Hayaller 100k üzeri Turlar, gerçekler ; antalya sıcağı, yokuşlar ,hanımcılık. Öncelikle şunu söylemek istiyorum Antalyalı bisikletçilerin neden bu kadar iyi olduğunu anladım . Deniz seviyesinde bisiklet sürmek imkansız sıcaktan yazın dağlara kaçıp yokuşlarda bol antrenmanlı oluyorlar
İlk gün Kumluca dan Altınyaka Olimpos milli parkı ordan kemer sahil dönüş loop planlamıştık , yolun başında bana eşlik eden arkadaşın vitesi bozuldu uğraştık, benim rötarlar sürtmeye başladı çok ses yaptı onla uğraştık , lastik patlattık işimiz rast gitmedi . Tüm bunlara rağmen en keyifli 1500 metreyi tırmandım , tırmanışın sonuna doğru hanım aradı bitmedi mi daha diye o sırada Garmin de şarjı bitince rampayı çıkıp inemeden hanım geldi aldı araba ile yarıda bıraktım . Gerçi soğuk asfalttı iniş çok da keyifli olmayacaktı .
269660 dosyayı görüntüle
3. Gün de demre git gel yapalım dedik çıktık ama manzara o kadar güzel ki foto çekmekten bisiklet süremedik , turu uzaktık , yine hanım güzel bi zamanlama ile aradı yarıda bıraktık ,
269661 dosyayı görüntüle
Kumluca lokasyon olarak doğusu da batısıda şahane , ben çok beğendim . İstanbul da cımbız ile rota seçerken buralarda rastgele pedallasak şahane rotalar çıkar ortaya , Antalyalı arkadaşlara selam olsun biraz daha az sıcak olsa cennet böyle bi yer olur bisikletçiler için sanırım .
Not;Kumluca adrasan yolunu araba ile geçtim son baharda o yolu bisiklet ile geçeceğim şimdiden plan yaptım yokuşları virajları manzarası çok güzeldi .