Scudo Sports

Antalya

Scudo
arkadaslar persembe turu yapıldı heralde bu hafta kimler geldi acaba öğrenebilirmiyiz ben iş yoğunluğu nedeniyle günleri karıştırdım gelemedim yani

@bikerspoint

dediğiniz gibi antalyada bi sevenler yani şehir içi tur yapıp gezip eve geldiğinde bisikletini temizleyip işine bakanlar var yani birde bi sporla uğrasıyom diyenler gibi görüntü amaçlı buna kimse üstüne alınmasın birde severler yani gezi ve tur organizasyonlarını önceden ayarlayıp çantasını hazırlayıp ilginç yerler keşfetmek için yola çıkan ama birde buna ağırlık verhafiflik hastası olan arkadaslarımızda var her şeyin bisiklet hafifliğinden olduğunu sanan insanlar ama tabi hafiflikte önemli ama performansta olmalı bisikletini hafifletip hiçbirşey yapamayanlarda var

@Ercan Bayram

ercancım sanada katılıyorum bu arada askere gidiyomusun unutmadan hayırlı teskereler dilerim aslında dediğin gibi grup halinde giderken gruba uymalıyız ama belli kurallar ve bazı belirlenen seylerin olması lazım bu kurallar mesela giderken nerelerde durmalıyız veya belli bi km hızında gitmek gibi grupta bunlar olmadıgından dolayı herkes dağılıyor vede isteyen istediği yerde durmaya kalkıyor keyfi olarak mesela bi kişinin su ihtiyacı oluyo vede herkes duruyo bu sefer onun gibi kimsede egosunu tatmin etmiyo bu arada adam artık canı sıkılıyo gezintiden zevk almamaya baslıyo vede biraz hızlı gidip ilerde beklemeye baslıyo artık yalnız gezmektede cok haklısın aslında en güzel gezi yalnız gezmektir istediğin anda istediğin yere dümeni kırabilirsin bu bütün bisikletçileri bi araya getirirsin ama yine dediklerim olur grup 5.10 dk sonra ayrılmaya baslar kendine iyi bak bu arada askere nereye gidiyosun ha bi şey daha ilave edeyim hiç kimsenin kimseye haklar çinenemedik,çe kimsele kimsenin dargınlıgı yok dedihin gibi allaha cok şükür yollarda karsılastıgımızda herkes birbirine selam verio cok şükür

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@honey

Hava da süper :)

Sabah günlük gülistan
Akşam şakır şakır yağmur... :boese157:

ben gelemıcem yagmur var
ve bu yuzden bısıkletımı uzak bı yerde bırakmak zorunda kaldım
aksam gelecek olan var mı?

gök bugün fena agladI , bende gelemicem arkadaslar..

konuşularak hallolmayacak şey yok ;)

Emre sınava gireceğim
Uzun, kısa dönem belli olacak tabi aynı zamanda yer de belli olacak...

Sınavı bekliyorum ;)

@Ercan Bayram

Ercan, şimdiden hayırlı tezkereler. Kendine iyi bak.

@geotech emre

Emre merhaba,

inan sana yürekten katılıyorum.

ve BMX Riğder, sanada.

Ben bulanıklığı pek sevmem. Açık olmayı tercih ederim.

Geçen gün bir işyeri sahibi arkadaşım ile Antalyadaki yetenekli ve istekli bisikletçi gençler hakkında konuştuk. Bunlara maddi ve manevi yardım edilmesi gerektiğini. Bu konuda bir girişimde bulunmayı hedefliyoruz.

Ama ne yazıkki, bu arkadaş bisiklete binen birisi bile değildi.

Aslında Antalyada bir yığın bisikletsever var, neden biz bisikletseverler/bisikletsevenler bu konuyu açamıyoruz?
Neden çözüm üretmeye çaba sarf etmiyoruz?
Neden bu gençlerimizi teşvik etme imkanı aramıyoruz?

Neden?

Bu kadarmı aciziz?

Buradan bir toplantı çağrısı yapalım. Hep beraber laflamaya. Yetenekli gençlerimizi keşfetmeye onları teşvik etmeye. ONLARI DESTEKLEMEYE.

LÜTFEN!! Artık bir aile olduğumuzu idrak edelim. Ve öyle davranalım.

@bikerspoint

abi bu konuda cok haklısın artık yüzyüzemi forum vasıtasıylamı bi toplanılması lazım. birde şunu söyliyeyim insanlar artık bisikleti bir araç olarak görmüyor yani ufacık çocoklar bile motor hastası olmuslar biri bana soruyo bisikleti kaca aldın veya topladın diye bende..... fiyatveriyom adam direk ben o paraya motor alırım diyerek dalga konusu ediyor yani bisikletçilerde artık yavaş yavaş kayboluyorbi araya gelinip aslında bir dağ bisikleti kulübü gibi bir topluluk olussa güzel bi organizasyon olur diye düşünüyorum hiç olmazsa bisikletçilerin takıldığı bi mekan olur kendinize iyi bakın

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper ve honey
sanırım bu tırmanışı yapmıssındır sabah güneşliydi hava ama işallah yağmura yakalanmamışsındır

alanyada sanırım var bikac bisikletci dediginiz gibi forumda yok o arkadaslar

arkadaşım ben alanyalıyım gazipaşadan sonra virajlı kısım başlar antalya gazipaşa 180km oradanda mersin bi o kadar tutar gazipaşa bence uygundur. ne zaman gideceğini haber et umarım katılabilirim ;)

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Herkesin i$i oluo diye aksamlar1 18.30 da tur yap1l1yor bence sabah icin de bir tur düzenlense iyi olur hem sabah isi olmayanlar icinde bir tur olur , baksana kac gündür hava sartlar1 yüzünden bulusam1yoruz degil mi .. :)

@geotech emre

wahooowww! emre ya güzel söylemi$ssin; "bisikletcilerin takILDIGI bir mekan" olsa filan demi$sin; bencede cok güzel olur ; keske o günleri görebilsek yaaa.. Hersey bizim elimizde amaclar1m1za ulasacag1m1z zaman1 bizim azim ve kararl1l1g1m1z belirleyecektir...
Bence bir toplant1 yap1lmal1 ve baz1 durumlar1n konusulmas1 gerekli olabilir..?

• Beğen
Tepkiler: extremunction
Arkadaşlar yağmur yağınca sizin orda hayat duruyormu?sadece iyi havalardamı bisiklete biniyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Geri