Scudo Sports

Antalya

Arkadaşlar selamlar,

Bikefit konusuna değineceğim nasıl yaptırabileceğimiz noktasında.. Biliyorsunuz ki ; bikefit , sağlıkla ve doğru açılarla bisiklet kullanmak için çok ama çok önemli bir nokta. (en azından ben öyle düşünüyorum)

Bu noktadan hareketle Antalya 'ya en yakın Bikefit yapan yer olan Aktif Pedal Karşıyaka/İzmir şubesini aradım. Orada bikefit uygulamasında uzman isim @Barış OKUDUCU 'nun arada Antalya 'ya da gelidiğini ancak belirli bir bikefit-talep kotasının olması neticesinde ziyaret ettiğini belirttiler ve akabinde İsim/Soyisim/Telefon ve Yaşadığım semt bilgilerini not aldılar.

Sizlerden de Bikefit yaptırmak isteyen varsa Aktif Pedal Karşıyaka şubesini arayarak aynı yöntemle Bikefit istediğinizi söyleyin ve bilgilerinizi bırakın... Belki belirli sayıyı kısa zamanda yakalarsak bikefitlerimizi yaptırabiliriz..

Akfit Pedal Karşıyaka iletişim: (link)

Ücreti ile ilgili bir bilgi verdiler mi hocam?

Scudo
Haydi Antalya... up yapalım konu güncel olsun... mevzuu bikefit...

Haydi Antalya... up yapalım konu güncel olsun... mevzuu bikefit...

Mali güven durumum biraz arttığında arayacağım sizin dediğiniz yeri. Şimdi arayıp heveslenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bir de hocam, ben güzeloba taraflarında oturuyorum. Sizin de müsait olduğunuz bir zaman bisikletinizi yakından incelemek istiyorum. Mümkün mü böyle bir şey? Size düden park, roberts civarlarında kahve ısmarlamak da isterim. Bana ayıracak 1-1.5 saatiniz olursa eğer, memnun olurum.

Selamlar,

Antalya'da karbon kadro scott mtb bisikleti fiyatlarda benim hakkimi yemeden ve bisikletin de hakkini vererek bakimini yapabilecek atolye tavsiyesi verebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Mali güven durumum biraz arttığında arayacağım sizin dediğiniz yeri. Şimdi arayıp heveslenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bir de hocam, ben güzeloba taraflarında oturuyorum. Sizin de müsait olduğunuz bir zaman bisikletinizi yakından incelemek istiyorum. Mümkün mü böyle bir şey? Size düden park, roberts civarlarında kahve ısmarlamak da isterim. Bana ayıracak 1-1.5 saatiniz olursa eğer, memnun olurum.

Selam hocam tabii hiç sorun değil, ben de Çağlayan dayım zaten yakın sayılırız. Özelden randevulaşlım 🤣
Selamlar,

Antalya'da karbon kadro scott mtb bisikleti fiyatlarda benim hakkimi yemeden ve bisikletin de hakkini vererek bakimini yapabilecek atolye tavsiyesi verebilir misiniz?

Bike house sanırım işini iyi yapan bir yer. Bir telefonda görüşüp bilgi alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Canerarik
Selamlar,

Bike house iyi bir yer ancak bisikletinizle Gokhan ilgilenmezse biraz bastan savma olabiliyor. Bike stop iyi hizmet alacaginiz biraz pahali bir yer. Beach parkta Mola Bisiklet var. Ogün ün yogun olmadigi bir ogleden sonra saatini denk getirirseniz ve isteklerinizi bastan konusarak fiyat konusunu da acikca sorarak bisikletinizi guvenle emanet edebilirsiniz.

Güzel Antalyamdan herkese selam.
Adım Berkay yaşım 27, yazılımla uğraşıyorum.
Uzun bir aradan sonra hem aracımı satmam gerekçesi hem de biraz kilo almış olmam sebebiyle tekrardan pedallamaya başladım.Kazasız-belasız çok güzel bir yaz sezonu geçiririz umarım.
Saygılar.

Sds bisiklet Ogün bey hala antalyada ise, aradığınız kişi o. Ankaradaydı yıllar evvel. Çok iyi bir mekanik.

Sds bisiklet Ogün bey hala antalyada ise, aradığınız kişi o. Ankaradaydı yıllar evvel. Çok iyi bir mekanik.
Bahse konu kisinin soyadi Çavuş ise kendisi Beach Park Mola Bisiklette. Ayni kisi olsa da olmasa da Mola bisiklette ki Ogün cok iyi bir mekanik😇

Günaydın sevgili Antalyalı dostlar
çarşamba günü 1 haftalığına Kumluca da tatilde olacağım şöyle suggested rotalara baktım da baya tırmanış var . Yol bisikleti için uygun mudur aşağıdaki rotalar 3 ünü de yapmak istiyorum.
6D6E9035-D0C5-407E-B7BE-B6DFC3CB98BB.png
(link)

7A728A54-026F-4FD4-9ED5-04054C5900F0.png
(link)

E81466D5-2D46-4595-A867-FFF1FAF0F28B.png
(link)

Günaydın sevgili Antalyalı dostlar
çarşamba günü 1 haftalığına Kumluca da tatilde olacağım şöyle suggested rotalara baktım da baya tırmanış var . Yol bisikleti için uygun mudur aşağıdaki rotalar 3 ünü de yapmak istiyorum.
269293 dosyayı görüntüle
(link)

269294 dosyayı görüntüle
(link)

269295 dosyayı görüntüle
(link)
1. in büyük kısmı yol bisikletine uygun ama bazı kısımlarında asfaltın durumundan emin değilim. Kuzdereden yukarı yol iyi başlıyor ama yukarıda Altınyaka ile birleştiği kısımdan emin değilim.
2. yolda hiç sıkıntı yok. An ayol zaten. Tamamı sıcak asfalt.
3. nün dağlık taraftaki yollarını hiç bilmiyorum. Antalya belediyesi yayla ve köy yollarına çok yatırım yapıyor ama oralarda durum nasıldır bilemedim.

Bunlara ilave olarak 2 rota önerebilirim. Bir tanesi kumlucadan sahilden mavikent karaöz oradan adrasan olimpos sağaından yukarı çıkış ve kumlucaya iniş. Yaklaşık 60-70 km yolları çok iyi.
Bir de Kumlucadan Kaleköye gidip oradan Kaş yapıp diğer yoldan dönebilirsiniz. O da çok keyifli bir rota olacaktır.

1. in büyük kısmı yol bisikletine uygun ama bazı kısımlarında asfaltın durumundan emin değilim. Kuzdereden yukarı yol iyi başlıyor ama yukarıda Altınyaka ile birleştiği kısımdan emin değilim.
2. yolda hiç sıkıntı yok. An ayol zaten. Tamamı sıcak asfalt.
3. nün dağlık taraftaki yollarını hiç bilmiyorum. Antalya belediyesi yayla ve köy yollarına çok yatırım yapıyor ama oralarda durum nasıldır bilemedim.

Bunlara ilave olarak 2 rota önerebilirim. Bir tanesi kumlucadan sahilden mavikent karaöz oradan adrasan olimpos sağaından yukarı çıkış ve kumlucaya iniş. Yaklaşık 60-70 km yolları çok iyi.
Bir de Kumlucadan Kaleköye gidip oradan Kaş yapıp diğer yoldan dönebilirsiniz. O da çok keyifli bir rota olacaktır.
Çok teşekkür ederim bu rotalar rastgele Strava önderdi, sizin tavsiyelerinizi çizdiriyeyim, çizip sizden teyit alabilirsem Sevinirim doğru mu diye

Çok teşekkür ederim bu rotalar rastgele Strava önderdi, sizin tavsiyelerinizi çizdiriyeyim, çizip sizden teyit alabilirsem Sevinirim doğru mu diye
Hocam Kumlucada ikamet ediyorum buraları avcumun içi gibi bilirim.
Kumluca - Demre arasi bol manzarali az rampali yol bisikletcilerinin gozdesidir.
Kumluca Mavikent Karaöz Adrasan bol manzarali yer yer sert eğimli guzel rotaar vardir. Merak ettiginiz rotalar varsa yardimci olayim. strava ibrahim sayan

Hocam Kumlucada ikamet ediyorum buraları avcumun içi gibi bilirim.
Kumluca - Demre arasi bol manzarali az rampali yol bisikletcilerinin gozdesidir.
Kumluca Mavikent Karaöz Adrasan bol manzarali yer yer sert eğimli guzel rotaar vardir. Merak ettiginiz rotalar varsa yardimci olayim. strava ibrahim sayan

Merhaba,
Kumluca-Demre arası özellikle kör virajların olduğu yerler riskli değil mi sizce? Antalya'da ikamet ediyorum ve sahilden bir tur yapmayı planlıyorum ama Demre tarafı, riskli gördüğüm için, gözümü korkutuyor.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@BayCicik Evet Demre yolunda aşırı viraj var Yaz aylarinda trafik de yogun oluyor. Dikkatli olmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri