Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
serkan dan yarış ulaşımı için son durum açıklaması geldi.

Beşiktaş Belediyesi sponsorluğunda Pazar günü 2 adet midibüs ve 2 adet kamyonet yarışmacıları taşımak için Kaçkar Bisiklet Ortaköy mağazanın önünden saat 8.00’dan 8.45' e kadar bekleyip hareket edecek.

Belgrad Ormanı Valide Bendi’nde yapılacak ilk yarışta, elit ve 23 yaş altı sporcular 6 tur, master ve junior kategorisindeki sporcular 4 tur ve bayanlar ise bayan ise 3 tur atarak yarışı tamamlayacaklar.
Parkur Uzunluğu:4,5 km ortalama

Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar vapur saatlerine baksınlar kaçırmamak için.Ortaköy Mağaza krokisi (link)

Scudo
Yarışa katılan bayanlar ise bayan ise nasıl oluyor?:D
Bayanlara bayan kontrolumu yapılacak?
Sahte bayanlar var galiba?:D

liste yokmu, kafayı toparladım biraz..:)

19 Aralık Cuma Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamları Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Levent_K
  2. Süleyman abi
  3. Haşim Okyay
  4. Koray Karaman
  5. Yalçın
  6. Ramazan Okyay
  7. Temuçin
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Gezimize iştirak etmek isteyen arkadaşların, listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

Akşam kimseye söz vermeyin, sonra üzülürsünüz bak ;) :D

Dip not : Bel ağrım iyice kendini hissettirdiği için akşam çay olayına giremeyebilirim arkadaşlar. Bilginize ;)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
19 Aralık Cuma Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamları Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1.Levent_K
2.Süleyman abi
3.Haşim Okyay
4.Koray Karaman
5.Yalçın
6.Ramazan Okyay
7.Temuçin
8. FatihGüven
9.
10.

Tabi hava böyle devam ederse ;)

akşama fazla yormayın kendinizi,kaslarınızı dinlendirinki pazar gününe dinç ve zinde girelimmmm. ;)

hazırlanın be yaw pazar günü yarıştan sonra mangal yaparızzzzz :D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@Nedret Günaydın

Aynı fikirdeyim, hatta ben bugün gelmeyecektim de, dedim gelenek bozulmasın ;)

Pazar günü zinde olun, uzun ve zevkli, aynı zamanda yorucu bir gün olacak.

Şu ulaşım sorununu da çözemedik daha. Ortaköy`den kalkacakmış ama, Ortaköy`e gitmişken transit basar giderim Belgrad`a. Hem son antrenman olur.

Akşama görüşürüz :)
çıktım ben.

Ben de bu akşam sizin grupla gelmeyi planlıyorum
Bugünkü tura katılacak kişilerden herhangi birini Tel. ini alabilirmiyim, sizi bulamazsan iletişim kurayım. 10 dk sonra internete ulaşamıyacağım, işyerinden bağlanıyorum da. Yani acil cevap

Ya dinlendirin bilmem ne diyorsunuz Tekzen'e gelip dönücem galiba :D

@Haşim Okyay

belgrat'a basmanı tavsiye etmem,zaten ortaköy'e ulaşım için baya bir efor sarf edeceksin.
bin paşa paşa otobüsüne sere serpe keyifle git.hem sıcacık olur otobüs ;)

fatih;
diğer bölümlerde hakan ağbinin yazıları var okumanı tavsiye ederim,ipi göğüslemek istiyorsan.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
en kötü ihtimal sabah ilk tramvaya doluşuruz zaten kabataş son durak

Bakırköy'den tren, ordan biraz pedal..Biraz erken kalkmak gerekebilir :)

@Nedret Günaydın

Bakalım, pazar ola hayr ola. Sizlerden hayr yok, bari başımızın çaresine bakalım :cool:

@fatihgüven

Kinaye değil o Fatih, ufak bi serzeniş sadece :)

@temu90

Şimdilik en iyi ihtimal bu görünüyor Temu. Kabataş dan da Sarıyer otobüsüne atlarız, derken bakmışız Belgrad dayız :rolleyes: :)

@deniz yenidoğan

Vay, Deniz kardeşimiz de buradaymış :)

1. Levent_K
2. Süleyman abi
3. Haşim Okyay
4. Koray Karaman
5. Yalçın
6. Ramazan Okyay
7. Temuçin
8. FatihGüven
9. Süleyman ( suzunkopru )
10. Deniz Yenidoğan
11.
12.