Scudo Sports

Antalya

valla ercan dün senden sonra fırtınaya yakalandım.. hiç bu kadara heyecan duymamıştım; rüzgar beni nereye savurduysa oraya sürdüm ;)yine kendimi evde buldum. bisikletimin halini görseniz.. bisiklete binmek için bir sonraki fırtınayı bile bekleyebilirim :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Scudo
Dün Fırtına yağmur olunca hava açar diye düşünmedik...

eğer güzel olursa da muhabbetine kahvaltı yapmaya çakırlara gidelim dedik...
Bugün hava biraz soğuktu sabah

Erol Konur (ben) Çakırlar'a kahvaltı için gittik

Emre ile de Çakırlar da karşılaştık :)

Konur'un çektiği bir foto
http://photos-961.ll.facebook.com/photos-ll-sctm/v130/184/39/584524961/n584524961_223321_7464.jpg

• Beğen
Tepkiler: serciventure
arkadaşlar bu konuları bi geçin antalyadaki sistem
değiştiremezsiniz her kes kendi seviyesindeki akıldengi adamlarla beraber gezer mekan falan boş iş boşa uğraşmayın bnden bi tavsiye adamlar önümüzden geliyo dönüp selam vermiyo bu adamlarla aynı ortamda olsan nolur olmasan nolur antalyada bu konuşulanlar dışında neler dönüyo bi bilseniz

@geotech emre
Antalya'da da aynı başka yerlerde de aynı bu iş.Kafa dengi birkaç arkadaş bir araya gelir güzel parkurlara ciddi pedal basarsınız.Birilerinin dikkatini çeker.onlar da katılmak ister.ya bir iki katılır vazgeçer ya da çekirdek kadro büyür.Yahu neden taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyorsunuz.Kimseyi bulamazsanız tek başınıza pedallayın.Zaten aynı frekanstaki insanlar bir şekilde birbirlerini bulurlar.ben arasıra Antalya'ya geliyorum günübirliğine.Bir yığın bisikletçiyle karşılaşıyor ve tanışıyorum.Çok iyi bisikletlere binen çok iyi bisikletçiler görüyorum.
Çoğalmak için iyi şeyler yapmak lazım.sanırım her ayın bir pazarı kampüste toplanıp biryerlere de gidiliyor orada.Antalya da şehiriçi çok geniş.dolayısıyla şehir dışına çıkmak baya zaman alıcı.Mesela bisikletlerinizi bir araca yükleyip planlanan bölgeye giderek orada pedal basmak ilgiyi artırabilir.
İyi pedallar

@bikernomad

aslında antalya sandığınız kadar büyük bi yer deyil artık bize göre gezecek bi yer kalmadı hep aynı yerlere gidiyoruz farklı bi yer kalmadı artık

bikernomad cok ıyı dusunmussun turlanacak yere kadar bısıkletlerı vasıtayla goturme konusunu
bi de bız yenı baslayanlar ıcın dogal oalrak cok uzun mesafelı ya da surelı turlar bıraz zor oluyor
ben acıkcası guvenemıyorum bısıkletıme
ve su anda hemen cok ıyı bı bısıklet alacak konumda degılım yavas yavas toparlıyorum.
biz genelde haftasonları hayvanat bahcesı ya da laranın en son kısmına
turlar duzenlıyoruz bı kac arkadas hem de pıknık gıbı oluo guzel oluo
ama ıste herkesın zmn sorunu var
bısıkletcılerın takılacagı mekan konusuna gelınce ant.da oyle bı mekan acılır mı bılmıyorum
motorcuların fln var cunku takıldıgı bı kac yer ama
yıvli minarenın ordakı yıvlı cafe'yi onerebılırm
hem fıyatlar makul,sımıtınızı pogacanızı alıp gıdebılırsınız
hem guzel muzık var
hem de tabu,jenga,monopoly,tavla gibi oyunlar da var
universitedekı kultur cafe de guzel
aslında cuma aksamustu herkes bossa toplantı ve tanısma gunu gıbı bır sye yapabılırz

• Beğen
Tepkiler: bikernomad
honey kat1l1yorum sana; cuma veya persembe günü: hangi gün olursa olsun bir gün bu dediklerinden(toplant1 ve tan1sma günü)gibi bir gün olmal1 bencede ...;)

ceren merhaba! seninle tanişmak ve sohbet etmek gercekten cok keyifliydi tesekür ederim.
konunu yeni fark ettim! konuyu sonuna kadar okudum herkez kendine göre haklı tabi! grup bisikletciligi cok farklı! herkezin perfonmansı ve bisikletleri farklı tabi bazı insanlar bu yüzden yanlız takılırlar yada en fazla 2 kisi bunu düzeltmek cok güç! imkansız degil! örnek biz kulübümü zün bisiklet turlarında katılan arkadaslara hareket etmeden önce onlara ön bilgilendiriyoruz! durumu izah ediyorum! belli bir tempoda olmak zorunda oldugumuzu vurguluyorum! öncü ve artcı sistemiyle ve tabiki disiplin icersinde kimseyi etkilemiyecek durumda ilerlememiz gerektigini söylüyoruz gercektende bu zamana kadar bir sorun olmadı herkeze tesekürederim:)

ACIK DAVET!
madem birlik ve beraber olmaktan bahsediyoruz, o halde tüm antalyalı bisiklet severleri 18/11/2007 tarihide düzenliyecegimiz Düzlercamı,Cıglık,Yeni köy,antalya 60km turumuza birlik beraberlik isteyen arkadasları bekliyorum

yer:dilek sabancı kapalı spor salonu önü saat:08-00 bekliyorum
todosk

bu todosk kulübü bu işi halleder diye düşünüyorum ama tabi orada neler olup bitiyo bilemem

• Beğen
Tepkiler: kurt
@geotech emre

bizim zaten katılımcılarla herhangibi bir sorunumuz olamaz olmaz herkeze uyumlu bir tur yapıyoruz herkezde memnundur!

orada neler oluyor derken neyi kast ettin anlamadım burası kulüptür ve kendi kuralları icersinde hareket eder!!

bence orada biseyler oldugu kesin:) bu yüzden senin dedigingibi gelin bu dısarıdaki siz dertli arkadasların bütün sorunlarını nasıl ortadan kalktıgını beraber görelim!

persembe günü kulübe gelirseniz sevinirim honey arkadasımız persembe günü tekrar burada bulunacak gelmek isteyen arkadaslar saat 17 de kulüpte toplanalım beraber biseyler yapalım!sohbet edelim sorunlara beraber bir care bulalım arkadaslar ne dersiniz ?

Davulun sesi bana uzaktan hoş geliyor
Yakından hoşuna gidenler devam eder... :)

Todosk la 1 kez beraberdim birdaha da bilmiyorum belki bir gün...

• Beğen
Tepkiler: kurt
@Ercan Bayram

ercancım todosk la bir kere katılım diyorsun dogrudur!birdaha asla dedigini anlıyorum sözlerinden ama unutmaki birileri gelir birileri gider ama herkez yolundadır muakkak öledegilmi?
lütfen persembe aksamı aramızda ol sana grubumuza katıl demiyorum zaten biz grup degiliz biz kulüp olarak doga sporlarını icra ediyoruz bir hafta sonu bisiklete binmek isteyenlere klavuzluk yapıyoruz,iyi vakit gecirmek adına bu yüzden katılımcı insanlar bisiklet dahi olsa telefonla ismini yazdırırlar bunu sen gayet ii bilirsin!

ercan gel bu beraberlik zincirinde yerini lütfen al
herkezi mutlaka saat 17 de kulüpte bekliyorum gelin aklımızdaki sorulara promlemlere paylasım ve cözüm arıyalım hoşcakalın

honey ve bmx,emre geliyorlar simdiden 4 kişi olduk bile tesekürler

@kurt

Yok abi kalsın ben uzun bir süre almayayım
Almak istesem de alamam Askerde olacağım
Geri döndüğümde vaktim olur da bir tur olursa bir nabız yoklamak için gelirim...

hoşuma gitmeyen bir lider vardı. kurallar katı vs.
bana (bize) çocuk muamelesi yapılmasını sevmem...

yok lideri geçme yok şöyle git yok sıraya gir...

gideceğimiz yer belli tempo bana uygun değilse
ben yavaşsam geride kalırım
benim tempom hızlıysa uzun bir süre gider beklerim...

bu arada Gökay arkadaşımıza sorun onunla nerde tanışmışız
kısaca anlatayım 2003-2004 tam hatırlamıyorum
gökayı kepez üstünde düzlerçamı kapısına yakın bisikleti bozuk halde bırakıp devam etmişler

benim; beni yada başkasını yarı yolda bırakacak insanlarla aynı rotada olabilirim ama aynı ekipte olmam...
hareket ekip halinde, bisikletine birşey olursa kendi başının çaresine bak...
tarzında bir saçmalık ben başka yerde görmedim...

biz şimdiye kadar kimseyi yarı yolda bırakmadık... bırakmayız da...

Todosk kuralları bana uymuyor

gelsem bile hadi eyvallah der selam verir ayrılırım...

Todosk bisiklet haricinde her konuda iyi durumda bana göre... (dağcılık vs.)

Zaten geçtiğimiz pazar ben bisiklet olayını uzunca bir süre bıraktım
Son turu Erol ve Konur ile yaptık
Çakırlarda kahvaltı sonrasında geyik bayırının diğer tarafına yani sola doğru devam edip geri döndük ve sahil turu ile tamamladık...

Malum askere gidilmeden önce aile büyükleri ve büyükleri ziyaret edip hayır dualarını almak lazım...
Bende şuan ailemin yanındayım ve Vatan görevi öncesi yapmam gerekenlerle uğraşıyorum...

Size iyi turlar

Dipnot: Şunuda söyleyeyim Liderin hala aynı olduğunu biliyorum ama ne kadar değişti yada kendisini değiştirdi bilemem...

@honey

Meraba Ceren,
Ayarları iyi yapılmış bisikletle çok şey yapılabilir.İyi bisiklet yoktur iyi bisikletçi vardır.Bisikletçinin yetenekleri geliştikçe daha üst sınıf donanım vs.ye gerek doğar.Yani çok iyi bir iniş bisikleti ancak çok iyi bir inişçiye gerekir.Zamanla ihtiyaclar yönlendirir zaten ne gibi bir donanım gerekiyorsa.frenlerin tutsun viteslerin de kolay geçsin şimdilik tamam bence.Şeytan dürtmeye baslayınca farkedersin.
İyi pedallar

@geotech emre

Valla buralara bekleriz o zaman.Kimi zaman arkadaşlar uğruyor zaten.Mesela Mesut hoca her hafta sonu biryerlere pedallıyor dostlarıyla Konya'da.
iyi pedallar

@Ercan Bayram

Ercan merhaba,

sana katılıyorum. Ben ne yolda bırakmaktan nede yolda bırakılmaktan hoşlanmam.

Ben lider değilim, liderde tanımam.

TODOSK üyeleri ile Geyik Bayırına çıkarken tanışmıştık. İyi nir izlenim bıraktılar bende.

Dağ Sporu için çağrıda bulundular, ama bende yükseklik korkusu var.
Sınırım 50 inch. + Sele borusu. Bisikletim bu sınır içerisinde.

Emre merhaba,

Antalyada gezilecek yer gerçekten bittimi?

Yoksa gezmek istediğin yerlermi bitti?
:)

@HER

Antalyada neler dönüyor?

Herkes kendi seviyesinde adamlarla gezerse, sadece kendi seviyesinde adamları tanır. Ve zamanla kendisini dev aynasında görmeye naşlar ve başka hiçkimseye tahammül edemez duruma gelir.

Tabiiki kendisini böylesine dev aynasında gören insanları "o önünden geçen" diğer insanlar görmezler.

Etki tepki mi dersiniz, veya başka bir şeymi bilemem.

önümüzden geçen insanlar kendilerini bi halt zannettiği için selam vermeden geçen insanlar.kendimizi dev aynasında görsek onları önümüzdende geçirtmeyiz.kendi seviyesi derkende zeka seviyesinden bahsetmiyoruz. kondüsyon seviyesinden bahsediyoruz.

Antalyadaki bisikletçileri bir araya toplamak güzel bi girişim olur ama bunu forum aracılığı ile yapmanız çok zor olur .

Çünkü insanların bir çogu bisiklet foruma zamanında katılım göstermiş sonra kendi nedenlerine bağlı olarak girmemeye başlamış

yada hiç üye olmamış

veya banlamışlar .

İşte bu yüzden Antalyadaki bisikletçileri bu çatı altında toplamak yada en azından duyuru yapmak çok zor olacaktır.

@HER

Ben zeka seviyesinden bahsetmedim. Bizzat "o bizim kondüsyonumuz" seviyesinden bahsettim. Biz daha iyi bineriz. Biz daha hızlı gideriz. Seviyesinden bahsettim.

PS: Yanlış anlama bunlar kişisel değil.

Geri