6.30 da en geç istasonda olmaya bakarım oda en geç normalde 6.30 da işten cıkarım ama patronla konustuk 1 saat once ızın verebılır mısın dedıkten sonra olur neden olmasın demesi iyi oldu.. Yarın konusuruz buyuk ıhtımal bende gelcem
Abi teşekkürler,iftara yetişmemiz imkansız .19:15 gibi anca evde olabiliyoruz.
Kibar davetiniz için çok teşekkürler.Ramazandan sonra inşallahÖzledim muhabbeti zaten
Sefa, tren istasyonundan çıktıktan sonra, elemanın bir tanesine Seyitnizam Cad. Akşemsettin Tramvay Durağına nasıl çıkarım diye sor arası 10 dk. yok zaten Biz geçerken alırız seni durağın yanından
Haşim abi iftardan sonra gezi sürüşü falan yapılcak mı sadece iftar mı?
Sefa kazlıçeşme durağında inersen seni ordan alırım seyitnizam durağına çıkarız orda grubu bekleriz yalnız akşemsettin durağı daha mantıklı gibi netlik kazandıralım o işe...
Tur tabii ki olur, oradan sahile iner, Sirkeci yönüne doğru pedal basar, yolun karşı tarafında kalan çay bahçelerinden birine çöreklenip çayımızı içeriz
Sen Sefa yı Kazlıçeşme`den al o zaman Selim. Oradan Akşemsettin`den geçerken alırız sizi
Evet, yapmayı düşünüyoruz. Daha net değil, fakat surların önünden sahil yoluna çıkıp Sirkeci yönüne devam ederken sol tarafımızda kalan çay bahçelerinin birisine çöreklenmeyi düşünüyoruz. Yani, ben öyle düşünüyorum Arkadaşlara daha sormadık.
Buyrun yetişebilirseniz iftara gelin, ikamet neresiydi sizin?
Slm Avrupa
Yarın iftara gelemiyorum ama kalbim, yok yok aklım sizlerle
Acayip canım çekti
Haşim abi benim yerime köfte yesin, Emrah abi ayran içsin, Süleyman abi de tatlı yesin benim için
İftara da daha war yaa..
katılacağım tabiii haşim ama güzergahı netleştirelimki ;
ben normal olarak tekzenden çıkacağım her zamanki tur saati-düzeni gibi ve sizin yönünüze doğru pedal basarım.
Ben Sirkeci yönü diyorum, fark yapmaz. Yeşilköy tarafına da devam edebiliriz. Bilmiyorum, düşünceleri alalım
Bir de Süleyman abi nereye kayboldun. Rezerve işi nasıl şimdi? Gidipte ortada kalmayalım öyle. Bir şey olacağından değil, canları sıkılır yani:10: :box2:
Gelecek olan arkadaşlar listeye isimlerini eklesinler.
Hadi Tayfur, sen gelmeyecekmisin? Bi ayranı var varya böyle köpüklü, görmelisin :lick3: Ehüehe !
Haşim'im, ah bu tarafta iyi bisikletim olacaktı gelmez miydim. Haftaya cuma bir program yaparsanız benzer şekilde katılmaya hazırım. Bir yerde bankta oturup ortak kahvaltı sofrası kurmak da bana çok çekici geliyor, maksat yeni arkadaşlarla tanışalım, iftarda pide-zeytin paylaşalım.