Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba.. Ben Duygu Altekin.. Kızıltoprak'ta oturuyorum.. Eylül 2003'ten beri Çarşamba akşamı ve Pazar sabahı gezilerinin müdavimlerindenim.. Bi' kısmınızla bu gezilerden birinde karşılaşmış hatta tanışmış olabilirim ama yüz ve isim hafızam oldukça zayıf olduğundan kusuruma bakmayın..
Bunun dışında:
17 Şubat 1979 doğumlu bir Kova burcuyum.. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde okuyorum.. İş olarak da, hobi olarak piyano ve keman çalmak isteyenlere özel ders vermekle meşgulüm.. Kuçu ve kedilerle aram çok iyidir.. Beni, elimden kaçmaya çalışan kedi ve kuçuları inatla mıncıklamaya çalışırken görebilirsiniz etrafta.. Eeee, başka başkaaa.. Hıı.. Bi' de tıkınmayı çok severim.. Bu bisiklet gezileri yüzünden bayağı bir kilo almıştım neyse ki yavaş yavaş kurtuluyorum onlardan.. Ama yemeye devam.. :) (Bu arada 19 Eylül Pazar günü Göztepe Özgürlük Parkı'nda Gaziantep Yemekleri Fuarı var.. Katmer severlere duyurulur..) Bi' de çenem düşüktür biraz..
Eh.. Bu kadar yeter her halde..

Gezilerde görüşmek üzere..
..sefkiler..
..turuncukedi..

Scudo
Selammmm Ben YIGIT

02-10-1972 dogumluyum,

Düzenli bisiklete binerim

Ayrıntılı bilgi için direkt temasa geçiniz :) :mad: :p ;)

BAZILARI BANA HEDONIST DER!!!

Selam ben Osman İdris. Yaş 34, Yalova'da oturuyorum yaklaşık 32 yıldır da durmadan pedal çeviriyorum. Umarım öldüğüm güne değin çevirmeye devam edeceğim. Bisikletim hayatımdaki en önemli şeylerden biri. Bunu Gürsel bilir. Onun sayesinde iyi bisikletlerim oldu en sonunda da bir dreambike edindim. Şimdilerde Trek YSL300 e biniyorum. Maşallahı var daha tık demedi.

Daha uzun zamandır uyuyanları da uyandırabiliyor musun :confused: :D

Merhaba Tarık ben(yaş 31),
Beşiktaş da oturuyorum, uzunca bir ayrılıktan sonra tekrar kavustum bisikletime. Bakalım artık insallah daha sık bisiklete binebiliriz. NEydi o eski günler, aaahhh ahhhhhh

Tekrar görüşmek üzere...

Selam Süha,

Antalyada oturupta bisiklete zaman ayıramamak nasıl oluyor üstad ???
Antalyadaki günlerimizde bisikletten inmezdik biz. Ayrıca arada bir söyle Kaş'a doğru uza. harika bir parkurdur.Benden söylemesi.

Tarık

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Herkese Merhaba,

Öncelikle Gürsel Abi ve forumun kurulmasında emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Omuzumdaki problem beni bisikletten bir kaç ay daha uzak tutacak. En kısa zamanda görüşmek üzere. Tufan senden yeniden haber almak güzel. Selamlar. Cenk

Merhaba Ben Fatih;

34 yaşımdayım. İstanbul Maltepe'de oturuyorum. İst. Üni. Hukuk Fakültesi'nden 1992 yılında mezun oldum. Grubun Çarşamba ve Pazar gezileri müdavimiyim. Umarım grubumuzun sayısı daha da artar ve bizlerde daha çok insanla tanışma ve bisiklet zevkini paylaşma fırsatı buluruz.

Herkese Kucak Dolusu Selam ve Bol pedallı Günleeeeeer! :)

MFG(+)

herkese selam ben esra 20 yaşındayım beylerbeyinde oturuyorum.Bisiklete binmiyorum ama sanırım artık bineceğim.Bu arada canım muratcım siten hayırlı olsun çok hoş olmuş.

selam ,
İbrahim ben, erenköyde oturuyorum, 25 yaş. Bilgisayar bilimleri mühendisiyim. oturarak geçen bir hafta sonrasında genelde bostancı sahilde bisiklete biniyorum. gruba üye olalı uzun zaman oldu ama seyirci modundan çıkamadım henüz... :)

Sevgili esra..çok teşekkürler....seni aramızda görmek mutlu etti beni..hoşgeldin;)

Selam arkadaşlar,
Ben Denizliden Tayfun üniversite öğrencisiyim.Denizlide mtb ve sporla ilgilenen arkadaşlar varsa mümkünse görüşelim.Formumuz tüm aleme hayırlı olsun.mail:kasirga_inur@yahoo.com

Slm ben Gökhan, Kocaeli üni. Elektrik müh 2 sınıf öğrencisi, ne okuduğunun hala farkında olmayan ama bisiklet (özellikle DH, freeride) delisi bir elemanım, bu kadar tanıtım forum için yeter sanırım bye&smile..

Selam ben Fırat,Sakarya Üni. Metalurji ve Malzeme Müh. 2. sınıf öğrencisiyim.Hareket bisikleti manyağıyım (hayatımda bi kere bile sürmedim ama olacaz işallah) :D

Yaw gürsel abide bi getiremedi şu evil'ları ne yapalım :)

hakkaten yaw.gelsede alsak bi evil.
hareket bisikleti manyağıyız dedik ama daha hareket bisikletimiz bile yok :D

selam bende omer adanadan...

Yaw valla haklısın..Fabrika'dan ha geldi,gelecek derken 1-2 hafta oldu.. Ama pazartesi kesin gelecek galiba.. Hadi bakalım..
Gürsel

Merhaba arkadaşlar, ben Ergin. 22 yaşındayım, Lüleburgaz`da oturuyorum. ( Kırklareli)
Açıköğretim işletme böl. okuyor ve tekstil sektöründe çalışıyorum.
Bir süredir internette bisikletle ilgili site/forum arayışlarım sürüyordu, ta ki bugün büyük bir forumda sitenin reklamını görene dek. Burası sanırım benim aradığım yer.. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum..

saygılar...

Geri