Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Katılan herkese teşekkürler.
Evet dev ekranda maç izlemek güzeldi :) Ah bi de yenseydik :(

Herkese iyi geceler...

Scudo
Her şey çok güzeldi.Katılan herkesin ayaklarına sağlık. :)

İyi geceler Avrupa Yakası..

Ne yani katılamadık diye neden kıskandırıyorsunuz olmuyor böyle:D Eminim süper geçmiştir avrupa yakası iyi geceler herkese...

Günaydın,
@Sefa
Elinin ayarı yokmu kardeşim senin?
Yediklerimiz haricindekiler bile ordu doyurur!
Önümüzdeki haftaya iki paket gofret, bir torba bisküi çıktı çantadan!

@Levent_K

Abi Boş Geleni Dövüyorlar dedilerde:p :D
Bende Boş Gelmeyim Dedim :D
Bir Daha Söz Senin Cantaya Koymayız yorduk seni :D
Ben HAşim ABiyi Düşünerek Öyle Bol aldım :D :p

"avrupa yakası"

günaydın herkeseçiklereeeeeeeeeee ;)

kazasız belasız harika bir akşam geçirdiğinize çok sevindim,yine bol muhabbetli güzel bir tur olduğu her halinden belli ;)

aranızda olamamanın üzüntüsü içimde yine ama iftardan sonra üstüme çöken anlam veremediğim ağırlık uyumama sebebiyet verdi :) yaşlanıyorum galiba :(

aynen kaptan sen yaşlanmışın ya,neyse cuma akşamı merkezefendide bir köfte yedinmi,yayık ayranı içtinmi gençleşirsin.

Günaydınlar Avrupa Yakası...

Yarın için Merkezefendi köftecisini düşünüyorsak, ben rezervasyon durumunu bi sorabilirim, malum arkadaşım orada oturuyor ;)

beyler ben şimdi merkezefendi köftecisi ile konuştum,adam başı 20 ytl iftar yemeğinde sınırsız olarak istediğini yiyebiliyorsun,2 çorba,2porsiyon köfte gibi,sınırsız tatlı,ayran, çay ,fakat rezervasyon için kesin sayı vermek gerekiyormuş,cuma akşamı kalabalık oluyormuş.

@nighteagle1

Tamam, 20 kişilik rezervasyon yaptıralım. Nedret ile beni 2 kişiden sayarız ;) 16 kişiyide toplarız zannımca :rolleyes: :D

kaptanım ve haşim benim bir teklifim daha var toplanalım,adam başı 5 ytl verdikmi enkralından kahvaltı sofrası kurarız yer ,sahilde olabilir,birde ataköy 5.kısımdaki parkın son kısmında masalar var ,orası halka açık ,gider oraya çörekleniriz,

@nighteagle1

Yok be abi ya, uğraşılmaz. Gider yeriz küftelerimizi, salatalarımızı, datlılarımızı ;) :D

Siz bir kurcalayın hele iyice bir köfteciyi Süleyman abi. En aşağı 10, en fazla 20 kişiyiz de. Yer ayarlasınlar ;)

@tayfur

Tayfur, kokusunu mu aldın ne? :D

@Haşim Okyay

Almam mı Haşim! :D 20 ytl'ye sınırsız köfte diyorsunuz yahuuu

ok haşim ,adamla konuştum da ,yani rezervasyon 1-2 kişi dışında net bildirmek gerekir diyo,kalabalık olduğu için açıkta kalma durumu oluyomuş yer zaten küçük biliyorsun.hemen liste yapalım ozaman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri