Scudo Sports

Antalya

:) :) selam arkadaşlar yeni üye oldum ismim bilal çakır kullanıcı ismim akdenizlim2005 antalyada sebze meyve halinde komisyoncuyum böyle bir etkinlik olduğunu yeni öğrendim bende zamanım elverdiğince aranıza katılmayı istiyorum.:) :)

Scudo
merhaba arkadaslar
persembe gunu gelemedım
ama cumartesi burdan tanıstıgımız arkadaslar ve onların grubuyla bır sehır turu yaptık
kaleıcıne ındık
benım fıks mekanım ama hep ınıyodum yanı
ilk defa yukarı cıktım bisikletle armanın ordakı yokustan
biraz kotu hıssettım kendımı cunku cok acemı oldugumu anladdım
ama gene de ıyı bır sevıyeye gelecegımı dusunuyorum
nısanda manavgat'ta yarıs varmıs
ona bıle katılcam
cok pis hırs yaptım:)pazar gunu uni.deki antremana katılamadım
cunku deneme sınavım vardı
ama sınıf 1. olmusum 2.sınıftan 1'e atladım
(paylasmak ıstedım:) cunku su aralar hayatımda bi o-se-se bi de bisikjlet var ve kotu oluo yAanı bazen 2sınden bırınden fedakarlık yapmak zorunda kalmak)
gecen hafta da bısıkletı tamıre goturdum ama su vıtesler bı turlu olmuo
eh ben de cok ıyi anlamıyorum
kardesım de kaza yapmıs
hasat halde-kardesıme verdım
bu arada annemı kandırdım
sımdı yenı bır bısıklet alıcam
carsambaya toplarım heralde
ayın 15 ı gıbı de kask ve eldıven ısını halledıyorum
gozluge de baktım cunku gozlerım cok sulanıo
ama sezon bıttı fln dedıler ve ant.da ıyı bı gozluk bulamadım:)
bu arada 2 konuda yardıma ıhtıyacım var:
1-)alacagım bısıkletın teknık ozellıklerı nasıl olmalı?ona gore de fıyatı???
(eh sonucta ogrencıyız)
2-)elinde kullanmadıgı kaskı ve eldıvenı olup da satmak ısteyen varsa alabılırım

ps:cok guzel bır hıkaye var bende ama internetten bulamadım
yılmaz guney ''ogluma hıkayeler'' adlı kıtabından ''hayata seyirci kalmak kotudur oglum'' diye bir hıkaye var
bence su ana kadar hayatı en guzel ornek vererek acıklayan bır hıkaye
sahaflarda 3-4 ytl ye bulabılır ya da kutuphaneden alabılrısınız

cok konustum ama napıyım
iyi aksamlar herkese

arkadaslar... önümüzdeki yaz yapıcagım,türkiye kıyılarının %85 ini kapsayacak olan,artvinden mersine uzanan bisiklet turu için rota cıkartma asamasındayım.rotada antalya selimiye deyim,sizce 65 km sonra alanya da mı dinlenme yapsam yoksa 108 km sonra gazipasa da mı? gazipaşadan sonra ki yol konaklama için pek uygun degilmiş öyle söylüyorlar

fikirlerinizi sunarsanız cok memnun olurum arkadaslar.sevgiyle... ;)

Merhaba Ender bey
ben eski bisikletçilerden cihat yurtseven bu sıteye yeni üye oldum.
iyikide olmuşum. uzun zamandır tekbaşıma gezi ve idmanlara çıkıyorum
programlarınıza benide katariseniz memnun olurum.
tanışmaküzere hoşça kalın

ceren merhaba dediğin gibi c.tesi güzel bi tur oldu bu yeni alacak olduğun bisiklet sanırım kadro olarak alcaksın tam bilemiyorum ama kadro olarak alcaksan kendi bisikletindeki parçalarla toplayım zamanla yeni donanımlar eklersen biraz daha rahat olur hem bütçeyede zarar vermez oke kendine iyi bak nisandaki maratonada iyi hazırlanalım bye

dediğin tur heralde bi 300 km falan var antalyadan heralde vardır o turu yapan bende merak ediyorum acaba yapan varmı ben iş nedeniyle günübirlik tur yaptığım için en fazla 300 km yapabilirim oda gidiş dönüş

arkadaşım gazipaşadan sonra sanırım 40 km civarı kaledran15 km gibi daha ilerde melleç gazipaşadan 80km anamur her türlü mola verebileceğin yerler
kim bilir yazın bende gelirim mersine sizle

ilginize cok teşekkür ederim sevgilili bisiklet severler.rotayı
verdiginiz bilgilere göre ayarlamaya calışıyorum.bir kaç güne kadar ayrıntılı olarak yayınlıycam.

desteginiz için ayrıca tesekkür ederim.

akdenizlim2005 turum herkese acık.yeterki ufak caplı da olsa hayalinizi gercekleştirmenize yardımcı olmuş olayım.sevgiyle kalın...

ender bey epeydir formda yoksunuz sizden hala haber bekliyorum hoşcakalın

antalyadaki bisikletci arkadaşlar bu cumartesi sabah saat 7 ile 8 arası cubuk tırmanışı yapıcam gelmek isteyen sabah saat engec 8 de kepez üstünde olsun havada yağış olmassa mutlaka bu tımanışı yapıcam hoşcakalın herkese bol pedallı günler

bu haftaki Tura kat1lamad1m aksilikler c1kt1..
KATILANLARIN fikirlerini alabilir miyim? nasildi?..

Perşembe turundan bahseediyosan havva yağmurluydu kimse gitmemiştir.

arkadaslar galıba actıgım konu yazım kurallarına uaymadıgı ıcın duzeltılmıs
ben de tekrar duzeltme geregı hıssettım
(aslında yazının orijinalınde tum imla kuralları dogruydu
cunku Türkçe konsunda bıraz takıntılı bı' ınsanım):

İyi akşamlar herkese,
bugün Todosk'a gidip Rıza abiden bir kask aldım..

Saol Rıza abi,
bayağı bir lafladık bisiklet hakkında.

Anlamadığım bir konu yani,şu forum sitesini kesfettiğimden(''kesfetmek'' ozel isim olmadıgı ıcın gelen cekım eklerı kesme ısaretıyle ayrılmaz,sozcuge bıtısık yazılır) beri yani son 1 aydır yazıştığım ya da(''ya da'' baglaç oldugu ıcın ayrı yazılır)tanıştığım herkes için geçerli bu..!!

Ya Antalya'daki gruplar arasında çok ayrılık var,herkes açıksa söylemese de(de burda ''dahi'' anlamında oldugu için,yanı cumleden cıkarılsa da anlam bozulmadıgı ıcın ayrı yazılır ve özel isim olmayanlara yani cins isimlere gelen hiçbir ek kesme işaretiyle ayrılmaz) burda hep ima yollu olarak ifade ediliyor

Hani bisiklete her ilgi duyan,her ilgi duyan değil de(de burda ''dahi'' anlamında oldugu için,yanı cumleden cıkarılsa da anlam bozulmadıgı ıcın ayrı yazılır) gerçekten çalışan ve emek veren herkes bu sporu yapabilirdi.
Bisiklet spordu ve hani spor "Zeki,çevik ve ahlaklı"olmak için yapılırdı..?

Güzel bir olay tabi ki(ki pekistirme oldugu ıcın ayrı yazılır),yanlız başıma yol kat etmektense beraber olmak,beraber olmak güzel ise güzelse ayrılmak neden..?
Anlıyorum elbette yaş,deneyim gibi faktörler olacak,rota ve grup seçiminde(bu iki cumle aslında 1 cümleydi).Tabi ki(ki pekistirme oldugu ıcın ayrı yazılır) insanlar herkesi sevmek ya da(''ya da'' baglaç oldugu ıcın ayrı yazılır) iyi anlaşmak(burda anlaşmak demiştim) zorunda değil..

Ama sporu profesyonelce yapacaksak gerçekten böyle yapalım kişiselleştirmeyelim..

Ben bisiklet sürerken aklımda sadece bisiklet sürmek var başka bir şey değil..!!!

Arabam Lincoln'un dediği gibi:
''Başarının sırrı mı(mı,mi soru eklerı ayrı yazılır)?Ben saçımı tararken sadece saçımı düşünürüm...''(baskasından yapılan alıntılar tırnak ıcerısınde belırtılır)

lütfen işimizi iyi yapalım ve bir şeyi yapacaksak tam yapalım

Ceren Merhaba,

Yaranın üstüne parmak basmışsın.

Şöyle söyleyim. Ben Antalyalı Bisikletseverleri tarif ederken şu ifadeyi kullanıyorum.

Antalyada bir BisikletseveNler var
birde
BisikletseveRler

Ancak birbirlerini pek sevmiyorlar.

Maalesef.

(Birde küçük harf ile yazmaya çaba sarf et. Zira Forum kurallarına aykırı büyük karakter ile yazmak.)

Ben binerim...
Biryere birşey yetiştirmiyoru(m)(z)
Grup halinde olunca gruba göre gidiyoruz...

ama arada sırada da kendi performansına yakın kişiler egosunu tatmin etmek için uzun yada zorlu yerlere pedallıyor...

Aslında herkesin amacı aynı ama nedense bir türlü birlik olamıyoruz...

Birlik olup her kafadan bir ses çıkacağına yanlız gezerim diyenler de yok değil...

bunları bir araya getirmek ise çok zor değil ama kolay da değil...

Ceren tanıyarak kendin göreceksin bunu; ne kadar yazarsam yazayım beni tanımayanlar beni yazdıklarıma göre yanlış tanıyabilir..
yada ne diyor bu diyebilir...

ama şunu bil kimse arasında küslük dargınlık yok ;)

Laradan 5.30 gibi döndüm lara tarafında yağmur olunca kimse gelmez diye düşündüm bende...

Öncelikle Ceren arkadas1m1 kutlamak istiyorum... cok güzel bir konuya iyi deginmis! bu konuya herkesden yorum bekliyorum cünkü bu konu herkesin eksik hissetitgi bir$eyleri aç1ga c1karacakt1r bence; olumlu bir konu olucak eger sapmazsa tabii; burda bir özele$tiri yapmal1y1z buna bende dahil, herkes yapmalI: (antalya daki turlara kat1lan herkesden yorumlar1n1 bekliyorum ki ters giden birseyler var m1 yok mu?) bu konu bunun için çok uygun...
Bence "Birlik ve Bütünlük" kelimesi üzerine yogunlas$mal1y1z...

@honey

evet bende bu yüzden gidemedim :( hemfikiriz arkadaslar..

Geri