Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
2 dk metin bisiklete ugrar şişirtiriz.e tabii normalde 2 dk sürer ama metin bisiklete giren çıkamadıgı için artık ne kadar sürer bilemem:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Tüm dostlara dolu dolu eğlenceler dilerim. Bizim takım, ezin şunları :D Öğretin basketbol nasıl oynanıyormuş. Ben canlı telefon bağlantılarıyla katılıp skor alacağım :D

Sefa unutma benim zımbırtıları, sen de çantayı unutma Ramazan abi ;)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
selam bu akşam benden pas yarın sınawım war gelemicem size bol eğlenceli turlar dilerim görüşmek üzere avrupa yakası...

Evet Güzel bir Akşam EREN Yiğenimizin baklavasını yedik,Maç Berabere Desem kimse inanmaz :D
Ama önde olanı ramazan abi söylesin :D

Günaydın Dostlar Yine Süper Eğlenceli Bir akşam Geçirdik gelenlere Teşekkürler ederim.

günaydın Avrupa Yakası:)hepinize selamlar.eee söyleyin bakalım nasıl hissediyosunuz kendinizi.üzerinizden sanki bisiklet geçmiş hissi varmı:D
valla benim ayaklarımdan tutunda boynuma kadar heryerim agrıyo:)birde bunun üzerine sabaha kadar nöbetçiydik:D
ama çok güzel bir akşamdı dostlar.böylesi degişik aktivitelerde sanırım biraz antremana ihtiyacımız var.nasıl olsa bisiklet kullanıyoruz birşey olmaz diye düşünmüştüm ama hiçte öyle degil:D
bu arada sefaaaa sen karşı takımdasın topu bana atma istersen:Dbasket atarım valla:D:D

@R.Okyay

Abi sende Yapma bari Bunu ya ::D:D
5 farkla yendik zaten Hehe:D :D
Ramazan abi basketbol oynamadı durmadan benle uğraştı :D

Selam Avrupa Yakası..
Güzel bi Cuma akşamını geride bıraktık :) Her ne kadar bisikletle gelemesemde oradaydım.Basketbol maçı güzel geçti.Herkeze teşekkürler. Baklava için özel olarak Ramazan abi ye teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Bir çoğumuzun basketbol topunu yıllar sonra görmenin heyecanıyla gözleri dolu dolu oldu. Çok eğlenceliydi. Eren baklava göndermiş sağolsun, kesesine bereket. :)

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Gurup yatıştamı yoksa millet havayı güzel buldu'da tura mı tura gittiyseniz niye haberimiz yok bizde gelelim...

@Séfa

hayırdır sefacım:rolleyes: ne oldugunu bilmiyorum ama bol şanslar yinede

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri