Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Sefa
italyan paparazzilere taş çıkarırısın vesselam,
bu resimler nerden çıktı şimdi...!:eek:

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Scudo
--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

volkan ağa'nın :D daveti üzarine motorsikletli dostlarımızın maçında onlara eşlik edip mangal yapıyoruzzzzzz

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,yedikuleden samatya sahile uzanıyoruzzzzz

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih :28.11.2008 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu yağmurlu mevsim normallerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

not : soğuk ve yağmurlu bir gece olabilir hazırlıklı olun. ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Levent_K

Gözümden Kaçmaz Ağbey ,Yiğenimiz EREN'in adına Basketbol maçında yedıgımız Baklavaydı :D

Uyumayın uleeeeeeeyn ! :045: :D

Bir mesai akşamından herkese selamlar.:D

arkadaşlar selamlar herkeslere..yarın için bende gelmek istiyorum bir aksilik olmazsa...görüşürüz..

Günaydın,
Ben daha iyileşemedim,
hafif bir harekette çok terliyorum, bisikletsiz geleceğim.

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası.

Akşam kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz ;) :D

günaydın avrupa pedal grubu dosları,günümüz aydın olsun formda olalım bu akşam çıkalım.:ci:

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeee ;)

mangal kokuları gelmeye başladı burnuma muhahah :D

mangalı yakıp daha sonra savulun bre motorcular,bisikletliler geliyor ehueheu :p

haşime yokkkkk :boese153:

günaydın avrupa yakası keyifler iyidir inş. bugun hava güzele benziyor heyecan ayak parmaklarınızı uyuşturmaya başladımı(Haşim abinin deyiminin selim versiyonu:D)yaw bu arada bu forumun saati herkeste mi yanlış yoksa bende mi böyle düzelir diye bekledim ama hep yanlış..

kontrol panelinden
seçenekler bölümüne gel
zaman ayarlarından
(GMT-08) pasicif time (us & canada) şıkkını seçersen işlem tamamdır.

uyumayınnnnnnnnnnn kalkın sabah olduuuuuu..

Günaydınlar Avrupa Yakası'nın Yakışıklı Karizmatik Pedal Sever Üyeleri Keyfler Nasıl Akşama Baklava Var Ama benim ışıklarım Yok nerde Ne zaman buluşuyosunuz ?
Yetişe Bilirsem Gelicem Nedret ABi,Açılış yok mu Açılışş?

Pazar Günü çatalca Var mı Bİraz Erken Hava Yağmurlu olsada Ben biryerlere Gitmek İstiyorum Benle Gelmek İsteyen var mı ?

merhaba kaptan :D ufaktan bir açılış listesi yapta,katılımcı listesini görelim.

zeytinburnu grubu nerede,:D sesleri çıkmıyor.

ben bugun gelemeyebilirim daha doğrusu bursa ya gidebilirim dedem hastaneye kaldırılmış durumu ağırmış görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@kafile

selimcim geçmişolsun, üzüldük kardeşim. kendine iyi bak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri