Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ta ta ta taaaaamm ben geldim :D

özlemişim be grubumu kaç sayfa okudum ben unuttum walla baya olmuş girmeyeli ...

biraz geç olsada ...

haşim abi başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

sefa ve selim kardeşimede geçmiş olsun bisikletten sıkıldı heralde herkez bu ara ne zaman baksam kaza haberi var grupta beton a mı biniyoruz artık :D

08 09 eğitim öğretim yılı hayırlı olsun koray çok mutludur şimdi biz evde yatarken o okula gidiyo ne büyük zevk :D

buğra abi yeni bisikletin hayırlı olsun şimdiden bende yol düşünüyorum bu akşam konuşalım bu konuyu :D

Scudo
12.Eylül.2oo8 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamları Çay+Bisküvi+Muhabbet Keyfi Gezisine Ait Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibi Devam Etmektedir :D

1. Nedret Günaydın ( K ) (termos)
2. Süleyman Abi
3. Birol
4. Ramazan Okyay
5. Sefa
6. Koray Karaman
7. Yalçın
8. Haşim Okyay (iki termos :D)
9. Emrah (Bakırköy)
10. Levent_K ( Ocakçıya Bağlı )
11. Mertares (TEKZEN)
12. Gönül
13. 13urak :D
14. evelent ( % 50 ihtimal )
15.

Toplanma Merkezi : Zeytinburnu Tekzen Yapı Market Yanı - Burger King Köşesi

Buluşma Saatimiz : 20:30

Hareket Saatimiz : 20:45

Akşam hasılat sağlam olacak. Bir tane Fox maşa çekerim artık :eek: :D Kelle başı 2 şer çay içilse 15 kişiden :rolleyes: ooo iyi iyi, vallaha iyi :D Muhahah !

• Beğen
Tepkiler: brksyhn
haşim abi hemen beylikdüzüyle irtibata geçip hasılatı çoğaltalım banada yol kadrosu lazım :)

@brksyhn

Ehüehe ! Geçmiş sezondan daha Levent abinin yatının 1 taksiti duruyor ulen. Benim Foxa ucu ucuna yeter. Bir sonraki haftaya bakarız ;) :D

@Haşim Okyay

yok mtb duracak :)onun yerı ayrı :)
anlıyacagın 2 bısıklet sahıbı olacam ((:)

@brksyhn

saol burak :) ama ben bu aksam gelemıyorum :S ama bılgın olsun kadroyu 230€ a alıyorum kompenatlarıda butceme ve keyfıme gore koyacam artık (:)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
peki abi zaten sen hep levent abicisin bu böyle olmuycak ben kendi kalpazanlık tükkanımı açıcam...Koraaaaay gel bak aklıma ne geldi :D

saol burak :) ama ben bu aksam gelemıyorum :S ama bılgın olsun kadroyu 230€ a alıyorum kompenatlarıda butceme ve keyfıme gore koyacam artık (:)

Çok saol abi bende aynen senin gibi yapıcam zaten tek tek toplıycam kadro fiyatlarını merak ediyodum bende benim için iyi oldu bu 230 euro hangi modeli scott ın ? ******** belki biliyosundur burda set halinde fiyatlar var shimano ve campagnolo nun yardımı dokunabilir en azından bi fikir edinirsin ...

burak sendede ne çene varbe gelir gelmez,brrrr,brrrr,brrrr,brrrr,brrrrrrrr
7 mesajın 5ini sen atmışın ,:D :D :D

özlemişim süleyman abicim ama sus dersen susarım boynum kıldan ince ...:eek:

buda 9 da 6 oldu heralde

@brksyhn

Süleyman abimiz doğru söyler. Koray da aynen böyle. Burada muhabbet kuşları gibi brrr brrr brrr brrr Karşı karşıya geldiğimiz zaman dut yemiş bülbüller. :D

bize büyüklerimizin yanında konuşma dediler o yüzden saygıdan yani :D

hadi ben kaçtım ,hepinize iyi hafta sonları,iyi iftarlar,bp de görüşürüz.

@brksyhn

Hade lenn ! :D

Evet dostlar, içiniz gımıl gımıl olmaya başladı mı? Mideniz yanmaya, eliniz ayağınız titremeye, gözünüz seğirmeye başladı mı? E normaldir. Buluşmamıza az bir zaman kaldı be ya :D

Bisküvilerde fazla aşırıya kaçmayın. Allah eksikliğini vermesin, getirenden de Allah razı olsun, yiyenden de :D

Ben bir adet yulaflı kremalı getireceğim, kendime yani hiç sulanmayın :eek: :D

Taner abiiiii, izleme oradan öyle gizliden gizliye :D Akşam yingeyide kap gel abi ya.Çay ısmarlayayım size. Yulaflı kremalımı da paylaşırım sizinle söz :D

12.Eylül.2oo8 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamları Çay+Bisküvi+Muhabbet Keyfi Gezisine Ait Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibi Devam Etmektedir :D

2. Süleyman Abi
3. Birol
4. Ramazan Okyay
5. Sefa
6. Koray Karaman
7. Yalçın
8. Haşim Okyay (iki termos)
9. Emrah (Bakırköy)
11. Mertares (TEKZEN)
12. Gönül
13. 13urak :D
15.

İftar sofranız bereketli olsun dostlarım, akşama görüşmek dileğiyle..

Güncelleme
12.Eylül.2oo8 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamları Çay+Bisküvi+Muhabbet Keyfi Gezisine Ait Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibi Devam Etmektedir

2. Süleyman Abi
3. Birol
4. Ramazan Okyay
5. Sefa
6. Koray Karaman
7. Yalçın
8. Haşim Okyay (iki termos)
9. Emrah (Bakırköy)
11. Mertares (TEKZEN)
12. Gönül
13. 13urak
15.VOLKANRR

yahuuu arkadaşlar sabahtan berikafama göre kask arıyorum bütün günüm bunla geçti
yok valla olanda 100 euro kardeşim oda çok can yakıyor ne yapıcaz şimdi
bilmiyorum size bırakıyorum
iyi eğlenceler size ne yapalım başka bahara artık

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri