Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
garipçe durmadan gitmece artık kubilay kendine güvenirse gelir bu arada kartepeye gidilecekmi kudret abi ona göre kendimizi hazırlıyalım

Scudo
@bahtiyar közen

resim sorumlu müdürü artık sen olacaksın bahtiyar şöyleki kamera hazır olsun yanında ayrıca sen başardın bu işi daha önce evet bir nisana kamerayı unutma 2-3 resim sonra zati birbirimizden kopacağız,,evet bıçkıderede herşey belli olacak kesin tarih 8 nisan ama hava yağışlı olursa yatar,,kartepe bıçkıdereye bakmakta ilk 70 km durmayacağız bıçkıdere böyle olacak,,,

@bahtiyar közen

kardesım merhaba

resımler bende ancak ıslerım dolayısıyla cok yogun bır hafta gecırıyorum.o yuzden hıc ılgılenmedım.
sanırım bu hafta sonu bılemedın yarın aksam koyarım inşallah. kusura bakma gecıkme ıcın.

@Raif Korkmaz

hoş geldin raif ,,bi çay getir oğlum raife demli olsun eski dosttur onu kırmayalım ,,,,

@bahtiyar közen

ben kendime güveniyorum zaten geçen pazar dersimi aldım gücümü eşit kullanmam gerektiğini anladım eğer kabul ederseniz ben varım.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Kubilay Özgüç

o.k kubilay garipçe dönüşe dikkat partnerin bahtiyar ve erkan onları izleyeceksin dönüşte onların performansını yakalayamazsan temponu düşür ve yavaş sür,, sorumluluk almıyorum onlarda almıyor herhangi bi kazada arkada düşer ya da lastiğin patlarsa sen değiştireceksin bu durumda bu yazdıklarımı ailen görse seni göndermeyeceğini biliyorsun hiç bir anne baba buna razı olmaz oğlunun başına bi şey gelmesini istemez konuyu annen ile görüşmelisin o izin vermez ise gelemeyecek durumda olursun ama bize yalan söyleyeceğini zannetmiyorum bize karşı açık ol ve lütfen annene benim yazdığım mesajı göster annenin babanın benim mesajı görmesini istiyorum, artık olay durma değil ve asla bekleme değil tek başına kalabilirsin sarıyerden tek başına garipçeye gidebilirsin ve hatta bizden koparsan asla maslağa girme orda büyük tehlike var kavşaklar fazla ,sen dönüşte direk sahilden dön ve lütfen beni dinle çünki dönüşte yorulacak ve geride kalacaksın o zamanda maslaktan değil direk aynı yoldan dön derim ,,,antreman sırasında 50 km de ellerin titredi bunu biliyorsun 60 km den sonrada aynı şey olacak ,,,

Kudret Abi yeni topik hayırlı olsun :) Benim Scott Aspect'in 2.0 dişli lastikleri değiştim sonunda, 1.50 detonator leri taktım uçuyor asfaltta şimdi :D İlk sınava 1 hafta kaldı 1 nisanda giriyoruz ondan sonra hazirana kadar bi 2 ay kaldı 2 ay sonra tam anlamıyla sahaya dönüş yapıyorum performans grubu umarım tam gaz devam ediyordur iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ozan Güner

ozan selam uzun zaman binmedin garipçede hazırlanmaca sonra polinez 110 etabı ve malum bıçkıdere ,,haziranda bu etaplar arasına 4 etap tavşanlı -boyalıca hattı giriyor ,kartepe rube de dez avantaj feribot saatinin tersliği ve gebzeden banliyö trenlerinin kalkması, son anda bi değişiklik olabilir banliyöler için ,21 martta banliyöler çalışmayacak idi ,,,,sonrada belli değil dediler ,,valla banliyöler çalışırsa kartepe-rube olur,,,dönüş tren ile olacak gidiş bisiklet,,evet etaplar bunlar kolaydan zora doğru bir sıralama yaparak çalışırız,,,,,,,,

kubilay kendine güveniyorsan gel ben sana güveniyorum

• Beğen
Tepkiler: hitman47
kudret abi çanakkale seferi nezaman iyi geziler

@bahtiyar közen

evet bahtiyar selam çanakkale bitti,,,şimdi işlere bakalım,,,,bu pazar ben dinlenme yapayım araç yorgunuyum araçta yoruldum,,,

@Kubilay Özgüç

mesajı dün atmışsın kubilay sana dönen olmamış bu gün ferdi yapabilirsin,,,,

20 mayıs kartepe oluyor dönüş gebze evet banliyö trenleri çalışıyor sadece adapazarı ekspresleri çalışmıyor bostancı çıkış saat 08.00 bostancıdan maşukiyeye 113 km pedal 18 km rampa dönüş topçulara ve gebzeden banliyö toplam 188 km bi günde ,,,,,,, tren bisiklet ile 4 lira freribot dönüşte tam 3.5 ,,,,,,,,,,,,,188 km ve 7.5 lira yol parası,,,,,,,,,,,
bu kartepeye kadar altımda yeni bir 9 kiloluk makine olabilir bisiklet çok sevdiğim bi dostuma gidecek takas usülü ile yeni bi makine gelecek tekerlerimi yeni bisiklete aktaracağım ve spd pedalları, artı çatalıda ,,,evet bu bisiklet beni gerçekten tatmin etmişti,,,,ama artık sıkıldım bu hidrolik yağ sorunundan artı balatalı fren sisteminden v frene döneceğim kesinlikle,,evet yeni makine ile kartepe -rube de açılış yapmak iyi gelecek bana,,,

1 nisan pazar bıçkıdere yapalım kudret abi gelen olurmu

havalar ısındı kudret abi uzun turlar yapalım 100+150+200 km arası

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri