Scudo Sports

Antalya

yarın napıyoz millet yarın hava bugünden daha kötü olucak gibi yinede kum ormanına gidelim bence hem şehir içi yağmur başlarsa kaçarız

Scudo
walla yağmur yaymassa bence karaoğlanda buluşub konuşalım nereye gıtceyemızı bence lara kum ormanına gıdelım farketmez ben sıze uyarım ama nerde buluşcaz kampus demı karaoğlandamı hangısı

Kum oramanı iyi fikir erken buluşursak,hava iyi olursa güzel olur.

Bizim elemanlardan ses yok bu arada, bende gelebilirim.

Sabah karaoğlanda buluşuruz.8:00 nasıl? 8:30 da yola koyuluruz.

Yada siz bizi erolla yoldan alırsınız bizi yormazsınız.:D

Ofo otelinde size katılırız.

:bayrak: :vroam: Önümüzdeki haftadan itibaren saklıken-feslikan yaylası ve sarıçınar turları başlıyor.Herkezi bekliyorum(tabiki sağlam arkadaşlardan bahsediyorum)Çivili lastikleri deneyeceğiz.Mangal yapacağız.Performansına ve kondüsyonuna güvenen herkezi bekliyorum.

Havanın durumuna göre ben gökhanla yada gökhansız feslikan yaylasına doğru gideceğim tek takılmayı düşünüyorum ama takılmak isteyen olursada geleblir sabah 10:00 da çıkacağım yola.size iyi eğlenceler

ben gende şansımı deniyeceğim saat 20:00 a kadar benden haber çıkmazsa AKUT ve JAK'a ( Jandarma Arama Kurtarma ):D haber verin hakkınızı helal edin çocuklar.

çok gelmek isterim ama babam biryerden dersler biryerden ne olsun yaz tatilinde gezeriz ne yapalım benim geotech yoplanıyo toplansın test gezisine çıkarız birliktedemi millet :D :D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Ertan abi ben sabah gelecem 2 telefon u kurdum sabah 7 ye nerde bulusacaz Tam olarak soylesene karaoglan benım ıcın daha ıyı olur kampustekı yerı tam olarak bılmıyorum bana forumdan haber verırsen sevınırım :)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
selam arkadaslar. aslında ben de bu pazar bende orada olmak ısredım hemde tanısmış olurduk ama ne yazıkkı çlaışıyorum. katılanlara iyi eğlenceler.

Geri