Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@hızlı

Allah yolunuzu açık etsin Kaptan, sağ salim gider sağ salim dönersiniz inşallah. Konu açıldığında da söylediğim gibi gelmeyi çok ama çok isterdim, ama işte elimi kolumu bağlıyor burası. :(

Güncel Listemiz ;

1) hızlı (K)
2) Fatih (independent)
3) Süleyman abi
4) KoraY
5) Hakkı (%50)
6) Haşim
7) Cemil
8) ...

Ben biraz rötarlı gelebilirim, yani 20:30 a kadar gelmeye çalışacağım haberiniz ola ;) Sonra, yok ben görmedim, yokben duymadım demeyin :D

Hala gelmediler :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

arkadaşlar hepinize hürmetlerimi sunarım
cuma bazı arkadaşlarıma bahsettiğim üzere bizim ofiste izin planlamasını çok kötü yapmışlar ofis içindeki elemanların nerdeyse tamımı bu hafta izinde
gündüz bırakın nete girmeyi tuvalete gitmeyi bile unutuyorum (prostat olmazsam iidir) aksamlarıda eve gelince hic bilgisyarı acasım gelmiyor.
umarım cuma akşamı aranıza katılabilirim ...................

@umicek

Vay Ümit kardeşim gelmiş. Ben de hala şirketteyim, araç hala gelmedi :boese157: Bizimkiler şimdi çıkış yapmışlardır Tekzen den.

okudum ama gec oldu bide bu halde gidemezdim herhalde kafam durdu calısmıyor gözlerim kapanıyor
sanada kolay gelsin

herkez bi idmandır pedallıyor hayırdır böle

@umicek

Ahan da ben çıktım, hadi görüşürüz. Konuşuruz sonra

Millet nasılsınız ya:)
Bi gün nete giremedik programlar ertelenmiş ya..:(
Evet Mehmet abiyi aradım gelemiyor, Yiğit abi de yarışa gidecek zaten, off, ertelensin tabi..;)
O zaman bu pazar Polonezköy parkurunu görmeye gidelim bence ???

Bu akşam da gelemedim yarın sergimiz (tam olarak sergi değil de..) var,onun için bayaa yardım etmem gerekti eve de geç geldim..
Ama sabah 50-60 km bindim neyseki :D

Güzel bir antreman turu oldu.İyi tempo tutturduk. ;)

Listede adı olupta gelmeyip bizi ekenlere selamlar...

Günaydın Avrupa Yakası...günaydın millet..Dün akşam gelen arkadaşlara teşekkür ederiz..;) bu gün için haberleşiriz koray olmazsa buradan telefonlaşırız..ben yine yollarda olucam..bu arada Aytaç nerdesin be abi yaw..sesin çıkmıyor..hadi rampayaya vuralım yine düldüllerimizi..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri