Scudo Sports

Antalya

Scudo
269326 dosyayı görüntülei
Samet Arkadasim hemen hemen hergun bu yolda antrenman yapiyor.
Bu yol Türkiye deki en güzel yollardan biri hatta bana göre bisiklet için ilk 3 te. Turda farklı zamanlarda 3 kere buradan geçtim. Demre Finike Kumluca da yaşasam haftada 2-3 kere gitmeye çalışırım. Çok çok keyifli yol.

Hayaller 100k üzeri Turlar, gerçekler ; antalya sıcağı, yokuşlar ,hanımcılık. Öncelikle şunu söylemek istiyorum Antalyalı bisikletçilerin neden bu kadar iyi olduğunu anladım . Deniz seviyesinde bisiklet sürmek imkansız sıcaktan yazın dağlara kaçıp yokuşlarda bol antrenmanlı oluyorlar :)

İlk gün Kumluca dan Altınyaka Olimpos milli parkı ordan kemer sahil dönüş loop planlamıştık , yolun başında bana eşlik eden arkadaşın vitesi bozuldu uğraştık, benim rötarlar sürtmeye başladı çok ses yaptı onla uğraştık , lastik patlattık işimiz rast gitmedi . Tüm bunlara rağmen en keyifli 1500 metreyi tırmandım , tırmanışın sonuna doğru hanım aradı bitmedi mi daha diye o sırada Garmin de şarjı bitince rampayı çıkıp inemeden hanım geldi aldı araba ile yarıda bıraktım . Gerçi soğuk asfalttı iniş çok da keyifli olmayacaktı . E00C292B-A0EC-4777-BD84-2FF67460817C.png

3. Gün de demre git gel yapalım dedik çıktık ama manzara o kadar güzel ki foto çekmekten bisiklet süremedik , turu uzaktık , yine hanım güzel bi zamanlama ile aradı yarıda bıraktık ,
0BD06435-40BA-4236-BB0D-BFE46D380287.png

Kumluca lokasyon olarak doğusu da batısıda şahane , ben çok beğendim . İstanbul da cımbız ile rota seçerken buralarda rastgele pedallasak şahane rotalar çıkar ortaya , Antalyalı arkadaşlara selam olsun biraz daha az sıcak olsa cennet böyle bi yer olur bisikletçiler için sanırım .

Not;Kumluca adrasan yolunu araba ile geçtim son baharda o yolu bisiklet ile geçeceğim şimdiden plan yaptım yokuşları virajları manzarası çok güzeldi .

Selamlar herkese. Antalya'da düzenli sürüşler yapan gruplar var mı acaba? bir de sürüş yapılabilecek rota tavsiyesi verebilirseniz çok memnun olurum

Hayaller 100k üzeri Turlar, gerçekler ; antalya sıcağı, yokuşlar ,hanımcılık. Öncelikle şunu söylemek istiyorum Antalyalı bisikletçilerin neden bu kadar iyi olduğunu anladım . Deniz seviyesinde bisiklet sürmek imkansız sıcaktan yazın dağlara kaçıp yokuşlarda bol antrenmanlı oluyorlar :)

İlk gün Kumluca dan Altınyaka Olimpos milli parkı ordan kemer sahil dönüş loop planlamıştık , yolun başında bana eşlik eden arkadaşın vitesi bozuldu uğraştık, benim rötarlar sürtmeye başladı çok ses yaptı onla uğraştık , lastik patlattık işimiz rast gitmedi . Tüm bunlara rağmen en keyifli 1500 metreyi tırmandım , tırmanışın sonuna doğru hanım aradı bitmedi mi daha diye o sırada Garmin de şarjı bitince rampayı çıkıp inemeden hanım geldi aldı araba ile yarıda bıraktım . Gerçi soğuk asfalttı iniş çok da keyifli olmayacaktı . 269660 dosyayı görüntüle

3. Gün de demre git gel yapalım dedik çıktık ama manzara o kadar güzel ki foto çekmekten bisiklet süremedik , turu uzaktık , yine hanım güzel bi zamanlama ile aradı yarıda bıraktık ,
269661 dosyayı görüntüle

Kumluca lokasyon olarak doğusu da batısıda şahane , ben çok beğendim . İstanbul da cımbız ile rota seçerken buralarda rastgele pedallasak şahane rotalar çıkar ortaya , Antalyalı arkadaşlara selam olsun biraz daha az sıcak olsa cennet böyle bi yer olur bisikletçiler için sanırım .

Not;Kumluca adrasan yolunu araba ile geçtim son baharda o yolu bisiklet ile geçeceğim şimdiden plan yaptım yokuşları virajları manzarası çok güzeldi .
Selamlar hocam
Bir dahaki sefere birlikte sürmek isterim Finike’de ikamet ediyorum.
269326 dosyayı görüntülei
Samet Arkadasim hemen hemen hergun bu yolda antrenman yapiyor.

Abi ben yeni gördüm daha mesajı teşekkürler var ol 🙏

Selamlar hocam
Bir dahaki sefere birlikte sürmek isterim Finike’de ikamet ediyorum elmalıyada bekleriz elmalı bisiklet gezginleri ebg elmalı bisiklet sevenler ebs instgrm

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Kumluca-Finike-Demre-Kaş vs bu taraflara sürmek isteyen dostları her zaman beklerim.
İnşallah kardeşim haberleşelim süreriz tabiki.

Antalya'da iyi bir Carraro bayisi tavsiye edebilecek olan var mı? Test sürüşü yapmak ve satın almak için Sportive 2XX serisinden bisikletleri yerinde görmek ve denemek istiyorum. 3 bisiklet alacağım: 176 cm/77 kg, 175 cm/75 kg ve 169 cm/80 kg için.

Merhabalar , iyi forumlar.
Alanya'da üniversite okuyorum. Yol bisikleti ile düzenli sürüş yapmak isteyen , benim gibi yol arkadaşı arayan var mı ?

@pix530 Akra Barut otel karşısındaki BaşkaOl cafe 'ye de bakın. Carraro bayiisi , bisiklet bölümünde Ferhat bey var onunla iletişime geçin yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: butimar
Selam arkadaşlar. Antalya şehir merkezinde dechatlon dan başka bisiklet yedek parça - aksesuar alınabilecek yerler var mı bildiğiniz?

Ruslar, ukraynalılara bakılırsa yakında ülke vatandaşı olarak vizeyle gideceğimiz şehir.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri