Scudo Sports

Antalya

Scudo
bu per$embe insallah bende aranIzda olmak isterim ;)
birkaç ki$i toplamaya çali$IcagIm ..

Rica ederim, iyi eğlenceler, iyi forumlar, sağlıklı, sıhhatli bol pedallı günler.

bu geziye bende gelmek istiyorum nerelere gitcez ne yapcaz bı mesaj atabilirmisin sadece sehir turumu

merhaba andy,
perşembe akşamları sadece şehir içinde sohbet amaçlı gezimizdir. toplanıldıktan sonra nereye gidileceğine hepberaber karar verir ve gideriz. rota genelde Kundu oteller bölgesi (yada daha kısa olarak Lara plajı) ya da liman tarafıdır. önceden belirtildiği gibi sohbet, iyi vakit geçirme ve buluşma amaçlıdır. uzun mesafe ve kondisyon ağırlıklı hız vb. bir gezi değildir.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Bugün sakatland1m ama bu gelemiyecegim anlam1na gelmiyor
ayak bilegimden + kaval kemigimden bir darbe ald1m hay aksilik!. :(
bilegimdeki hasar ciddi görünüyor iyile$ir iyile$mez aran1zda say1l1r1m
;)
konuyla ilgilenenlere tesekkürler..
per$embegünü 18.30 gibi selekler yan1ndaki AtLI HEykelin orda olmaya calisicagim
bulu$mak üzere
by
...

@BMX_rider07

geçmiş olsun, ezik oluşmuşsa lasolin sürüp ovarak iyileşmesini hızlandırabilirsin(spor yaptıktan sonra morluklarım için uygularım :) ) sanırım sağlık konusunda uzmansın. perşembe görüşmek üzere..

• Beğen
Ödem oluştuysa Mavi Lasonil
yok sadece bere olduysa kırmızı lasonil ;)

perşembe bayramın arife günü ben olmayacağım :(

bayramdan sonraki perşembeleri görüşmek üzere..

• Beğen
son gezim oldu. güzel bir geziydi.örnekköy beach harikaydı. kumsalda muhabbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.

15 ay sonra yine turda görüşmek üzere.

• Beğen
@Ontario

teşekkür sağolasın.
en kısa zamanda yeni bir turda görüşmek üzere.

TUR çok güzel geçti , zaman1n nas1l geçtigini hiç anlamad1m her an1 dolu dolu bir yolculuktu :) gelemeyenler cok üzülmesin gelecek per$embe onlar1 da beklioruz ama Ertan '1n son turuydu (nedeni= askerlik) insallah bize bir sürpriz yapar da haftaya aram1zda olur :)
Yay1nda ve yap1mda emegi gecen herkese te$ekkürler..
evt ERol en kötü gezimiz böyle olsun.. ;)

merhaba ben antalyaya yenı tasındım yakında bısıkletım gelıyor eger bu gezıler devam edıyorsa katılmak ısterım

Geziler devam ediyo mesela bu akşam var saat 18 30 da selekler parkında toplanıyoruz ortak bi rota kararı ile saat 19 sularında hareket ederiz bi bisiklet ayarlayabilirseniz bekleriz.

İyi günler.

Bu gün gelmeye çalışacağım
ufak bir tur attım üstüne kaymak olur :)

Bugünkü attığım tur: Selekler - Lara - Oteller bölgesi - Aksu - Serik - geri dönüş Hava limanı - Doğu garajı - Güllük - ev...
Nonstop

18-30 da Seleklerde olmaya çalışacağım ;)

• Beğen
Geri