Scudo Sports

Astro çılgınlığı Samsun'ada bulaştı..(Sonunda) Yeni resimler eklendi.

serhat bunu seyfi demirsoy okulnunun caprazında bi yer var diyodum ordan mı sipariş verdin ? en yakın zamanda ben de 303 srd alıcam eğer bulabilirsem biraz aydınlatırmısın ??

Scudo
@gıdıkcak

Orası fabrikadan siparişle getiriyor. üretimden çıkan bir bisiklet bayiye değilde size geliyor yani. Astronun fabrika üretimi bittiği için ben bir bayi stoğundan aldım. (ERDOĞANLAR BİSİKLET - ANKARA) Gerçi yanlış renk geldi ama :)

Siz orayla bir konuşun salcano sitesinde emek ticaret diye numarası var eğer fabrikada varsa ordan alın yoksa internetten mecburen :)

Salcano bu seneyi karlı kapatacak belli, bu sene tuttu gibi hakkaten. Bu arada güle güle kullanın.

Yorumlar için Teşekkürler... Arkadaşlar ayrıca isteyen olursa tek başına far yada far+neon satılıktır. Aydınlatma ve verim konusunda şüpheniz olmasın. ancak el yapımı olduğundan ara sıra temassızlık vs. oluyor tabiki ancak çözülmeyecek birşey değil lede bastırınca geri geliyor :). Samsun içi görebilir ancak şuan bisiklette takılı değil aküyü sattım oyüzden 12v adaptör ile çalıştırıyorum...

arkadaşlar kadroyu satılığa çıakrdım sele ve gidonla birlikte mtb yedek parça bölümünde

Geri