Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
pşşştttt aktif gençlik :D
ne oldu yaw sabah mahmurluğundamısınız bakem hala ;)

hadi ay sonu karadeniz turmuza kimler geliyorrrrrrrr ???
sinop yada samsundan dönmeye başlıyan pedallar artvinde duracakkkk ;)

Scudo
Özellikle bu akşam gelmeyi çok isityorum ama eşim biraz rahatsız bakalım iyi görürsem gelirim.

"avrupa yakası"
uyumayın yawww :( benimde uykumu getiriyorsunuz :D
yokmu güncel bir olayınız bizimle paylaşaçağınız???

@hızlı

Bilgisayarın başında yemek yiyorum, rahatsız etmeyiniz :boese153: :lick3: :04:

Döncem ben size :D

@H.Okyay

Döndüm işte !! Ehüehe !

Hüüooooppp Avrupa Yakası, bu ne sessizlik bea. Yusuf yusuf olmaya başladım ben :D
Neredesiniz, hepiciğiniz mi tatile gitti yoksam? Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları sizleride mi etkiledi? mayıştırtı? bezdirdi?

Bu akşam Metin Bisiklet`e gidip bir evıleyşın ( evrim :D ) geçirecektim ama, arkadaşlarımı o ıssız ormanda ve gece karanlığında yalnız bırakmak istemedim. O yüzden yarın akşam halledeceğim inşallah ;)

Şimdi, akşama kimler geliyor bakalım el sallasın

Elleri göreyim hade elleri elleri :D Toplanma saati ve yeri aynı olur zannımca. Açılış yapmaya gerek var mı Kaptan?

Evet, listemize bir göz atalım ha ne dersiniz?

09/Temmuz/2008 Çarşamba - Florya Atatürk Ormanı Gece Sürüşü

1. hızlı (Kaptan)
2. Koray
3. independent ( Fatih )
4. Süleyman abi
5. H.Okyay
6. Özgür Dilaver ( arayıp görüşmem lazım ;) )
7.
8.
9.
10.

Not: Diğer arkadaşların geleceklerinden emin olamadığım için listeye isimlerini eklemedim. Gelecek arkadaşlar bir zahmet listeye isimlerini eklesinler. Bu kadar " armut piş ağzıma düş " çü olmayın be ya :D :p

Bizimle aynı duygu ve heyecanı ve tabi ki de adrenalini yaşamak isteyen tüm pedal aşığı arkadaşlar akşamımıza davetlidir :D

@KoraY1459

Ne demek Koray? Ben sizler için varım :rolleyes: :D Ehüehe !

Hadi bakim elleri göreyim elleri elleri

Canlanın uleeeeeeynnn!! Bir kova soğuk suyu doldurup doldurup boşaltırım üzerinize heee ! :D Muhahah !

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
metin ağbi yalovadaydı haşim cuma günü dönecekti galiba haberin olsun. ;)
akşama yağmur yağacak gibi arkadaşlar ve yağmur yağarsa ben bisiklete binmeyeceğim düşmek istemiyorum.
bir kaç gün daha dayanayım yeni lastiklerim yolda geliyor :D

@hızlı

Biliyorum Niko, dün akşam oradaydım. Sercan yarın gelecek ( bu gün için ) demişti ama, Cuma gelecekse eğer Cuma akşamı giderim bende, olmadı en kötü ihtimal hafta sonu. Aslında hafta sonuna bırakmak istemiyorum çok yoğun oluyor çünkü. Hayırlısı ya bakalım :D

Ne yağmuru dostum ya? Yağmaz yağmur felan :rolleyes: Nerede bizim meteoroloji genel müdürlüğü Bisiklet Forum temsilcisi Özgür abimiz :D

Bak yine yatışa geçti Avrupa Yakası, konuyu halka arz edeyim mi Niko?

Abi ne bu ya? Olmaz ki ama bu kadar da! :045:

Ümit i geçtim ha ! Kendim yazıp kendim okuyorum :D

@hızlı

Yok abi ya :smile043: :River-102 Bizim yardımcı eleman habersizden gitti, 2 gündür gelmiyor işe. Depoyu ona bırakıp çıkacaktım ama bırakacak kimse olmadığı için maalesef çıkamıyorum :boese157: Yıllık izine bile çıkacağımı zannetmiyorum, bir ihtimal.
Ayrıca, Cumartesi için de izin alamadım :mad: :boese157: Oofff off !!!! :sigaraici

cumartesi için mehmette gelemiyecek,yiğitte gelmez o zaman.
turu azcık ileri öteleyelimmi ileriki bir tarihe.
hep birlikte gidelim istiyorum ben hem belki ağbinde gelir.
ozan ve denizde katılır bize.
ümitte müsait olur.
ne dersiniz. ???

@hızlı

Biz bunu daha önce konuştuk aramızda, ileri bir tarihe erteleyelim diyelim dedik arkadaşlarla birlikte kaptanımıza ama sana söylemeye çekindik :p Ehüehe :D

Vallaha iyi olur Niko ya

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri