlar geçmiş senelerdeki gibi ilk yarış antrenman niteliğinde olup diğer yarışlar puanlı olacaktır. Bütün yarışlarda madalya dağıtılacak. Ödüller ikinci yarışta açıklanacak.
Yarışın nerede yapılacağı açıklanmıştır.
katılmak isteyen arkadasları 100% orman havası oksijenden kdv almıyoruzzzzz :D detaylar

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=447033#post447033

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri