Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydın,
İnşallah çıkmamışsınızdır dün akşam.
Sağlamlarda hastalanmasın...

Scudo
Gününüz aydın ola Avrupa Yakası.

Levent abinin söylediği gibi, inşallah çıkmamışsınızdır dün akşam. Zaten ben eve 23:00 a doğru girdim. Ben çıkmamışsam kimse çıkmamıştır.:eek: :D

Kendinizi Cuma akşamına hazırlayın, Volkan abinin teklifini de değerlendirmeye alalım ;)

Günaydın En Çekiçi En yakısıklı En karizmatik bisiklet Toplulugu Avrupa yakası :D

@VOLKANRR

ayıp ettin ağbi kaçırmam tabiiii ehehehuu :D :D sen tatlılardan haber ver muhahah :boese153:

dün akşam ben çıktım arkadaşlar :eek:
bir yağmur yedimki sormayın ve manyak gibi üşüdüm neden anlıyamadım ama dondum cidden.
şuan bile hala ayak parmaklarım üşüyor sanki. :(

sonuç ;
bisiklet metin ağbinin orada bırakılır ve dolmuşla sırılsıklam olarak eve dönülür artı bune ek olarak evde yapılan deli muameleside :eek: olayın karı oldu benim için :eek: :D :D

annemden günün sözü;
hiç akıl yok oğlum sende

günaydın avrupa yakası pedal kardeşliği,mecidiyeköyden sevgiler-saygılar hava rüzgarlı hafif ıslak çişili hafif yağmur var gibi.:ci:

günaydınlar arkadaşlar:)valla ayhan abii çiseleme filan degil resmen yagıyo:D
yarın hava dahada soguk vede yagmurlu olacakmış.hatta kar geliyo diyenler bile var yahuu:eek: bizim mangal yatabilir:(:boese157: :ci:

annemden günün sözü;
hiç akıl yok oğlum sende

canım annelerimizin böylesi durumlarda kullandıkları genel bir sözdür niko:D
benim annemde şey der Allahım akıl fikir versin.bu havada ne bisikleti yavrum.dizini kırda otur evinde:D:Dhasta olacaksın.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
paslandık artık ramazan rağmur-kar bizi durduramaz artık. cuma ola hayrola diyelim.:ci:

@VOLKANRR

yarın akşam bunu değerlendirelim ;)

hazır mangalda olacakmış,kola falanda getirriler herhalde :eek: bizde faydalanırız :D :D

ayrıntıları volkan ağamızdan bekliyoruzzzz

@R.Okyay

ramazancım annen her zamanki gibi doğru söylüyor, ama bu bizdeki kurt olduğu sürece aksi yapılır.:ci:

Bana castelli sleve spariş eden ve hava nasıl olursa olsun cuma çıkacağım diyen arkadaşlara ürünleri teslim için mutlaka bende gelirim bir şekilde.
Samatyaya bisikletle gelemem yanlız. Her zamanki güzergahlarda olurum.
Hastayım fazla zorlamayayım. :)

• Beğen
temunun gönderdigi hava raporuna göre hava güzel olacak.ayaklı gazete haberlerine göre kar geliyor:D:Dbekleyip görücez akkoyunu karakoyunu:D

• Beğen
Bugün kuzey bölgeleri etkisi altına alacak soğuk ve yağışlı havanın; Marmara’nın Güney ve Doğusu (İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Bilecik ve Yalova), Kuzey Ege (İzmir, Kütahya, Manisa, Afyon ve Uşak), İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz bölge geneli ile akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu’nun batısında aralıklarla yağışlara neden olması bekleniyor.

http://img376.imageshack.us/img376/4334/haritatahmingun4lg5.gif

Bugün görülecek yağışların; Karadeniz bölge geneli, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu (Sivas, Yozgat, Kırıkkale, ve Çankırı) ile sabah saatlerinde Marmara’nın doğusunda (İstanbul’un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik) kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük ve Kastamonu), gece saatlerinde Orta Karadeniz’in iç kesimleri (Amasya, Çorum, Tokat, Merzifon ve Samsun’un iç kesimleri) ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda (Sivas, Yozgat, Çankırı) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı bugün yurdun kuzey ve batı kesimlerinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacak.

Rüzgar; Marmara ve Kuzey Ege’de kuzeydoğu (Poyraz), Karadeniz’de kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

Etkili yağış ve kuvvetli rüzgar ile akşam saatlerinden sonra Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda görülecek karla karışık yağmur ve kar yağışının oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BOLU DAĞI'NDA SAĞANAK YAĞIŞ VE YOĞUN SİS

Bolu Dağı'nda etkili olan sağanak yağış ve yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiliyor.

D-100 kara yolunun Bolu Dağı, TEM Otoyolunun Bolu Dağı Tüneli ile D-655 Düzce-Akçakoca karayolunda sağanak yağış ve yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü.

Karayolları ve bölge trafik ekipleri sürücüleri, yavaş gitmeleri ve farlarını yakmaları konusunda uyarıyor

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Selamlar Arkadaşlar , Ben Spd 'ye Geçicem Bayram'dan Son Ama ne alıcagıma karar veremedım Bir yardımcı olur musunuz ?Spd hakkında pek bir bilgim yk Kullananlar Bir yardımcı olursa sevinirim. ;)

daha kullanmak nasip olmadı ama ben bundan aldım bildiğin gibi sefa.

@Nedret Günaydın

Güzelmiş,
Kaç YTL bu şimdi?
Bisikletsiz spor için, yürüyüş için uygun olanlardan değil sanıyorum.
Basketbol oynarken bale yaptıranlardan mı? :)

@Levent_K

Şu cumlede aklıma koray geliyo :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Abi o bize çok yav :S:S
Ayakkabı pedal taş catlasa hepsıne 200 verebılırım ;)

:) 200ytl azmı oluyor, çokmu oluyo bu söyleme göre?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri