Tüm dostlara dolu dolu eğlenceler dilerim. Bizim takım, ezin şunları Öğretin basketbol nasıl oynanıyormuş. Ben canlı telefon bağlantılarıyla katılıp skor alacağım
Sefa unutma benim zımbırtıları, sen de çantayı unutma Ramazan abi
günaydın Avrupa Yakasıhepinize selamlar.eee söyleyin bakalım nasıl hissediyosunuz kendinizi.üzerinizden sanki bisiklet geçmiş hissi varmı
valla benim ayaklarımdan tutunda boynuma kadar heryerim agrıyobirde bunun üzerine sabaha kadar nöbetçiydik
ama çok güzel bir akşamdı dostlar.böylesi degişik aktivitelerde sanırım biraz antremana ihtiyacımız var.nasıl olsa bisiklet kullanıyoruz birşey olmaz diye düşünmüştüm ama hiçte öyle degil
bu arada sefaaaa sen karşı takımdasın topu bana atma istersenbasket atarım valla
Selam Avrupa Yakası..
Güzel bi Cuma akşamını geride bıraktık Her ne kadar bisikletle gelemesemde oradaydım.Basketbol maçı güzel geçti.Herkeze teşekkürler. Baklava için özel olarak Ramazan abi ye teşekkürler.
Bir çoğumuzun basketbol topunu yıllar sonra görmenin heyecanıyla gözleri dolu dolu oldu. Çok eğlenceliydi. Eren baklava göndermiş sağolsun, kesesine bereket.