Scudo Sports

Antalya

Merhaba arkadaşlar ben Antalyadan Emre aslen akşehirli doğma büyüme ankaralıyım 12 senedirde antalyada yaşıyorum mesleğim vücut geliştirme ve fitness antrenörlüğü güllükte lider spor salonunda hocalık yapıyorum.Kuzenimin sayesinde bu siteyi buldum sizlerle tanışıp bir kaç gezinize gelmiş adı volkan sorkun beyaz dünya tarafında oturuyor benim gibi.Ben sizler aracılığı ile ikinci el uygun fiyatlı yol yarış bisikleti almak istiyorum ve sonra pazar günleri gezilere katılmak.Bana iş yerimden ve cep telefonumdan ulaşabilirsiniz 0541 901 21 89 şimdilik bu kadar görüşmek üzere hoşcakalın.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
Gökhan abi var bike hause uğramanızı öneririm barbaros çay bahçesinin üst tarafında köşede. tel numarası 244 80 01

@Emre KİLCİ

Merhaba emre abi hoşgeldin aramıza, BSD ile çıkalan bir gezide tanışmıştık sizinle aksu gezisinde. scott yok muydu sizde tam bir arazi canavarı :) yol bisikleti mi almaya karar verdiniz?

Merhaba arkadaşlar bende Antalyadan Akın Yaş:22 en son lisede binmiştim bisiklete :)) şimdi kendi çapımda uygun fiyatlı bir bisiklet topluyorum. bütün parçalarını dün aldım gövde vardı onu güzelce boyayıp hafta sonuna kadar bitireceğim inşallah.sizlerle turlara katılmak isterim tabi çalıştığım için hafta sonları. bisikletimi tamamıyla bitireyim ondan sonra aranızda olmak isterim tabi sizlerde isterseniz...:))

Herkeze iyi günler

@emre arıkan

emre abi sen tanırsın belki bilmiyorum da.yarışma bayağı bir zormuş ki bizim bi can ve deniz kardeşler var onlar dayanamamış en sonunda bisikletten inip elerinde bitirmişler

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@atilla alperen efe

valla gövdesi Bisan eski bir bisikletim vardı sadece gövdesi kalmış :) diğer bütün parçalarını yeni aldım vitesi felan shimano frenler yine bisanın kullandığı bir markaymış parçacı öyle söyledi bakalım toplayınca güzel bişey olacak inş.gerçi çevremdeki herkez gidip yenisini alsaydın daha iyiydi diyorlar ama böylesi daha iyi bence :))

@İlker Yazısız

Teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Geri