Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gününüz aydın ola Avrupa Yakası, bol kazançlı ve stressiz bir hafta dilerim herkese..

Scudo
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeee ;)

neler yapıyorsunuz bakimmm :)

ufak bir yurtdışı seyahatimden sonra tekrar aranıza dönmenin mutluluğu içindeyim dostlarım,hepinizi çok özlemişim :)

@Nedret Günaydın

Bende tam özel mesaj atıp fırçalayacaktım seni nerede bu diye :D

Ehüehe ! :D

avrupa yakası herkese iyi haftalar ,kaptancım hoşgeldin beaaaa.

@Nedret Günaydın

Senin için kayıp ilanı verecektik az daha vallahi:)
Memlekete hoşgeldin Nedret Baba!

beni düşünmeniz çok mutluluk verici teşekkürler dostlarım ;)

sizleri neşeli görmek çok güzel :)

şimdi gelelim sadede :boese153:

neler yapacağız bu hafta,fikirlerinizi alalım..

@Nedret Günaydın

Çarşamba turumuz olacak, ben bu sefer termos getireceğim inşallah :rolleyes:
Süleyman abi çay getirecek de içeceğiz, sanki Rize den alıp geliyor. Buz gibi :eek: :D :p

Bunun dışında, bu hafta eğer müsait olur iseniz bir iftar turu yapalım derim ben. Mekan belirlenir, buluşma saati belirlenir, hep beraber çıkılır ;)

Öyle uzak bi yerlere değil, Merkezefendi` de ki o gittiğimiz köfteci yine faaliyettedir Ramazan dolayısı ile, rezervasyon yaptırılıp oraya çöreklenilebilir iftar saati. ;)

Bilmiyorum, sizin fikirleriniz nelerdir?

o zaman haşim bu cuma iftarda önce köftemizi yer, sonra sahile yeşilköye devam ederiz, çaylarıda orda lüpletiriz ,eğer herkese uygunsa.

@nighteagle1

Vallaha bana uyar abi, ama işte herkesin saati uyacakmı bakalım. Olmadı, Çarşamba günü netlik kazandırırız ;)

Çarşamba okulda bisiklet klübünü aktifleştirmek için toplantıya gideceğim, cuma da şehir dışındayım üzülüyorum artık :(

çarşamba'da cuma da gelebılırım ama nerde bulusucaz?

Sİze yetişe bilicem mi?
Saat 6.30 da işten cıkıyorum.. Trenle yakalarım olmadı Bakırkoy'den Gelirim.

@Séfa

Eğer merkezefendi de iftar yapılacaksa ve de Sefa trenle geliceksen kazlıçeşme istasyonunda inip gelirsen daha yakın olur hatta bulamam dersen istasyona yakınım ben gelip alırım seni...

ama bir şey atladım yine tekzen de buluşulup gidilcekti dimi:D oruçlu kafa eksik işlem yapabiliyor:)

buda benim Cuma Akşamı turumuz için önerim

Bayrampaşa Ceza Ve Tutuk evine eğlenmeye gidiyoruz.
hepimizin bildiği üzere kapanan ceza evi ramazan ayına istinaden
bahçesinde lunapark ve eğlence merkezleri kurularak halkın kullanımına açılmıştır.

hadi bizde bu ramazanda değişik bir etkinlikte bulunalım ve ceza evinde eğlencenin
tadı başka oluyormuş demek için buyrun gezimize.

@Nedret Günaydın

bana uyar,fakat bisikletleri nereye bağlarız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri