Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Akşam mal gelme olasılığı yüksek, mal toplanılmaya çıkıldı. Mesai durumum olabilir. Bu hafta bende katılamayabilirim arkadaşlar. Bilginize.. :mad: :boese157:

Katılımcı Listesi

1. Nedret Günaydın ( Sürpriz Yapabilir )
  2. Süleyman Abi
  3. Mertares
  4. Sefa
  5. Haşim Okyay ( % 50 İhtimal )
  6. Büyük Fatih
  7. .Yalcin34 ( Gelmeye Mecbur ) :D
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .

@hgunduz

hgunduz kardeş gezilerimize her zaman bekleriz,biz gezi duyurusunu sitede ilan ediyoruz,oradan takip edip istediğin zaman katılabilirsin

Katılımcı Listesi

1. Nedret Günaydın ( Sürpriz Yapabilir )
  2. Süleyman Abi
  3. Mertares
  4. Sefa
  5. Haşim Okyay ( % 50 İhtimal )
  6. Büyük Fatih
  7. Yalcin34 ( Gelmeye Mecbur ) :D
  8. 13urak
  9. Selim
  10. .
  11. .
  12. .

Son Katılımcı Listesi

Nedret Günaydın ( Sürpriz Yapabilir )
Süleyman Abi
Mertares
Sefa
Haşim Okyay ( % 50 İhtimal )
Büyük Fatih
Yalcin34 :)
13urak
Selim
.
.
.

yalnız fazla kalamayacağım...10 gibi evde olmam lazım maksat ne zamandır göremediğim arkadaşlarımı görmek....

Son Katılımcı Listesi

Süleyman Abi
Mertares
Sefa
Büyük Fatih
Yalcin34
13urak
Selim
R.okyay

Ramazan abi geliyosa bende gelirim. :D Gelmeme ihtimalim düştü baya. :D

Son Katılımcı Listesi

Süleyman Abi
Mertares
Sefa
Büyük Fatih
Yalcin34
13urak
Selim
R.okyay
Koray Karaman (%70)

Ayaklarınıza sağlık dostlar. Dikkat etmemiz gereken şeyler var, sabah konuşuruz ;) Hadi hayırlı geceler..

güzel bir akşamdı ,fakat 3 kişi ayrı ayrı zamanda ve ayrı yerlerde bisikletten düştü,birde lastik patladı, çok şükür düşenlerde birsorun olmadı ,fakat arkadaşlar hadi lastik patlaması normal,ama 3 kişinin düşmesi biraz dikkatsizlik diye düşünüyorum, lütfen gezilerimizde daha dikkatli olalım ,birkişinin yaralanması ,sakatlanması bütün grubu üzer ve olumsuz etkiler,gidişlerde sırayı bozmayalım,aramızda azda olsa manevra yapacak kadar mesafe bırakalım,birbirimizi geçmeyelim,bu hususlara dikkat edersek daha emniyetli ve sorunsuz gezeriz,tekrar görüşmek üzere iyi geceler.

Düşen arkadaşlarıma geçmiş olsun.Bir manevranın bile zamanını iyi ayarlamak lazım ufak bir dikkatsizilk kötü sonuçlar doğurabilir.Gerektiği zamanda gerekeni yapan herkese teşekkürler. ;) Ancak yukarıdaki tavsiyelerin hepsine katılmıyorum.

Bu arada herkes düşebilir , önemli olan teknik düşmektir , tabii bu da düşe düşe öğrenilir.Lütfen düşen arkadaşlarım bisikletten soğumasın.Hangimiz bisikletten düşmüyoruz ki? ;)

Herkese iyi geceler Avrupa Yakası.

Gececi Koray ve saz Ekibi (BEN,SEYKEM) düşen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerine sunar.. :D (ciddi bişey olmadığı böle şakaya vurdum yalnış anlaşılmasın)

• Beğen
Tepkiler: seykem
ya koray sorma walla bende gelmek çok istiyodum ama arkadaşın yurt dışına gidiyo onun son gecesiydi onunlaydım o yüzden gelemedim.Ben olmayınca kimse seni geçemiyo tabi sıkılıyosun :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri