Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
orhan pamuk da kimmiş kıralını yazarsın sen bende yeminli tercüman jitan :D

biz yaparızda kırmazmı beee :D

ismide hazır "Cannondale'sini Satan Bİlge"

güzel bir turdu ufak kazalar hariç.ben 1 kişinin düştüğünü biliyorum diğer 2 kişiyi bilmiyodum hayret.neyse hepsine geçmiş olsun tabiki.ya burak bir daha böyle işim çıktı gelemiyorum gibi kıvırmaları kabul etmiyorum geliceksin bilesin:D

günaydın avrupa yakası
ben bugün eğitime gelemiyorum :(

Günaydın Avrupa Yakası..

@nighteagle1

@Koray Karaman

Hangilerine katılmıyorsun Koray? Öğrenebilirmiyim bi..??

Herkes düşebilir evet, sende düşersin bende düşerim herkes düşebilir.
Ama, arkamızdan 80/100 km hızla gelen ve bizlere sıfır geçen araçların olduğu bir caddede teknik düşsen ne olur Koray?
Orada düştün, arkadan geldi bir araba ezdi, nerede kaldı teknik Koray?

Ormanın içinde, arazide gitmiyorsun ki teknik düşüş yapasın. Vızır vızır arabaların geçtiği bir yolda gidiyorsun. Orada XC yarışı yapmıyoruz. Veya varacağımız yere en önce gidene madalya veya hediye de vermiyoruz.

Diyoruz ki, tek sıra halinde gidin. Sırayı bozmayın. Normal bir tempoda gidin. Hiç değilse bunu ana caddede yapın. Sahile indiğimiz zaman kim nasıl gidiyorsa gitsin.

Hepiniz grupta birbirinizin güvenliğinden sorumlusunuz. Birbirinizi kollayarak, bakarak, görerek, yardımcı olarak, önündeki, arkandaki ve tüm gruptaki arkadaşlarını düşünerek yol almanız lazım.

Söyle bana Koray, yukarıdaki tavsiyelerin hangisine katılmıyorsun??

Benim düşmem Biraz Dikkatsizlikti ama hızlı Deyil yavaş Gidiyorduk Nerdeyse ışıkta Durmuştuk İnsanlık Hali Daha Dikkatli olmak Gerekiyor,Bebeklerde Düşe Kalka Yürümeyi Öğreniyor. ;)
Allah'tan Elimiz kolumuz Sağlam Sorun yok.

birileri turbo yapmayamı kalkışdı yoksam heheheheh

Volkancım hoşgeldin, biraz kafa dinledin sanırım...
Eee katılımlarını bekleriz artık, turboya falan fazla yüklenme, iyi tatiller...

@Haşim Okyay

Düşerken sürtüp düşmek var birde az zararla sürtünmeden.Teknik dediğim olay bu.Tabii arkadan bir araba gelirse bir şey diyemeyeceğim.Her teknik düşüşte (az zararla düşmek) zararsız çıkmıcaksın diye bir şey yok. ;) Bu arada o cadde olayına katılıyorum.Katılmadığım şey sahilde birbirimizi geçmeme kuralı..

@Koray Karaman

Bir şey demiyorum Koray, takılın kafanıza göre

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri