Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@tayfur

İyi bisikletten kastın ne orasını anlamadım ben? Ayağını yerden kessin yeterli, gerekirse ben sana turbo da yaparım :rolleyes: ( turbom meşhurdur, herkese yapmam bak :D )

Her Cuma programımız yapılmakta, tekliflere açık bir grubuz. Saate, vakite, kafaya uygun ve yatan her şey icra edilir ;) Çimlerin üzerinde, kahvaltı sofrası ve Ramazan pidesi kulağa çok hoş geldi mesela :D

Yaparız inşallah yaparız, onu da yaparız.

Neyse, hadi ben kaçtım dostlar. Yarın görüşmek dileğiyle inşallah.

İftar sofranız bereketli olsun..

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Scudo
Turboyu merak ettim, mutlaka bir tura katılmalıyım şimdi. :D

Yarın akşam iftardan sonra Yeşilköy yaparsanız bende katılırım.Öyle bir şey olursa Tekzen'den çıkıp sahilden size katılırım Niko abi gibi.. ;)

selam dostlar.yarın akşam Allah"ın izniyle bende gruplayım ama köftesiz:D

Arkadaşlar,Arka Hidrolik frenlerde sorun yaşadım düzeltemedim Gelmeyi istiyorum ama 2 saattir hidroliğin kucucuk telini takmaya calısıyorum... Kafayı yıycem sonunda..Biri yardım edebilir mi?? LÜTFEN :'(

avrupa yakası üzülerek söylüyorum ama yarın iftara arkadaşa sözüm varmış aklımdan çıkıvermiş hatırlattı mecburen iftara katılamıcam ama bakarsınız tura katılırım takip edicem burdan görüşürüz.

@R.Okyay

Abi Teker Patlamış Söktüm yenisini taktım :D
Sonra biraz hava vurdum,Yerine Yerleştiriyim dedim,hidrolik frenlerde frenii sıktıgında sıkısan bölümde papuç yerine olan kucuk demirlerin arasında küçük tel var. O yamulmuş,Bende ön frenleri iptal ettim öndeki teli arkaya taktım,Disk'de Küçük Bir sürtünme var ama sanmıyorum sorun yapacagını hallede bilirsam yarın sabah emınonunde bısıkletcılerde halledicemm..

sanıyorum balataları tutan yaydan bahsediyosun.evet biraz hassas bir parça.dogru takamazsan yamuluyo. geçenlerde bende temizlemek için balataları çıkardım.tekrar o yayı takmak beni bayagı bi ugraştırdı.egildi bilmem nooldu:) acemilik işte.ama sonuçta galip gelen BEEENN:D

(link)

Başımın belası balatalar :D

Ön fren iptal arka biraz sürtünme var yani katılmama sebep yok olmadı aksam saat 5 de cıkıcam sirkecide 10 dkk da yaptırı verırız canım..

kardeşim ben bakırköyde oturuyorum
iftar davetin için tşk ederim fakat yarın akşam başka bir yere davetliyiz ailecek ancak iftardan sonra size yetişmeye çalışıcam eğer istikametiniz tam olarak netleşirse pedala kuvvet size katılmak istiyorum :)

Günaydın Avrupa Yakası..

Ve işte, beklenen gün geldi çattı. Akşam kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz :D

Süleyman abi, şimdi şöyle bir durum var. Dedik ki sınırsız köfte felan. 20 YTL. Peki bunun normal tarifesi ne kadarmış abi onu da öğrensene bugün. Sınırsız köfte olsa ne olur, iftarda ne kadar yiyebiliyoruz ki zaten :rolleyes: :D

Bu arada, akşam iftar sonrası yönümüz Sirkeci değil de Yeşilköy yönüne çevrilmiştir. Gerçi, Sirkeci yönüne hiç dönmedi de :D

Bakırköy BP de pineklersiniz, geçerken gruba katılırsınız ;) Sonra da gider hep beraber çay lüpletiriz ;)

Süleyman abi, şu normal tarifeyi bi öğren hele ;)

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee :)

pedal sever dostlarım

iftar gurubu haricinde normal turumuz yine 20:45'te tekzendan başlayıp-florya yönüne olacaktır.katılmak isteyenler bu tarifeye göre hareket edebilir.

günaydın arkadaşlar
haşimcim ramazan ayında yemek fiks fiyat 20 ytl imiş,sınırsız veya sınırlı diye bir şey yokmuş yani akşam yemeği ne yersenye 20ytl,tabi adam iftarda bütün günü kurtaracak akşama kadar boş oturuyo haklı.haşim benim teklifim gel bu iftar işini bu akşam erteleyelim,3-4 kişiyle iftarın zevki olmaz,bu akşam normal turumuzu atalım nikonun dediği gibi sen şu termos çayı ayarla çömezlerde bisküvileri getirsin tamam işte:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: brol
programı netleştirin arkadaşlar da ona göre hareket edelim...
bi aksilik olmazsa akşam yanınızdayım...

Ohoo, ikiye bölünmüş durumdayız :( Vakit çok erken, bu dediğimizi anca hafta sonu yapabiliriz. İftarı yani.

O zaman söylediğiniz gibi yapalım Süleyman abi, bugün getiriyorum termosları Allah izin verirse. İftarı da, bi hafta sonu felan yaparız artık. Çünkü ben istiyorum ki, hepimiz katılalım. Yoksa bir anlamı kalmıyor.

Ben Süleyman abiyle karşılıklı oturup iftarda köfte yemişim ne olmuş yani :eek: Ne kazandıracak bana :eek: Ehüehe ! :D :p

Şaka bi yana da hakikaten hafta sonu felan tertipleyelim bunu. Hatta köfteye felan da gerek yok. Tayfur arkadaşımızın da söylediği gibi kır sefası da olabilir. Ne bileyim, ben yine termosları getiririm, Ramazan pidesi, domates biber patlıcak felan filan işte :D

O zaman şöyle ki dostlarım :

DUYURU

İftar turumuz ertelenmiştir. Daha 2 haftamız var, inşallah hepimize uyan bir şekilde organize edeceğiz arkadaşlar. Süleyman abi ile baş başa iftar açmak istemiyorum :eek: :p

Standart bir Cuma akşamı olacak ;) Ben termos ile sıcak su ve çay getireceğim. Arzu eden, nescafesini veya sıcak çikolatasını getirebilir ;)

12.Eylül.2008 Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir ;)

1. Nedret Günaydın ( K )
  2. Süleyman Abi
  3. Birol
  4. Ramazan Okyay
  5. Sefa
  6. Koray Karaman
  7. Yalçın
  8. Haşim Okyay
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .

Geziye katılmak isteyen dostlarımızın listeye isimlerini eklemeleri, ve hareket saatinden önce toplanma merkezlerimizde hazır bulunmaları yeterli olacaktır ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri