Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın gecenin karanlığını yakışıklıkları ile aydınlatan karizmatik delikanlıları ;)

dün akşam bilmem neden ama manyak gibi üşüdüm yaw :(
şu andada burnum şelale olmuş durumda böhühühü :(

Scudo
Günaydın Avrupa Yakası.

Dün akşamı kazasız belasız noktaladınız umarım. Nedret`e tatlıyı az mı verdiniz ne yaptınız üşümüş bak :D

Bir kaç kare fotoğraf ekleyin de zorumuza gitsin bare :D

Yarın için program nedir? Ne tarafa gidilecek? Nedret bir açıklama yaparsan herkes ona göre hareket etsin.

Toplanma yeri, kalkış yeri, güzergah vs. Çatalca denilip kalınmasın öyle ;)

Ben diyorum ki, sabah çok erken çıkılsın, geri dönüşü de pedallayalım. Böylece binemediğim 1 haftanın acısını çıkartmış olurum :D :crazy292:

Evet, ben akşama kadar buradayım yine büyük ihtimal. Sürekli bağlanamasam da takip ediyorum.

Ayrıntılar netleştirilirse sevinirim Nedret. Hadi ben kahvaltıya gidiyorum :D

Çatlaca turu için hepimiz bir şeyler söyledik duygularımızı ve isteklerimizi belirttik.
Uygulama günü içinde yarın olarak kalıpsallaşmış bir tarih seceneği önerildi herkes tarafından.

Ben güzergah noktalarını ve seçenekleri önceki sayfada kaleme alarak dökmüştüm.
Herkes tarafından okeylendi ve işlem uygulamaya geldi.

Hava şartlarıda planlananın aksine günlük güneşlik ve bahar havası gibi.

Güzel bir tur olmakla birlikte ve bal tadı vereceğine inanıyorum.

Yalnız ben yarın kurban bayramı nedeni ile hayvan bakmaya gideceğim aile büyükleri ile birlikte,istemesemde nefret etsemde mecbur tutuldum.

Sadece sabahtan Florya performans turunu yapıp eve gelecek kadar vaktim olacak.

@6500

senin ismini büyük ada listesinde görmüştüm,geliyorum notunda var.
gitmiyecekmisin o geziye ?

Çatalca degilde belgrad yapsak iyi olur Çatalca'dan tırsıyorum hoş haşim abi kollara sorun yk gelırım..

Sanki fikirler Çatalca değil de Belgrad`a kaydı gibi. Fark yapmaz, Belgrad da yaparız, ama Levent abiyi de kandırıp getirmek lazım. Yoksa ateşi kim yakacak? :eek:

Yani, Belgrad yapar, yine bi çöp sucuk operasyonu hazırlar, mideleri doldururuz, sonra da ekşın yaparız ;)

listeyi erken yaparsak ii olur arkadaşlar yada nereye gidilcek karar verirsek

belgırata hiç gitmedim rota yı oraya doğru çevirelim

Nedret abi Gelirse Çatalca Yapalım :D
Gelmezse Belgrad 'a Gidelim Yarın BenimSon turum olabilir Haftaya Gidiyorum Dostlarımla Güzel Bir Gün Geçirmek İstiyorum karara Bağlayalım ??

Havanın durumuna bakılırsa eğer sanıyorum biz bu haftayı da boş geçeceğiz.

Derseniz ki, Belgrad`a gidelim, çamura bulanalım, su birikintilerinden geçelim, ıslanalım, aksırıp tıksıralım, o zaman basarız yarın hava durumu ne olursa olsun Belgrad Ormanı`na ;)

Son durum nedir ? Yarın tur var mı yok mu ? Eğer varsa benim tercihim Belgrad'tan yana. ;)

@Nedret Günaydın

Nedret abi Sabah tura çıkıyormuyuz? gidelim florya'ya

Haşim Abigel Senle Yagmur Camur dınlemeden Cıkalım Gelende Gelir Adrenalin Yaparız Artık Var mısın ?
Sen nere sürersen bende oraya Bu haftayı boş geçmek istemiyorum ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri