Valla emre abi haklısın benım kı de öyle geotech ye geçtıgım zaman benım mavı emektar kardesıme kalacak tanıstırırz bırbırlerıyle bızım gıbı gurup halınde dolaşırlar
slm merve hoşgeldın ekıpe emre abi sen oyle dıyosun gecen kardese ben bı bısıkletı verdım tutdurdu bana bmx al halla halla bu bisiklet bulaşıcı galiba yae sımdı dedım ılk yazılıları ıyı getırsın bı bmx olcak altında dıyom mtb alıyım yok bmx dıyor baska bısı demıyor SALCANO EVİL-B dıye bı bmx var onu beyendı taksıtle alcaz garı ne yapcaz herkeze yakşamlar
ne demek istiosun ben fazlamıyım yani neyse geotech amatör kullanım olduğu için bizde artık profesyonel kadroya geçelim dedik oda geotechi kullansın sora bakarız bi bakarsın çekeriz altına bi sedona
@andy
alında bende sizinle bi kac hareket yapem zaten bi rüşvete bağlanmasa bu derslerin geçileceği yok ucunda bi şey olmalıki çocuklar bu ders leri geçsinler neyse şimdiden hayırlı olsun
artık sen kadroyu kardeşine verdikten sonra benim kadroyu değiştirmem farz oldu zaten. bir gurupta iki geotech fazla olur; ikimizdeN birisi gidecek. ve o galiba ben olucam.
o bir mtb ci olcak bide arada bi laf olmuş ( ende abinin butun kırlı camısırlarını ) die burda evde olacak galiba birde kirli çamaşır derken kirli çıkı falan desedin yada gizli dosyaları desedin yanlış anlaşılma azalabilirdi neyse arkadaslarda anlamıstır zaten
Emre Bence kardeşin Mtbci olsun; hem daha fazla tur görür , hemde enerjisini dagları manzaraları görmeye saklar, hem kas yapar hem cevresi genisler hem.. hem...
yok ki böyle güzel bir duygu ya miras bırakıcak kardeş lazım bana!
Emre böyle giderse Herkesin bir bisikleti olucak ...