Scudo Sports

Antalya

Scudo
@punkermanmania

yok abı ya nerde erkek var onlar hayran oluyor,söle 18 lık kızların felan baktıgı yok kendımı fark ettırmem ıcın bıseyler yapmam lazım...dızılere ve fılmlerde oynanır...bulent serttasla goster kendıneye felan mı katılsam:D

• Beğen
Tepkiler: punkermanmania
@mertdalkılıç

vay mert sendemi geliosun ben seni can abilerle gidersin diye düşünüyodum ya gelcek arkadaşlarım alper var biliyosun :D bide alperin arkadaşı uğurcan die bi çocuk merak etme güzel bisiklet sürüyolar sanırım arkada kalmazlar hatırlatırsam birzamanlar sende böle arkalarda kalıyodun tabi ben bilmem ama :D onlarda yavaş yavaş alışırlar

@ERKANXX

ama belki gelmezler:D

Şimdi gençler şimdiden şunu söylüyorum.

20 yaşının altındaki herkes kendinden mesuldur.

Mesuliyet kabul edilmez.

Herkes kendinden dorumludur.

Bunu da ayrıca belirtiyorum.

Pazar günü görüşmek üzere.

@Ertan ABA

Tabi Ertan abi düşersek yada başka bişi olursa bunun suçlusu siz değilsiniz yani sadece siz turu kuruyorsunuz gelmek isteyenler geliyor herkeze iyi forumlar

Erkan bu çoluk çocuk işi değil bence arkadaşlarını getirme bu gezi bizim kendi aramızda düzenlenen bir gezi diğerlerini boşver.Kendin gel. [MTB] gezisi adı üstünde...

• Beğen
Tepkiler: Erkan Eryiğit
@orionds

ya tabi bu bir mtb gezisi ama birzamanlar bizde onlar gibiydik arkadaşlarımda gelmek istediler zaten ertan abinin de dediği gibi herkez kendinden sorumlu:D

sen her tura mahallendeki çoluk çocuğu getireceksen işimiz var o zaman

Ayrıca biz derken kendi adına konuş yazdıklarına dikkat et.Herkesi kendinle bir görme.Madem onlar gibiydin onlarla takıl lütfen. Bu konuyu burada kapatalım.

@Ertan ABA

ertancım sen bilirsin ama 18 yaşı altının tura gelmesi bence tehlikeli olabilir,her nekedar sorumluluk kendilerine ait desende hehagi bir sorunda yanlarında büyük olarak sizler olduğundan aileleri her durumda sizi sorumlu bile bilir.gende sen bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
birzamanlar sende böle arkalarda kalıyodun tabi ben bilmem ama

o zaman bılmedıgın ıslere karısma arkada kalıyodum ama bebelerle dolasmıyodum

bence polemiğe hiç gerek yok. mert nerdee erkan nerdeee. kıyaslama yapılması yanlış. isteyen istediği yere gider. eğer bireyin ailesi zaten izin vermişse bütün sorumluluğu kendine almış demektir. zaten turu düzenleyende kimin ne yapabileceğini çok iyi biliyor. bence merak edilecek bir unsur yok. ama şununa söylemeden edemicem. 25 yaşındaki bir adamın turundada 13-14lük veletler biraz abest kaçıyor. bizde mertle ilk turlarımızı ender abi sayesinde gerçekleştirdik ve onların aldığı sorumluluk azbuz değildi. erkancım arkadaşlarını çağırman çok güzel ama diğer insanlarında ne düşüneceğini iyi ölçüp tart. onlar belkide ince düşündüklerinden birşey demiyor ama benim fikrim bu doğrultuda.
saygılar

@atahan07

tamam ya önemli değil gelmezler bende bikerelik gelsinler diye düşünüyodum hep ben anlatıyorum merak ediyolar ama istemiyorsanız gelmezler

@ERKANXX

benimle ilgili bi sorunun yok. yarın zaten gelmiyorum ben. düşündüklerimi söyledim sadece. kararlarını etkilemek istemem;)

@orionds

Hem bu tura gelmiyosun hemde karışıosun bırakta bu turu kuran Ertan abi söylesin ne söylicekse
biz derken ben seni kastedmedim her bişeyi üzerine alınma zaten onlarla takılıp takılmam seni ilgilendirmez..! tamam bu konuyuda burda kapatalım

Erkan bak abicim saygı sınırlarını son zamanlarda bayağa aştın dikkat et kendine.Bu laf sadece benim için geçerli değil benim buradaki diğer arkadaşlarımıda kapsıyor dikkat et...Milleti kendine düşman etme

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@orionds

yha ben kimseye bişi demedim ben sadece arkadaşlarım gelebilirmi diye sordum ertan abide 20 yaş altı ise herkez kendinden sorumlu demişti bende tamam tabiki öyle dedim sonrada zeki abi bişeyler yazmış işde yani bunu sormamda ne var hayır gelemezler deseniz tamam ama birsürü şey demişsiniz bunu uzatmaya ne gerek var tek bi cümle ya ^hayır^ deseniz ben karşı çıkmam siz böyle yazarsanız benimde cevap vermem lazım ama siz benim cevaplarıma hemen büyüklere saygın yok diyosunuz benim küçük olmam cevap yazmıcam anlamına mı geliyor?

Geri