Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ya dün noldu ki haşim abi uyarıyo sa vardır bişey ciddi bişey olmadı inşallah dün öyle şakaya falan vurdum ama ...

Scudo
Slm:)
Şu düşme olaylarını birileri anlatsa çok merak ettim baya kafamı kurcaladı..
Düşene düştü diye o kadr uyarı yapılmaz demek ki war bişey?

Ayrıca Koray'ın düşme tekniklerini çok merak ediyorum, gösterir bi ara :p
Düşme tekniği öğrenmek için kaç deneme yaptın Koray:D

TEKİRDAG ucmakdere de ucurumdan dustum ve bilek cıktı lifler koptu surat parcalandı ALLAH bi daha gostermesin .... bu arada dusen arkadaslara gecmis olsun .....

İste KORAYIM o bir sır :D solenmez ama ALLAH dedigim gibi bi daha gostermesin dususum yuruyerek oldu bu arada :D

@seykem

Abi ne adamsın :D İnşallah fazla bir şeyin yoktur.Yürürken bisikletle uçurumdan düşenide ilk defa görüyorum. :D

YOK be kardesim benim bisiklet ile bi alakam yoktu ben sadece yuruken dustum:D olayın degisikligi de orada zaten ...

Arkadaşlar yarın gidilen bir tur var mı herhangi bir aktiviteye katılan yarın için belgraddır yeşillik bi yerdir herhangi bir yer:)

ozancım ramazan dolayısıyle gündüzleri kapalıyız.ama haşim ve abisi ramazanla bi irtibat kur istersen,dün akşam bi ara pazar bişeyler yapalımmı? diyorlardı.

süleyman abicim teşekkür ederim.. haşim nerelerde bi ses etse bari:)

@Ozan Güven

SES :eek: :D

Vallaha dostum yarın ben kilitliyim. Hatunla buluşacağım. Ama birader boşta ;)

MSN ye gelsin netleştirelim diyor.

@seykem

way way way üstadımda gelmiş sayfamıza şeref vermiş. DIşarı çıktım "temiz hava" almak için malum ramazan iftar falan :D

bu arada senin hastane fotolarını koyup ibret olsun diye göstermek lazım :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri