Scudo Sports

Antalya

Scudo
@atilla alperen efe

tanıyomusunuz derken can la denizi mi kastediyosun yoksa kendinimi diyosun cümlem biraz devrik oldu ama yanlış anlaşılmasın canla denizi kastediyosan onlarla hergün beraberdik seni kastediyosan tanıyamadım ama antalyaya gelir gelmez tanışmayı isterim manavgat yarışı biraz parkur uzamış sanırım ondan dolayı farklı bölgeler biraz arkadaşları yormuş çoğumuz bitirememiş kolay değil 90 km sonuçta

antalya ya sevgiler saygılar en yakın zamanda antepten kareler facebook sayfamda olacaktır

şafak 345 başka yok :D:D:D

@mountainbiker ayicik

şu ''bisiklet yolu'' konusunda çok haklısınız...gazetelerde okuyunca şaşırmıştım , bu kadar kısa sürede liman-konyaaltı arasını nasıl bitirdiler diye.. meğer yapılan kaldırıma çizgi çizmekten ibaretmiş ! bizlerle alay etmekten başka bir açıklaması var mı bunun ?
zaten çoğu yerde araçlar parketmiş oluyor çizgilerin üstüne...
bir kez bile kullanmadım sözde bisiklet yolunu , kullanmayacağım da..:mad: kullananı da hemen hiç görmedim...

Merhaba

Her ayın ilk pazar günü yapılacak olan bu gezilerde zorluk derecesi nedir acaba? Düzenli bisiklet kullanıcısı olmayan birini çok zorlar mı?

@Zeki.Alper

Merhaba:
Antalya'da yaşıyorum. sedona 711 marka bisikletim var ve gezilerinize katılmak istiyorum. Tabi hâlâ düzenliyorsanız. Bir daha ki geziniz 2 mayısta olmalı, yanılıyor muyum?

@Zeki.Alper

Ben BMX ile Uğraşıyorum Ve Öğrenmek İstiyorum. Bunun İçin De Bir Gezi Gibi Bişeyler Ayarlayabilirseniz Çok Mutlu Olurum :)

arkadaşlar bana serhat ergün lazım :)
ondan corratec halcon almıştım bisikletim baya bi değişime uğradı bana ilk fotoğrafı lazım.kendisine nasıl ulaşabilirim.acaba arkadaşları onun bana tel nosunu verebilirmi.tabi güven acısından öncelikle kendisine telefon acabilirsiniz.şimdiden tüeşekkürler

emre abi enis yusuf karadutu tanıyormusun kendisi benim kuzenim olur da. ayrıca beni tanımamanız doğaldı çünkü ben yeni başladım bu işlere

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır bisiklet kullanırım ve de kendi imkan ve bilgilerimle bisikletlerimi süslüyordum ama artık orjinal bişeyleri yapma vakti geldiğini anladım ve kısa bir araştırma sonucu bu güzel paylaşım sitemizi buldum bundan sonra ki amaçlarım güzel bir bisiklet sahibi olup bu güzel şehrin tadını çıkartmak istiyorum organizasyonlar vs. gibi... Bisiklet konusunda biraz bilgisizim ve kandırılmak istemiyorum buradaki dostlar alanlarında gayet bilgili olduklarını saptadım ve herkese de yardımcı olduklarını gördüm umarım bu arkadaşınızıda aranıza alırsınız şimdiden teşekkür ediyorum....

SAYGILAR.

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
Geri