Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
günaydın avrupa yakası pedalşörler,mecidiyeköyde hava açık yalancı güneş bile var.sevgi ve saygılar.

"avrupa yakası"

günaydınnnnnnnnnn herkesçiklereeeeeee ;)

gününüz aydın neşeniz bol aşkta sizden yana olsun :D

seçimler nedeni ile bedava kömür dağıtılıyormuşşş bilgisi olan varmı,alalım 5-10 çuval koyalım kenara bütün kış mangal yaparız muhehehehehhe :D :D

biri mangalmı dedi oyoyoyoyoy bugün yapalım yarın bizim başkanın hanımı geldi orda olmak zorundayım nolurrrrrrrrrrrrrrrrr :(

slm
avrupa yakası günaydınlar olsun hepinize iş yoğunluğu yüzünden sizlerden ayrı kaldım birkaç haftadır bi yaramazlık yok inşallah muhabbetleri özledim yavvv
ne zaman bu mangal nerde:D :D :D

muhahhah mangalı duyanlar dökülüyor birer ikişer :D :D

yok mangal falan şaka yaptık şaka :boese153:

kaptan ayıp oluyor valla yeni iyileştik yavv ne yapalım turlara gelsek yatak yorganıda yanımızda getirmek lazım yavvv:D :D :D

merhaba hüseyin geçmiş olsun kardeş, özlettin valla her tur da seni soruyorum nerde hüseyin kardeşimizdiye,

mecidiyeköyde hava güllük gülüstanlık, hava açık güneşli:ci:

@VOLKANRR

Bak hele bak, şorikleri aktı hemen :eek: :p

Bu akşam mangal olursa katılamam. Zira mesaim var. Ama yarın mesaiye kalmam. O yüzden, bence yapacaksak çarşamba günü yapalım derim.

Hem Volkan abiyi de çatlatmış oluruz :p :crazy292:

Ehüehe !

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Mangal için;
Cuma diyelim mi? Temiz temiz! :)

@Özgür Dilaver

Senin emanete Volkan Abin küçük bir hiyanette bulundu geçen hafta.:D
Merak etme seninkini yeniden getirttim.:)
Bir kaç emanet daha var, onlarla birlikte getireceğim inşallah.

@Koray
Mert Kaptana ben zor, daha yeni atmaya başladım ciğerdekileri ve sinüslerdekileri, fena yani, en iyi ihtimal Cuma.

@Koray Karaman

koraycım, selim veya ramazan gelirse ben gelebilirim mertin sultanahmet tura katılabilirim. ben zeytinburnu grubuna bağlıyım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri