Scudo Sports

Antalya

Scudo
Aramıza hoşgeldin merve !!!
sen de abin gibi bisiklet tutkunu olduguna sevindim birlikte turlarda pedallamak, yollarda taşmak isterizzzz

• Beğen
Tepkiler: geotech merve
@olcaybatu

Olcay Merhaba

Dün yani pazar günü seni cepten aradım telefonun kapalıydı, belkide eski numarandı.

Sen bana özelden telefon numaranı bir daha yaz gönder kaydedeyim.

Yoksa dün sizin evin önünden geçtik.

Sevgi ve selamlarımla.

Beni de arasaydınız keşke Ender abicim ya :)..

arkadaşlar kardeşim benden hızlı çıktı neyse aranıza yani aramıza kardeşimi de getireceğim evde ortalığı karıştıracağına benim yanımda olsun birde bisiklet işini kardeşimede aşılayayım dedim umarım kendime rakip doğurmuyorumdur yakında benden fazla kondüsyonu olup yarışa varmısın derse şaşırmamak lazım neyse kardeşim aramıza hoşgeldin artık geotech merve vede sedona emre çılgın 2 li kardeşler olacak herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: geotech merve
Ooooo kardeşin baya iddalı çıktı demek ;) güzel yaa ne kadar sanlısın Emre ya insanın böyle aşılanacak bir kardeşi olası geliyor, olsa da bizde aşılasak :D..

herkese ortak mesaj atalım gezi yapılacağı zaman:D arkadaşlar gezi organizasyon olursa buraya ender abi olsun yada baskası duyuru konusu açıyo yani herkesi telefonla çağıramaz keseye zarar yani

:D yaw kardeşimde hangi konuya girsem bişiler yazmış ya olaya benden önce el atmış:D kendimize rakip yetiştiriyoz:eek:

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Geri