Scudo Sports

Antalya

@Ontario

Erol merhaba,

Evet Forum aracılığı ile olmaz.

Ama bir kısmına ulaşma aracı olur.

Forum amaç değil araçtır.

(Bu söz Forum kurallarının ilk cümlesi olabilirdi.)

Scudo
Doğru forum amaç değil araçtır ama burdaki üyelerin büyük bi çogunlugu forumdaa ismim olsun yerim olsun (repim olsun ) Vb. saçmalıklarla burayı kendine amaç haline getirmişler ..

İste insanların buradan bulunmamasının bi nedeni de bu

@Ontario

Çok haklısın. Ama biz yinede bunları görmemezlikten gelelim. Zira görüp cevap verince banlanıyorsun.

Yukarda bahsi geçen arkadaşlar eyer bana sadece mesaj sayım artsın diye karışırlarsa bende sonuna kadar hakımı savunurum

Kimseyede sikayet etmem kendi işimi kendim hallederim yoksa şikayet edince dediğiniz gibi banlanıyoruz

verdigin bilgiler için cok saol pirate07 herkesi haberdar etmeye calışıcagım. sevgiyle kal...

@Ontario

erolcum meraba öncelikle sana şunu söyliyeyim sen kendinde bahsettiğin gibi bu forum bi araçtır herkes bişeyler paylaşmaya çalışır ama burası ekmek kapısı deil yani çok mesaj o kadar para gibi bişey yok herkes kendi ilgisini çeken bölüme istediği kadar mesaj atar ona sen karışamazsın kimsenin de kimseye bişey söyleme hakkı yok ortada bi konu var bu konuları kendinize çekip ilgi odağı olup konuyu ilerletmeyin yoksa akdeniz bölgesi bir bütün olarak banlanacak bunu da bilin konu çok ilerledi kimsede burda rep yapmıyo rep yapmak isteyenler daha ne rep siteleri var yapacak olan oraya kendi gider

• Beğen
Tepkiler: eniskaratut
@kurt

orada neler oluyo derken yani sizin planlarınızda neler oluyo demek istedim yıllık planlarınız nasıl gidiyo programı bilmediğim için öyle söyledim bi yanlış anlaşılma oldu heralde bi kusurumuz olduysa affola

• Beğen
Tepkiler: kurt
@bikernomad

abi inşallah oralarada bisikletle gelmek nasip olur ben çalıştığım için sadece pazar günleri boşum o zamanda günübirlik turlar yapabiliyoruz ama oralarıda görmeyi isterim tabi:D

@bikerspointnereye gidiyonuz daha toz yutacaz:D abi sen kafanı yorma ya kimse banlnmicak yada akdeniz komple banlanacak konu çok ilerledi neyse kendine iyi bak abicim

Emre merhaba benim amacım ilgi odağı olmak değil. Belki bu konuyla alakalı değil ama ben tekrar söyleyeyim

Benim anlatmaya çalıştığım sey forumda gereksiz geyik yapan mesaj avcılarının kendi mesajlarıma saçma sapan yorumlar yazması Ve bunu sadece ve sadece mesaj kazanmak için yapmaları

Ama söylediğin gibi bu konunun uzamasına hiç gerek yok

Antalya bölgesi banlanacaksa banlansın

Yani zaten çok az kişi kaldı ....

Zaten seninde bildiğin gibi burda olan kisi 1 ise olamayan kisi 5 tir .

Bide yanlış anlaşılma olmasın ben burda bu konuya cevap yazan hiç kimseye rep yaratıyo falan demedim.

Tam tersine ben bu konuya cevap yazan arkadaşları tebrik ediyorum çünkü bence iyi bişey yapıyolar

konu nerden nereye geldı
herkes ''ozelestırı'' yapsın dedık de mıllet en kolay geldıgı ıcın heralde bırbırını elestırıyor
bız burda cozum yolu bulmak ıcın tartısıyoruz
sorunları tartısması cok basıs ıs onemlı olan ''cozum yolu'' arkadaslar

forumun yas ortalaması kac?merak ettım sımdı?

neyse ben baslıyım barı kımse baslamıo
bende olan yanlıslar(yanlıs demeyelım de ''ozelestırı''):
1)bıraz sorumsuzum galıba.bi turlu su universitenın kulubune gıdemedım
kampuse de cok gıtmeme ragmen
2)plansızım,bi tane ark.ım var onla kafamız ne zmn eserse o zmn turluyoruz.diger ınsanlara cok haber verme geregı duymuyorum
3)daha boyle 40 kmnın ustunde bı yer gıtmedım zaten,hep yapcak oluyorum bisikletten daha onemlı bısey cıkıo
4)biraz daha antrenmana ıhtıyacım var(bugun ruyamda bıle tumseklerden zıplamadan nasıl gecılecegını ogrendım,walla:)))
5)bi de sigara ıcıyorum ark.ım da ıcıo o yuzden hanı ne zmn ıstersek sıgara molası verebılıyoruz

herkes baskasına bısey soyluo ama bazen dozunu kacırıp kırıcı olabılıo
birinin baskasına soylemesındense herkesın kendıne soylemesı daha ıyı dıye dusunuyorum
lutfen forumu kısısel tartısma ya da laf atmaya cevırmeyelım

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
o zmn persembe 5- 6 gibi todosk'ta toplanalım o zmn arkadaslar
madem herkesın soyleyecegı cok seyı var
boyle guzel bı toplantı yapalım
ben de not tutarım walla:)
ama mutlaka gelın ve gelecek olanlar lutfen bana ozel msj gondersın
ben kesın gıtcem cnk

• Beğen
ben kimse ile tartışmak istemiyorum bu konuda..

Sen bizim kim olduğumuzu bilmeden yorumlamadan tanımadan Forumda tanıdığın kadarı ile yorum yap!
Biz zamanında çok arkadaşı topladık bir araya getirdik
tekrar söylüyorum kimseyi yarı yolda bırakmadık

her hafta sonu yaklaştığında herkes sorar bana ve Ender abiye

- Ne tarafa gidiyoruz? rota belli mi diye

Şehirler arası tur gezi resimlerine bir ara vakit bulursan gir ne kadar gezmiş dolaşmışız ekip ne kadar kaç kişi var bir bak...

o kadar adamı Ender abi ile beraber bir araya getiren yine biziz...

önce tanı sonra yorum yap!

Tanımıyorsan da tanıyanlara bir sor...

Şunu söyleyeyim
Grup kalabalıklaştıkca işler organize olmak zorlaştı
Yeni katılanlar bizim performansımıza ayak uyduramadıkları için zorlanmaya başladılar...
Biz de bunun için perşembe akşamı gezilerini başlattık
rota belli Kundu Oteller bölgesine kadar gidilir ve geri dönülür...

Artık kimseye çağrıda bulunmuyoruz her hafta gezi olduğunu bilenler kendileri biryerlere gidebilecek kapasitede

Aylık toplu geziler ise Gökhan hocam devam ettiriyor üniversiteden...

onun haricinde herkesin birbiri ile irtibatı ve selamı var
kimsenin dargınlığı yok kimseye...

bu arada

1- tempo sana uygun degilse katılmayacaksın!grubu etkilemeye kimsenin hakkı yok!

yeni katılanlar ne olacak ?

Sen Todosk kitapçığında yazan kuralları etraflıca buraya bir yazarmısın?

4-söyledigin gibi todosk malesef bisiklet dısındaki tüm bıranşlarında türkiye birincisi diyebiliriz sence neden böle?

dağcılık ve diğer branşlarda kendi ekipmanlarınız var ve belli bir ücret karşılığında üye olunuyor ve yıllık aidatlar var değilmi?

kayıt parası 50 ytl
yıllık aidat 50 ytl

tamam ben aidat vereyim sen bana bisiklet ve bisikletin aksesuarlarını temin et her tur için
(giyim hariç)(kask eldiven dahil)

o zaman sorunsuz olarak olur bu iş
aksi halde yürümez tabi...

sn todosk u ne kadar tanıyorsunki? olur olmaz konusuyorsun? todosk kimseyi yarı yolda bırakmaz ercan bunu bil!!gökay arkadasımız bizim üyemiz ve birim sorumlusundan biridir!!
ayrıca sen kendi tempona göre degil yeni katılımcı nın perfonmansına göre hareket ediceksin!! bu böle olmalı!! sen resmen diyorsunki! kardesim perfonmansını kazan gruba öle katıl dercesine bir sacma yorum!kitapcıgı boş versene sen orada senin istedigin kurallar mevcut degil!! biz istersek güzargahta mesafede degisir biz katılımcıya uymak zorundayız!

ayrıca tekrar yineliyorum! sana gelde kulübe üye ol diyen yok ercan! herkez todoskun hertürlü etkinlige katılmak icin üye olmak gibi bir zorunlulugu yok nerden cıkardın? bizim günübirlik yürüyüşlerde örnek 200 kişi katılr ve bunların sadece 50 kişi belki üyedir

ben bisiklet sever arkadasları todosk adına biseyler yapma adına toplamıyorum!! ben antalyada bisiklet sever arkadsların bir arada düzenli bisiklet turları yapma adına bir caba göstermek istiyorum amacım bu!! sana da gel bu toplantıda yerini al dedik isteyen arkadas grubun basını ceksin bir karar verilsin gün ve saat tarihi icersinde devamlı seviyeli bir grup urun adına!

tamam
asker dönüşü bu köklü değişimi görmek için turlarınızdan
en az 5ine katılmaya çalışacağım...

umarım dediğin gibidir...

kimseye performans kazan gel demiyoruz :)
turlarımıza katılmadın ki bilesin...

en arkadan en öne kadar isteyen istediği şekilde gider belirli noktalarda bir araya gelinir :)

@kurt

Todosk ile alakası yoksa neden oranın lokali yani onu anlayamadım?
herhangi bir yerde de toplanılabilir :)

biz çok uğraştık toplanmak için max 25 kişileri bulduk turlarda...

kemik kadronun artmasını istiyorsan hep aynı yerlere gitmeyeceksin
bizim gitmediğimiz yer çok az kaldı
yeni katılım olunca mecbur yakın rotalara yöneldik ve insanlar sıkıldı aynı yerlere pedallamaktan...

sonrasında da araziye girmek isteyenler
uzun yola çıkmak isteyenler
kendisi tek çıkmak isteyenler oldu
Yarışan ekipler gelir selam verir kondüsyon turlarına gider vs.

kimisi gezmek için pedallıyor (hafta sonunu değerlendiriyor)
kimisi muhabbet için (şu gelmezse ben gelmem diyenler)
kimisi de farklı yerler görebilmek için...
kimisi dağ taş arazi rampa tırmanmak ekşın yapmak için...
hepsi için gelenlerde var tabi...

bunların hepsini bir araya biz getirdik ama :
tur tamamlandığında ben bundan birşey anlamadım diyenler de oldu...
Öldüm bittim yoruldum diyenler de oldu

hiçbirzaman kimse memnun değil
hep şikayet edenler var...

persembe aksamı 17,30 da umarım gelirsiniz gelmezseniz ise sorunları bir daha gündeme getirme ve birlik beraberlik sorunlarından hakkına sahip degilsiniz hoşcakalın
tam anlayamadım burda demek istediğini ama neyse perşembe orda olmayacağım nasıl olsa..
memleketteyim

Todosk ile alakası yoksa neden oranın lokali yani onu anlayamadım?
herhangi bir yerde de toplanılabilir :)

nedenmi? ne fark eder? ben sadece kapalı cayımızı kahvemizi icebilecegimiz bir mekan diye düsündüm sonucta biraz uzun sohbetde olabilir bu yüzden. ama dısarıdada bir mekanda olabilir ama ne lüzumu var adres belli! eger istenirse dısarıyada cıkabiliriz!1
yani bir acayipsin ercan ya taktıgın konuya bak lütfen

bisiklet kullanıcıları zevki katogori katogori ayırılır.
bizim ekşincılarla işimiz yok ercan! bize katılacak arkadaslar seviyeli bisiklete binmek isteyen insanlar gelicektir

e o zaman farklı bir yerde bulusalım
todosk'takı bulusmanın bence en ıyı tarafı
herkese gore bi yer
mesela benım basıma cok gelmıstır parasız oldugum ıcın bı yere gıdıp mahcup olmaktansa hıc gıtmemek bu konuda gayet samımıyım
ogencıyım ve zmn gelıo cebımde bı cay ıccek param olmuo
rock muzık calan ve bıra ıcıp geyık yapabılecegım bı yerde toplanmak benım daha cok ısıme gelır(bu aralar param var da :)))
ama hıc tnımadıgın ınsanların onyargısını bılemezsın
örnegın bana ne kadar tuhaf gelıosa ıcmeden yasayan bi insan ona da tuhaf gelecektir ıcerek yasayan bırı
kımseyı tanımadıgım ıcın de ınsanların baskalarının haklarına saygılı olacak kadar olgun olup olmadıklarını bılmıyorum
amacım kımseye laf atmak deıl
su andakı amacımız oturup ortak bısıler yapabılmek
''neden ortak?'' sorusuna gelınce
galıba gudusel bı sey ait olma ıle ılgılı dıye dusunuyorum
ama bencıllıge her zmn karsıyım
cunku her grupta aynısı gecerlı
tıyatrodan,dansa,muzıge karsı bı suru seyle ılgılendım
ılk defa bısıklette bu kadar bencıl bı yaklasım goruyorum

bence amac iyi olmak degıl ''birlikte bişiler yapma ve bundan haz almak'
bırı kendıne cok ıyıyıym dıyorsa zaten o konumdadır
lısansı vardır
profesyonel ve uluslararası yarısmalarda derecelerı vardır mıllı sporcudur vb.
cok da fazla grup derdı yoktur hergun kendı antrenmanını yapar
canı sıkılırsa da dag bayır gezer

neyse ıste...

• Beğen
Tepkiler: kurt ve ZekiAlper
@ iste arkadaslar ya sizi tebrik etmek istiyorum cünküburada gercekten futbol konusuluyor ya pardon bisiklet! :) 'ya hani futbol bizim hayat1m1za o kadar i$lemi$ ki ayn1 sekilde bisiklet te sizin hayat1n1za o kadar cok girmis ve bu hayat1 (olumlu yönde degistirmek) kalitelestirmek istiyorsunuz konusmalardan bunlarI anladIm yani siz gercekten "bisiklet seven" nas1l olunur diye demek istedigimiz insan norm lar1n1 olusturuyorsunuz( bilhassa yeni üyelerin görmek istedigi gibi.. ) bu asamada baya ortal1k atesliyor,s1cakl1yor neden? cünkü herkes elinden geleni en iyisi ile yapmak istiyor ve sonucta ne oluyor böyle birtak1m tart1smalar doguyor asl1nda tart1sma degil bu : Bu bir gelisme! bence. ya da bir Sorunu masaya yat1rmak ve bu sorunlar1 görebilmek ve güzel bir tercüme ile ifade etmekten geçiyor ve siz bunlar1 gerçekten iyi yap1yorsunuz! Antalya daki bisiklet severlere de yar1yacak bir gelisme olucak bir konudas1n1z ve bu yolda devam etmelisiniz... ve bizlere yani yeni üyeler icinde bir f1rsat doguyor evet persembe günü olacak toplant1ya kat1lmak bu yüzden önemli çünkü baz1 önemli hayati (kimimiz için hayati ..) hususlar biz yeni üyeler için gerçekten önemlidir biz yeniler baz1 seyleri bilmesekte ileride büyüklerimizin yerini al1cak ve o Ate$ten Gömlegi giyecegiz! ;)

• Beğen
Geri