Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
kaptan yarış haftaya pazar değilmi?
bi cuma keyfimiz var şunun şurasında alt tarafı,tamam mangalı ben taşırım

@H.Okyay

Haşim bu mangalın üzerine bence yok abiii, hemen yapalım yaaa:)

Abiler, 2. Mangal Şenliği ni yapacağız. Ama bu haftalarda değil, az daha sabır ;)
Çünkü, ben istiyorum ki herkes burada olsun, şu yoğunluk bir atlatılsın. Tatilde olan arkadaşlarımız var, müsait olmayan arkadaşlarımız var. İstanbul dışına çıkacak arkadaşlarımız var.
Hep bir araya gelelim, ondan sonra mangalımızı icra edeceğiz. Yoksa tadı olmaz, demi ama ;)

ağanın eline su dökülmezmiş,şimdi kaptan duyuruyu kendisi yaparmış...

süleyman ağbi,
senin bisiklete yarın akşam bir bakmak istiyorum.
hanii şöööle alıcı gözü ile bakalım karadeniz turuna dayanabilirmi diyerekten ;)

Haşim doğru diyor bence...herkes burada olduğu zaman yapsak daha iyi olur..şöyle karpuzla geçirebiliriz...olayımızı...bu hafta sonu bende tatile çıkıyorum...

karpuz yiyin,mevsim meyvesi ve tam sırası şu aralar.
mangal için sahil kalabalık göze hoş gözükmüyor ve birde mangalın kokusunun vebali var :(

Tamam dostlar, Cuma ya karpuz yapıyoruz Allah kısmet ederse. İtirazı olan varsa şimdi konuşsun, ya da ömür boyu sussun :D

11.07.2008 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

bu haftaki etkinliğimizde sıcaktan kurtulmak ve kaybettiğimiz su ve şeker oranını geri kazanmak için mevsimin vazgeçilmez meyvalarından karpuzzz löpletiyoruz ve hemen ardından karpuz güzelini secip gezimize devam ediyoruzzz

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 11.07.2008

Hava durumuna gelince oldukça sıcak ve kahkahalı olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri