Scudo Sports

Antalya

henüz yeni bir bisiklet sevdalısıyım
adım CEREN PAK
öss'ye hazırlanıyorum
2-3 aydan beri duzenli olarak kullanıyorum
çok iyi bir arkadaşımla bırlıkte pazar gunlerı uzun mesafelı turlara cıkıyoruz
amacım bunu daha fazla ınsanla gerceklestırmek
internetle içli dışlı biri olmama ragmen bu sıteyı yenı kesfettım
bu hafta akdeniz üniversitesinin bisiklet topluluguna katılcaz
arkadaslar bısıklet verdıklerını soyledı ama gorcez bakalım
acıkcası bı konuda da yardıma ihtıyacım var
gecen sene beldeyama culumbus modelı bır bısıklet aldım
ama bu sene sureklı arıza cıkartıyor ve her hafta tamıre gıdıyorum
modıfıyeden anlayan bırılerı yardımcı olabılır mı?
yanımdan 14 lokma adlı aletı ayırmaz oldum:)
4kasımda deneme sınavım var ama sonrakı pazar ıcın aktıvıtelerınızden bırıne kesınlıkle katılcam

Scudo
merhabalar
ben yenıyım de
bu hafta aksam ustu gezısı ne zaman?
katılmak ısterım
ve ucuza kask ve dızlık alabılecegım bır yer bılıo musunuz?

Ceren merhaba ven Erol

Siteye üye olman güzel omuş buradan antalyalı bisiklet severler ile tanışabilirsin Perşembe akşamları ufak bi şehir içi turu oluyo ama bu aralar üniversitede vizeler ve sınavlar başladığı için fazla birileri gelemiyo . Bisiklette gelirsek herkez burada bisiklettten az çok anlıyo bissiklette bakarak üzerinde neler değiştirilebilir bakarız.

Antalyada yedek parça bulabilceğin bi kaç yer var onlarıda görüştüğüzde sölerim .

Bu arada bende öss ye hazırlanıyorum .

Görüşmek üzere

Perşembe 18 30 da Selekler önündeki parktta

Komaşta Migrosra kask benzeri şeyler bulabilirsin ama bence kask alıyosan biraz para biriktirip orta kalitede bişey almakta yarar var .

@honey

Hoşgeldiniz

Ben Ercan Her şekilde yardımcı oluruz...
Perşembe akşamı gelirseniz tanışırız.

Genellikle Kundu Oteller bölgesine kadar gidip dönüyoruz ama zorlanacak olursanız turu katılanların kondüsyonuna göre ayarlarız...

Gelirseniz seviniriz tanışırız

Görüşmek üzere Ercan..

Onceden buyuklerımız gezıler duzenlerdı bizde arada bı gıderdık. Toplanır gezerdık, iyi yada kotu vakıt gecırırdık ama bısıklet surerdık! sımdı ebn calısıyorum haberımmı olmuyor yoksa anatalyada bisiklet seven binen kalmadımı?

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
selam ercan gelmedimi daha senin alet ????
haftaya bir gün kemere gel ... sana süprizim var :)

kalmadı yasin kalmaz tabi ne zaman gezi olsa bi işin çıkıyodu senin gibi 2-3 kişi oldumu zaten pek bişey kalmıyo geriye bide utanmadan bisiklete binen kalmadımı diyo :))

@serciventure

Haydaa
Msn yada telefonda görüşelim ;)

mtb yi topladım sonunda :)

gelebilirim yanına:cool:

tamam simdi bisiklet turundan geldim.. tekrar gidecem ama ogleden sonra. aksam netten goruselim. senin bisileti de test ederiz :p

Merhabalar. Ben Akdeniz Üniversitesi'nden Mustafa YILDIRIM. Mühendislik Fakültesinde Arş.Gör.yim. Eşimle beraber tekrar bisikletlerimize kavuştuk. (eskileri maalesef çalınmıştı.) biraz kondüsyon yaptıktan sonra turlara katılmak istiyoruz. saygılarımızla...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@endrin

Hoşgeldiniz :)

Umarım askere gitmeden sizlerle de tanışırım da giderim :)

en yakın sürede görüşmek dileği ile

Ercan

@endrin

Mustafa & Sultan çifti mi burada yoksa :) valla mühendislik fakültesinde benim tanıdığımdan başka mustafa yıldırım olamaz heralde :p hoşgeldin, umarım görüsürüz, bisiklet edinmenize sevindim.

herkese selamlar antalyadaki yol bisikletçilerini birlik olmaya çagırıyorum:d(ercan ve ender abi dahil:d) ha bu arada ilk geziye gelmek istiyorum bende kondüsyon bitti antremanlara daha bugün başladık 2-3 güne almanyadan gelicekler varmış heralde toplu hareket edelim derim görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
tebrik ediyorum sizi aligulcan.. "birlikten kuvvet dogar" dogru demi$siniz...
ben de bu hafta düzenlenecek tura bir aksilik cikmazsa gelicegim,,
herkese iyi pedallamalar... ;)

Geri