Scudo Sports

Antalya

Scudo
sizlerle daha cok ve sik sik gorusmek isterim msn de konusmak istiyorum konusmak isteyen arkadaslari beklerim .birde msn adreslerini birakan arkadaslarin msn leri ni alip eklesep ayip olur mu ???

aramıza hoşgeldiniz... bir takım oluşturup sürüşler yapabiliriz. antalya tam bisiklet sporu için yaratılmış..

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Akıncı Göktuğ Eren

bunun daha ne kadar turkcesi oluyor ?elimde yani pc de yada guzel fotograflar var nasil yukleye bilirim bi kac sefer denedim ama bi turku olmuyor msn den biriniz ile kontak kura bilirsek sizden birinizinb yapmasini isteyecegim ?
yani msn den size foto lari gonderip sizin kayit yapmanizi yani bu arada da tanisiriz :in:

ben recep bende yenı katıldım ama bısıklette helede yolda cok cok ıyımdır uzun yolları severım bısıkletım ve ben asamıycagımız yol yoq:

Haklısın kardeşim!. Antalya'nın değerini askerden geldiğimde daha çok anladım.. Elimizdekilerin değerini kaybetmeden bilmek gerekiyor arkadaşlar! Burası cennet değilse nedir peki :)? Biri bana izah edebilir mi?:cool:
Haydi bisikletlerinizi kapın ve dışarı çıkın hemen!! Çünkü özgürlük dışarıda!! :in: :Skull-175 :cool:

Herkese iyi GünleR Bisiklet Sevdam cocukluktan beri var Bianchi Star vardı ama Kullanmıyorum Daha ii bişey almayı düşünüyorum Whistle diye bir marka buldum uygun fiyata sağlam Parcalar war üzerinde...

Kadro ALU. W8900 HYDROFORMED CUSTOM TUBING 16"-18"-20"-21.5"-23"
Maşa SUNTOUR 26"SF10XCM PM HLO 100MM KİLİTLİ
Çatal Yatağı INTEGRATED 1.1/8"
Gidon BYTE ALÜMİNYUM RISE:20
Gidon Boğazı BYTE ALÜMİNYUM AHEAD
Fren TEKTRO MEKANİK DISK FREN NOVELA
Krank Takımı SHIMANO FC-M191 42X34X24
Arka Vites SHIMANO ACERA ARDM360SGSL
Ön Vites SHIMANO FD-C050
Vites Kolları SHIMANO ACERA STM360
Arka Dişli SHIMANO CSHG30 8VİTES 11-32T
Lastik CST 26X1.95 53-559 SİYAH BYTE PLOSE
Sele Borusu ALÜMİNYUM BYTE 350 X 31.6
Sele SELLE ROYAL MACH
Jant WHISTLE ÇİFT KATLI SİYAH 4X8 32 DELİK

bu ürünler war üstünde Fiyatı KDV Dahil, 325,00 €

Önericek Başka Bisiklet Bilginiz varsa Paylasırsanız Sevinirim .... Teşşekkür ederim

@ibrahim07

o kelimenin yabancı olduğu belli bişey yani türkçe anlamı ne oluyo onu yazarsan sana daha detaylı yardımcı olurlar arekadaşın demek istediği o

selam antalyalılar şafak oldu 312 alt devrelerimiz geldi biraz rahata kavuştuk artık iskenderundaydım 10 gündür göreve gitmiştim şimdi antep e döndüm bi deniz görmeyi özlemişim valla büyük ihtimal temmuz 14 te antalya dayım ama uçak bileti fiyatları da baya uçuk allh yardımcımız olsun artık

herkese sevgi ve saygılar dilerim yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum

@emre arıkan

Hoşbulduk Emrecim :).
Umarım sen de teskereni hayırlısıyla alırsın. İzin kullanıp gelmeyi düşünüyor musun? kib

@lifely2006

Slm, Alanyalı bisikletsever sormuşsunuz. Yeni gördüm, bende Alanyada yaşıyorum. Fırsat buldukça turluyorum. Selamlar...

emre abıcım andaylada goruselımde o da ızının senınle aynı anda kullanmak ıstıyor tam senınkı bellı oldugunda andayda o gun gelır topluca koparız

Herkeze Selam Antalyadanım bende uzun zaman dır Bisiklet sürücüsüyüm
Bianchi Starım vardı Sattmaya calıstım satamadım
Suanda Sedona Borla Alıcam 2010 Modelini Antalyada Yok Sanırsam..
Yada Satan birisi varmı ? 1-2 yer biliyorum sağlam bisiketler + Parçalar satan yer ama Pek iş güçden dolaşamadım Konyaltında Doğa sporları var
gökhan çiğdem var birde ama Dışardan Dükkanını gödüm pek gidip konusma vaktım yoktu Bilginiz varmı satan Biyer yada Dışarıdan alıcam :) Teşekkür ederim ilgilendiniz ve yardımlarınız için :) yaşım 17 1-2 aydır bisikletim olmadı için süremiyorum ama :) Sedona Gelince inş :) Keyfine Varıcam Herşeyin uzun yollara gitmeyi cok istiyorum ama Cevrem pek yok Yardımcı olursanız sevinirim :) Sizlerle Beraber uzun Yolara gitmeyi İsterim :)

kemal mama doğa sporları artık sedona bısıklet satmayı bıraktı bike house (gökhan abı) gıdersen orda yardımcı oluruz istedigin zaman gelebılırsın belkı daha degısık modeller hosuna gıdebılır

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Geri