Scudo Sports

Antalya

@Önder

inşallah bir gün oda olur..

Önder merhaba,

müsaade edin lütfen. Antalya için çok gerekli olan bir tartışma bu. Mesajları silme bence pek doğru değildi.

Nitekim bazı cevap mesajlarında hala alıntılar var. Ama mesajın kendisi yok.

Sizden ricam (Forum yöentiminden) lütfen müsaade edin. Biz Antalyalı bisikletseverler olarak bir yön bulalım. En iyi dostluklar, büyük münakaşalardan sonra doğarmış.

Neticede benim dün akşam yazdığım 5 veya 6 mesaj silinmiş. Hiçbirisinde Froum kurallarına aykırı bir kelime veya söz yoktu.

Selamlar

Şevki Güngör

Scudo
merhaba arkadaşlar,
umarım sadece hava muhalefeti yüzünden gelinmemiştir. yoksa ben tam yarım saat bekledim yağmur yağmamasına ve öncesinde ıslanmama rağmen..

@extremunction

Ben havana şartlarından dolayı gelmedim.

Yağmur burda baya sağlam bastırdı bisikletle seleklere gelene kadar zaten sucuk gibi olurdum

ben tek basıma turlamaya devam etcem
gorursem de yolda forumdan bırılerını bı slm verırım o kadar hoscakalın

bu geziye gelen oldumu acaba merak ediyorum ben yetişemedim şehir dışındaydım hatta yağmur yağmış antalyaya şaşırdım heralde gezi iptal oldu

@Ontario

erol güzel bi konuya değinmişsin bu gezi saatini 6-7 gibi yapsanızda biz çalışanlarda gelebilsek daha iyi olmazmı yani hep resmi mesai çıkışını düşünmeyin resmi daireler bile 17:30 da kapanıyor yani siz de 17:30 da gezi var diyosunuz doğru dürüst gelen olmaz o kadar erken olursa bu konuya bi yorum yapalım arkadaşlar buluşma saatide ayrı bi tartışma konusu bence :D

valla yağmurda bisiklete binmesi güzel oluyo ama cumartesi olsaydı yağmur dinlemez gelirdim nedenmi cumartesi çünkü hasta olacağım için pazar hastalıkla uğraşırım pazartesi yine işe devam ederim:D ama bugün şehir dışında olduğumdan dolayı gelemedim

@ceycey

Ceyhun eline sağlık.

Demekki bugünlerde zamanın bol. Yazmaya epey zaman ayırmışsın.
Görüşmek üzere.

Şevki

@geotech emre

Emre merhaba,

Gezi saatini 19.00 gibi ayarlarsak iyi olur. Ama dahada geç olmasın. Bir ara saat 8 de yapılyordu. Ama o zamanlar günler uzundu. Kış dönemi için saat 19 da karar kılsak???

Rotamızıda önceden belirtirsek yoldan katılımlar olur. (Bu en çok benim için geçerli).

@extremunction

Alıntıyı böyle kopya yolu ile yapmak zorundaydım. Kusura bakmayın.

Elinize sağlık. Herikinizinde.

@bikerspoint

şevki abi merhaba saat 19:00 herkes için uygun olacaktır diye düşünüyorum herkes işten cıkmış yemeğini yemiş olur heralde

@bikerspoint

Şevki bey,

sizi anlıyorum,silinip silinmemesi konusunda kendi insiyatifimizde ama ben msn bazı değerli arkadaşlar ile gerekli durumu göz önünde bulundurarak değerlendirdik bilmenizi isterim...

gözüm bu konunun üzerinde olucak....

saygılarımla..

Şimdiden hayırlı geziler diliyorum..

@geotech emre

Rotamız bu mevsim de en uygun olan Kundu oteller bölgesi. Hem bu vesile ile yoldan katılabilme imkanı olan 5-6 arkadaş var. Bazen bende yoldan katılmak durumunda kalıyorum. Malum çoluk çocuk, biraz ihtiyarlık.

Rota Kundu bölgesi olursa ben bütün katılanları Ofo otel bölgesinde toplu harekete davet edeceğim.

şevki abicim, daha önce perşembe günü saat konusunu birlikte kararlaştırmıştık diye 18:30'da geziye çıkış zamanı belirlemiştik. çoğunluk ne isterse o zaman olsun ama sanmıyorum ki aramızda resmi dairelerde çalışanlar var ve 17:30'da işlerinden çıkıyorlar. ortak bir kararla bunu kış dönemi için sabitleyelim ve bir daha değişmesin, uyanlar turun başında, uymayan veya gecikecek olanlar ise turun ortasında katılsın.

@extremunction

Emre merhaba,

en son Selekler karşısında buluştuğumuzda saat 20 diye duyurulmuştu. Bence saat 19 uygun olur. Saat 19 hareket saati olsun. Bekleme yok. Ben daha erken gelebilirim ama diğer arkadaşlarıda düşünmek gerekir.

merhaba antalyalı bisiklet dostları,

konu sıcakken anket ile sonuca bağlama düşüncesine kapıldım birden.

önümüzdeki haftaya kadar seçtiğiniz seçeneklerden en fazlası hangisiyse Gelenekselleştirmeye çalıştığımız Perşembe Akşamı Gezileri'nin Kış dönemi
(yaz saati uygulamasına kadar) Buluşma Saati'ni belirlemiş olalım

önemli bir nokta; bu saatte geziye çıkılacağı düşünülerek tercih yapınız..

@Önder

Önder merhaba,

isminle hitab ediyorum diye umarım kızmıyorsundur. Forumlarda herkes senli benli konuşur diye öğrenmiştim. (hatta uluslararası standarlarda bu nezaket icabıymış).

Sizleri anlıyorum. Bu nedenle dün bir yanıtımda Forum yönetiminden bu konu başlığı altındaki bir alt konunun başka bir başlıkta toparlanmasını rica etmiştim.

Zira Ceren'in açtığı bu değerli konu biraz fazla dağılmaya başlamıştı.

Neyse. Belki böylesi daha hayırlıdır. Bazı yerlerde çok fazla kişiselleştiğimizi hatırlar gibiyim.
Yakışık almazdı.

Teşekkürler.

Şevki

konu ile ilgili anket koydum, önümüzdeki perşembe, çıkan sonuca göre buluşabiliriz.

bencede iyi olur yani ben 19:00 diyorum nedeni ise genel çalışanlar normal olarak 18:00 gibi işten çıkarlar ama ben todoskun 17:30 a karşıydım ama bizim kendi perşembe turlarımız heralde 19:00 da o zaman herkes yada genel çoğuluk yetişir diye düşünüyorum

konu ile ilgili anketi güördüm hatta mesaj attım ama
@extremunction

bu sözleriniz hala sadece kendinizi düşündüğünüzü baskasını düşünmediğinizi hissettiriyor bana biraz çalışanlara saygı göstermek lazım bu zaman işini mutlaka dikkate alalım ve de calışan arkadaşlarada uygun bi zaman dilimi seçelim şimdiden teşekkürler

Geri