Scudo Sports

Antalya

Scudo
Ooooh valla gezın bakalım :)
@surgent76
Gökhan'a cok cok selamlarımı iletir misin Zeki.

hepinize verdiğiğiniz destek ten dolayı teşekkür ederim yalnız bırakın aile meseleleri abimle bende kalsın birde bisikletimin geotech olmasında kararlıyım...................

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
millet bende varım zaten yoklamada bişi demeye gerek yok can dediz de gelebilir konuscam

@olcaybatu

Olcay'cım merhaba

Perşembe akşam gezileri ancak bahar geldiğinde, yani anlayacağın havalar ısınınca , kendi adıma çıkmaya başlarım.

Pazar günleri dersen havalar iyi olduğu an ben bisikletime biniyorum. Tabi tandem ile oluyor.

Geçen pazar sanada telefon ettim ama telefonun değişmiş herhalde, ulaşamadım. :eek:

Evi biliyorsun atla gel. :)

Sevgi ve selamlarımla. :)

nan bız 1 saattır benım konusamı yazısıoz bende baska konuda yazısıoz sanıom...yazmayın haaa yeter konumu ne hale getırdınız....nese ben yarın ıcın unsal amcaya heber verdım gelecek oda....:sigaraici

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
tabe olum enduro deılmı ıste alın enduro nun fader'ı cafenın onune cektıkmı bı el frenı unsal amca cıkartır kaskı..slmaleykum tmm dır orda olay..saka bır yana tabe...:sigaraici

@atahan07

Kaç bakalım ne kadar kaçabilcen

(İStesen ben sana özel ders veririnm matematikten )

@Ontario

düşüncen için çok sağol da etrafta bayağa matematikçi var bizim.
ihtiyacımda yok zaten:cool: :p

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Bu pazar meşe ormanına ne dersiniz?

Geçmişte güzel actionlarımız olmuştu.:cool: :Skull-175

Kepeze tırmanırken 50. mt sağda.Sağlam bşr parkur.Yamaç inişi ( down hill) yaparız yine:D :Skull-175 :cool:

Yada lara beach park ta olabilir ne dersniz?

ertan bu hafta sonu kurşunlu yapalım şelalenin alanıda iyi bütün action lar için içeri bisiklet sokuyorlar hem pikink hem action nedersiniz.

lara beach in tadı damağımda kalmıştı aslında. gurup ne derse ben oraya giderim fakat laradan yanayım.

@surgent76

Abi içeri sokuyorlar ama içeride atlanıp uçulcak yer yok.;)

O zaman değişik istiyorsanız meşe ormanına gideriz.:cool: :Skull-175

Oradaki parkurda kırıcı :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Geri