Scudo Sports

Antalya

Scudo
Antalyadan herkeze selamlar

• Beğen
Tepkiler: Enginaar
Antalya içinde şehir merkezine yakın bildiğiniz toprak patikalar var mı?

Antalya içinde şehir merkezine yakın bildiğiniz toprak patikalar var mı?
varsak lyrboton kome de ekleyebiliriz. bana en yakın orman içi patika yol. @Bıyıkov a ilave olarak Gökdere şelale tarafı, Güzeloba Kemerağzı, Aksu kurşunlu da ekleyebiliriz
IMG_20220122_141842-01.jpeg
Lyrboton Kome

varsak lyrboton kome de ekleyebiliriz. bana en yakın orman içi patika yol. @Bıyıkov a ilave olarak Gökdere şelale tarafı, Güzeloba Kemerağzı, Aksu kurşunlu da ekleyebiliriz
288974 dosyayı görüntüle
Lyrboton Kome
Aman Lyrboton Kome yi kimseye söylemeyin, resmen şehir içinde ayrı bir cennet. Kimsenin de haberi yok şaka gibi🤦🏼‍♂️

288974 dosyayı görüntüle
Lyrboton Kome
Merhaba,
Resim çok güzel. Orada böyle ağaçlar varmı gerçekten. İnternette gördüğüm resimler genelde antik kalıntıları gösteriyor

Aman Lyrboton Kome yi kimseye söylemeyin, resmen şehir içinde ayrı bir cennet. Kimsenin de haberi yok şaka gibi🤦🏼‍♂️
Siliyorum mesaji hemen :))
İlk rotamı hemen buraya oluşturuyorum. Çok güzel bir yer.
Kesinlikle oyle ✌😊

Merhaba,
Resim çok güzel. Orada böyle ağaçlar varmı gerçekten. İnternette gördüğüm resimler genelde antik kalıntıları gösteriyor
Gercekten var, fotograf fotosok degil yani:)) antik kalintilarin ilerisi boyle

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Merhaba arkakdaslar
Daha önce Patara Gran Fondoya katılan oldu mu hiç ? Bu sene yapılacak mı bilgisi olan var mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: kallone
Geçen yıl katıldım. İlk günün akşamı bir acil durum nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Çok güzel bir rota, 2 günlük yarış deneyimi de çok güzel. Ancak lojistiği çok zor bir yarış.
Bu sene için bir bilgi yok sitelerinde geçen yılın bilgileri duruyor hala.
Merhaba arkakdaslar
Daha önce Patara Gran Fondoya katılan oldu mu hiç ? Bu sene yapılacak mı bilgisi olan var mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
  • Beğen
Tepkiler: dort
ben de windy uygulamasını kullanıyorum. Ana ekrana widget da var. çok başarılı, tavsiye ederim.

Geri