Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo

Aabi, bisiklet camiasını bunun için çok seviyorum. :04: Ne zamandır görüşemiyoduk, bak buluştuk yine... Haberleşip antrenmanlara çıkalım. Forumu hazırlayanlara bir kez daha kocaman teşekkürler. :)

Slm grup,ben Aykut.Bu forum olayı benim gibi herhafta Gürsel abinin dükkanına gidemeyenleri çok yakında orda burda bisikletle gezinirken "bizden başka da ne çok bisiklet sever varmış?" demekten kurtarıcak.Ben şu an D.H.O'da(Tuzla) 3.snf. Endüstri müh. öğrencisiyim.Hem deniz hem bisiklet nasıl oluyor demeyin,10 sene evvel çoktan oldu o iş:).Ayrıca abartı da değil,tam bir bisiklet delisiyim:).Pardon,bi saniye:Freeride ya da DH ile fazlaca ilgilenen arkadaşlar varsa bilahare,özel olarak yazışalım,tanışalım>aykut2082@yahoo.com.Hafta sonu gezide fotoğraf çekilen arkadaşları gördüm ve çok imrendim;hafta içi bu tip etkinliklere katılamayacak olsamda ilerdeki faaliyetlere haftasonları bolbol katılıcam umarım. Neyse, şimdilik herkese Tuzla'dan saygılar+selamlar...H.içi olan aktivitelerinizde ben ve benim gibi gelememiş olanlar için de eğlenilsin:)....

selam ben çağatay eyüp'te oturuyorum.aranıza yeni katıldım.ama şuana kadar gezilere gelemedim.ama en kısa zamanda gelicem.

Herkese merhaba .....
Ben Emre Yenson . 25 yaşındayım . İstanbul -Teşvikiye'de oturuyorum . Genelde yoğun olmama rağmen mümkün olduğunca sık bisiklete binmeye çalışıyorum .

Herkese selam. Ben İzmir Bornova'dan Sinan. 25 yaşındayım. Gurubunuza yeni katıldım. İzmir'den veya buraya yolu düşen arkadaşlarla tüm aktivitelerde görüşmek üzere.

slm,ben Ayşim.doktorum.ortaköyde oturuyorum.ben kendim pazar sabahları sahil turuna çıkıyordum zaten.birileriyle birlikte çıkmak daha zevkli olur herhalde.umarım buluşruz,görüşürüz...herkese selamlar...

Tayfun merhaba. Benim kuzen oarada üniversitede okuyor ve hasta bir bisiklet tutkunu istersen sana onun telefonu vereyim görüşün. güzel şeyler yaparsınız.

Alper selam, nick'inin Symphony X grubuyla alakasi var mi? Hosgeldin foruma bu arada.

Herkeze Selamlar :)

Görünüşe göre,Türkiyenin en sağlam Bisiklet forumu oluşuyor gibi [oluştumu deseydim yoksa?] :]
BSD-MTBTR dan sonra güzel bir forum görmek içimi canlandırdı oldukca.Tebrikler Emeği geçen herkeze..

Ben Muhammed.19 Yaşındayım.Türkiyenin tepsi biçimli Uçsuz bucaksız ovası olan Konyadanım.Cycling University,2. Sınıf öğrencisiyim diyebiliriz. =)
İlk pedallamaya başladığım,14 yıl öncesinden bu yana,1-2 Yıldır Ciddi derecede bisiklet sporu ile ilgileniyorum...Hatta şöyle bir basit siteciğimde var.

Zincirinizin tozu bol olsun...

Merhaba bende Tuğrul abinin vasıtası ile buraya geldim.Adım Cenk Bilgi Uni'den yeni meezun oldum :) . 23 yaşındayım ve hızı çok severim. ;) Aslında ben bisiklete 4 senedir biniyorum ama bu aralar biraz modifiye çektim eksoz falan :) .Neyse B.Köy'de oturuyorum ama sizinle beraber aktivitelere katılmak isterim...

Selam ben Kerem 31 yaşındayım aranıza Fethiye Ölüdenizden katılıyorum. Yokuşları seven arkadaşları buralara bekleriz. :boese157:

ben ahu
yeni istanbullu oldum.
ankaradan geleli 1-2 hf oluyor.
orada işime bisikletimle giderdim, tabi burda böyle bir olasılığım yok.
mecidiyeköyde oturuyorum.
şehir bisikletim var. şehir içi ya da yol sürüşlerinde yoldaş olabiliriz.
bir de binmeyeli çok oldu. özledim ve hamladım:).

merhaba arkadaşlar ben akçabardak kodadlı çiğdem (kodadın da bi anlamı kalmadı böylece).20 yaşındayım, H.Ü Diş Hekimliği Fakültesinde okuyorum.mesajlarınızı okuyunca sizi biraz kıskandım!çünkü istanbul hayranı bir ankaralıyım.hepinize selam olsun özellikle İSTANBULA!

Herkese merhaba,
ben Gökçe. maslak civarında bisiklete biniyorrum. yokuşu da inişi de severim. itü mimarlıkta doktora yapıyorum bisikletten vakit buldukça.

slm..ben ist zeytinburnundan murat...kılıçreis le hem adaş, hem asker arkadaşıyız...forumu haber verdi geçen..hemen damladım...ellerine sağlık diyorum..eskiden de beraber ne siteler kurup-indirirdik..:)neyse uzun etmiyeyim..bisiklet alıcam..beni kandırmaya çalışıyo..benimki satılık al diyo..:)bakalım hayırlısı...memnun oldum bu arada..

merhaba arkadaslar.Carsamba aksami grubu beni zaten taniyor grupta birden fazla Fatih oldugu ucun benim lakabim manyak Fatih ya da IST IZMIR Fatih'i :)
Ist uni. filoloji bolumu son sinif ogrencisiyim. eski yuzucu ve atletim dayaniklilik ve ozgurlugu hissetmemizi saglayan sporlari severim.Futbol dusmaniyim, her yola gelirim, rampada cekiste Fatih hesaabi :)
nerde gozlugunun onunde aynasi olan ve son surat giden bi bisikletci gorurseniz iste o benim :)

herkese merhaba. ben çağatay ama nick'im dj dodo forum da kullanmıyorum bu nick yüzünden başıma çok şeyler geldi. neyse beni tanıyan yok. (gürsel bey ve barbaros dışında) Eyüp’te oturuyorum ve de gruptakilerden Avrupa kısmında da gezi yapmanızı istiyorum.gezilere gelemiyorum çünkü bisikletin masrafı bitmiyor...

Herkese merhaba ben Demet Web Tasarımcısıyım, 2 sene bisklet kullandım, çok sevdiğim bir biskletim ve kaskım vardı ama artık YOK.Bu yaz hiç pedal çevirmedim artık ömrüm boyunca birdaha bisiklete binmem diye düşünüyordum ama can sıkıntısndan internete gezerken forumu keşvettim ve fotoğraflara baktım, resemen içim gitti kasklı insanları görüce.

Hemen liman kahvesindeki topalntıya katıldım ve özlemim dahada kabardı.

Bu yaz yine benide bakırköy sarıyer yollarında göreceksiniz.
Herkese sevgiler...

Geri