Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ya kaptan ne diyo bu işe hiç sesi çıkmıyo,eğer ok.se cuma akşamı 19 da tekzende toplanıp hep birlikte basar gideriz,küfteleri lüpletmeye beaaa.

Scudo
Liste

Levent :) (Köftelerin sınırsız olduğuna emin misin? çok güzeldi orası!)

@Levent_K

aynen leventcim patronla görüştüm sorunyok ,aksırıncaya,tıksırıncaya kadar yiyebilirmişiz.

Sonuçta zaten gittiğimiz seferde eksta servis yapmışlardı, hatırlarsanız.
Fazala fazla 1 köfte, bir ayran yani,...
yani çok güzel :)

offff bak bunu bilmiyodum, sınırsız köfte süper :D
arkadaştan haber bekliyorum, rezervasyon için öncelik sağlamaya çalışıcam, ama bence yarın sabaha kadar sayıyı netleştirmek lazım.

Kaptan duyuru bekliyoruz, en acilinden :D

cuma akşamı iftar yemeği merkezefendi köftecisi katılım listesi(ücret 20 ytl)

1. levent
2. süleyman

lütfen katılacaklar bu akşama kadar isimlerini listeye yazsınlar

merkezefendi köftecisi katılım listesi(ücret 20 ytl)

1. levent
2. süleyman
3. emrah
4. ...

@nighteagle1

buradayım süleyman ağbi ve gelişmeleri heyecanla takip ediyorum.
ben yarın kartaldaki yerimizden 19:00'da işi bırakıp yola çıkacağım eve dönüş için,bu sebepten yetişmem imkansız :(

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Zeytinburnu Seyitnizam Cad. den yukarı doğru devam edip, Kozlu Mezarlığının arasından geçip surların önüne çıktıktan sonra, Merkezefendi Ramazan Etkinlikleri`nin yapıldığı yere varılıp köfteciye çöreklenilenecektir :D

Buluşma ve Toplanma Yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :18:30

Hareket Saati :19:00

İftar Saati : 19:30

Tarih : 12.09.2008 Cuma Akşamı

Hava Durumu : http://okyayhasim.googlepages.com/parcalibulutlu.png 27°C En Düşük 20°C

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların ön far ve arka stop lambalarının bulunması, ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Önemli

Bisikletlerimizi etkinlik alanına sokamadığımız için dışarıya bırakmak zorunda kalacağız. O yüzden, varsa eğer kilitlerinizi getirmeniz yerinde olacaktır ;)

İrtibat telf.
545 918 8 918

Ve Listemiz

Nedret Günaydın ( Kendi gelemese bile kalbi bizimle :rolleyes: )
1. Levent
2. Süleyman
3. Emrah
4. Haşim
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır ;)

Kelle başı 20 YTL dir, bilginize ;)

1. levent
2. süleyman
3. emrah
4. mert

bugün lastiği yaptırcam yarın bende sizinleyim kısmetse..
ohh sınırsız köftelerr :p

12.Eylül.2008 Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı 1. İftar Yemeği Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

Nedret Günaydın ( Kendi gelemese bile kalbi bizimle :rolleyes: )
1. Levent
2. Süleyman
3. Emrah
4. Haşim
5. Mertares
6.
7.
8.
9.
10.

Evet ya, şöyle hep birlikte olalım. Dostlarımız, abilerimiz, yingelerimiz, kardeşlerimiz. Daha bereketli olur :D

Süleyman abi, ne zamana kadar söyleyeceksin kaç kişi olduğumuzu? Ortalama bir şey mi söyledin yoksa?

Ben 18:30 da nasıl gelecem , :(

@Haşim Okyay

Sirkeci-Zeytinburnu Tren Zaman kaybı olmasın diye öyle gelcem ama zeytinburnu'nu hiç bilmiyorum tekzeni nasıl bulcam :D onu soruyorum :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri