Scudo Sports

Antalya

Scudo
asvalt yol mu yoksa toprak mı biz 3 arkadaş yol bisikleti kullanıyoz asvaltsa katılmaktan zevk alcaz ...

Tum antalyali bisikletlilere belarustan selamlar :D herkeze burayi tavsiye edebilirim :D carsamba gunu sabah 9 da antalyadayim simdiden gorusmek uzere saygilar

Oglum erkan eğer ordan eli boş gelirsen gözüme gözükme.He bu arada seni gönderirken bir görev vermiştim sana orada yapacaktın.Ne oldu o iş varmı icraat :D

herkese selamunaleykum iyi aksamlar yeni basladim cok guzel bi album var elimde bisikletbasdan sona modifiye ok nasil yukleniyor fotolar ???cok teskler

aynen katiliyorum ama ben 1 senedir kis ayi cok sik olmpasa da yaz lari haftada en az 3 kez dag dayim tabi gorundugu gibi cok guzel oldugu gibi cok da aksiyon iceren bi spor yani bir kez dirsegimi kirdim ve en son da parmagimi inciltim .bunun uzerine ekipmanlarin tam olmasi sart antalyali vtt. cilere ve bisiklet sevenlere slm lar

Aranıza Antalya'dan katılıyorum. Bisikletimi alalı henüz 1 ay oldu. Yalnız olmam dışında herşey mükemmel :) Çevremde pek fazla bisiklet kullanan insan yok maalesef. 1-2 kişi var onlarla da ancak: meşe ormanı, karaalioğlu parkı...vs. yakın mesafelere gidebiliyoruz. Bi kaç kere Kemer, Serik gibi ilçelere tek başına gidip gelmişliğim oldu fakat yalnız olunca pek zevkli olmuyor.
Antalya'da günübirlik bisiklet turları düzenleyen, benim de katılabileceğim gruplar var mı? Aradım fakat bulamadım. Gerçi fazla da araştırdığım söylenemez ama...
Ya da benimle aynı dertten müzdarip arkadaşlar varsa onlarla tanışmak isterim. Ufak çaplı organizasyonlar yaparız .Sonuçta burda bunca insanın tek ortak yönü bisiklet sevdalısı olması. Bisikletçi adamın da kötü olabileceğini sanmıyorum :)

Geri