Scudo Sports

Mosso DRE 301

kendi sitesinde 1355 tl zaten fiyatı bize böyle satıcılar denk gelmezki hiç

Scudo
Maşası hariç donanımı bu fiyata mükemmel. F/P ürünü...

:) İşte bazıları varki kazıklanmışsın bi bisiklet için 700 lira çok fazla 700 lira verilirmi bir bisiklete tarzı muhabbetler yapıyor ya onlara ne demeli acaba. Yorumların için teşekkürler :)

Fiyat çok iyi güle güle kullan. Fatura aldın değil mi?

Evet fatura garantisi herşeyi tastamam aldım. :)

pedallari plastik mi yoksa siyah olduğu için öyle görünüyor plastik se hiç yakışmamış değiştirmek gerekir

Hayır plastik değil. :) Demirde olabilir Alüminyum da olabilir. Ama sert birşey. :) Dediğiniz gibi siyah olduğundan öyle görünüyor. :)

İyiymiş ya bende birdahakine profilodan alayım saat kulesinin ordaki değilmi?

Manisa- Salihli den aldım ben bunu :) Ama Çanakkale'de yaşıyorum. Oradaki profiloda iyi bisikletler yok açıkcası Çelik kadrolu bisikletler var. :) Şuan Çanakkaleye bir iş için geri döndüm ama bisikletimi getiremedim burada Bisan spx 3500 bisiklet var onu kullanıyorum. Ama çok berbat çok yorucu bir bisiklet. :) Mosso yu özledim hakketen :)

Bence ya adam başka modelin fiyatına bakıp verdi ya da gerçekten müthiş bir indirim yapmış. 1350 TL bile az bu bisiklete.

Bende 2670 acera'yı kredi kartı kampanyası vb. ile 880.-TL'ye getirdim diye seviniyordum. Esas almak istedigim bisiklet DRE 301 di ama en ucuz gordugum yer 1200.-TL civariydi. Zaten internetten aldim sonunda mosso 2670 aceramı da...
Valla ne diyeyim nazar degmesin, kazasiz belasiz nice keyifli pedallar ve kilometreler :)

Suat bey, Ben de Milaslıyım. Hatta bayramdan sonra nasipse Milas'a geleceğim. :) Yolumuz düşerse bodruma beraber pedallamak isterim. :)

Geri