Scudo Sports

Antalya

Cevap vermeninde bir adabı var ben lafı uzatmıyorum tek kelimeyle sözlerine dikkat et .Saygını koru

Scudo
Diyemezsin zaten seni uyarıyoruz iyilikten anla uzatma artık konuyu kapat.Böyle bir muhabbetinde varsa yaşıtlarınla yap.

Tabi doğru söylüyorum senin tastiklemeni gerektirecek bir durum yok sanırım mesaj yazmış olmak için yazmayalım lütfen

Gençler birbiriniz kırmayın.

Ben sadece yaşıt olmayanlarınız için mesuliyet kabul edemem yazdım.

Çünkü gençsiniz.
Dikkatli olmayanlarınız var.

Bu yüzden yazdım.

Yarın sabah 8:00 kamüs,olbia çarşısı,simitçi kafe.

Güzergah: Doyran göleti.

9:00 da çıkış.9:00 dan sonra gelenler beklenmeyecektir!

Sabah görüşmek üzere.

ertan abi ben ve ata gelmedıyımız ıcın uzgunuz bız dun atayla öldük öldük dırıldık :D

@andy

bidaha saklıkente çıkarsam 2 olsun:p aslında ben yorulmadım ama anday mahfoldu:rolleyes:

nerelerde takılıyorsunuz ben hala karar veremedim down hıll free ride xc bir türlü karar veremdim katılıma göre karar verecem

bızım dememızle olcak bısı değılkı senın ıcınde belkı dağ bağır gecıyor veya carsıda semıhın yapdıyı gıbı ordan burdan zıplamak gelıyordur o senın bılceyın bır ıs kardas

@webettin

Boy,yaş,kilo bilgilerinizi ve bir de kullanım amacınızı belirtirseniz size yardımcı olabliriz.. Daha sonra kullanım amacınıza hitap edecek komponentleri kararlaştırabiliriz hoşgeldiniz :rolleyes:
Ben DirtJump Freeride yapıyorum. Antalya da çogunluk MTB dir. Varsa başka sorunuz seve seve bilgilendirelim:eek: ..

Geri