Scudo Sports

avid dısc kullanannlar buraya.

efeugur

Üye
Tepki
5
selam arkadaşlar bende seven var ve koldaki o mor köşeli somun ne işe yarar çözemedim bilen varmı .:)

Scudo
Selam,O fren Padlerinin diske olan mesafesini ayarlamaya yarıyor.Yani padleri diske yakınlaştırıp uzaklaştırıyor.Çok gerekli bir sistem bence.Ayrıca bende Haziran sonu Avid Juicy Seven alacağım.Siz frenlerin performansından memnunsunuz değil mi?Kullananların yorumları çok iyi.

Emir Her alan çok memnun benim de ilk hedefim
Avid juicy 7 yada Carbon ;)

Örnek olarak Lokmanın satılığa çıkarttığı Avid7 set için kaç kişi talip oldu bakabilirsin :)

;)

2 gün oldu görüntü güzel performas diyince daha pedler alışmadı biraz gevşek yani uzun mesavede duruyor fazla asılmazsan ....:) amam benim bildigim senin dedigingibi amam ögle degil yorum için teşekkürler

@efeugur

Dediğiniz gibi bisikleti biraz kullanınca(daha doğrusu frenleri kullanınca)tam verim almaya başlarsınız.Benim bildiğim kadarıyla o parça dediğim işe yarıyor.Bir de bu https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=7334konuya bakın belki sorunuza yanıt bulabilirsiniz.Bisiklet hakkında engin bilgi sahibi olan Halil de aynı şekilde bu parçanın mesafe ayarı yapmaya yaradığını söylemiş.

Geri