Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
evet dostlar,,
ayın 24 ünde ben çanakkalede olacağım ayın 25 i pazar ,,cuma saat 24.00 de üsküdardan motorla karşıya geçerek enver dostun aracına yetişeceğim saat 01.00 de hareket ederek çanakkaleye gideceğiz eceabata saat 07.00 de diğer illerden gelen pedalşörler ile buluşacağız listede 70 kişi var en az bi 50 kişi olur arka takım kaptanı olacağım telsizle arkayı toplayacağım ,,,,havalar düzeliyor, 1 nisan pazar duruma bakarız garipçe olabilir,,,,nisanda yağmurlar olursa sürat yapılacağından tehlikeli olabilir,

Scudo
@bahtiyar közen

silme imkanın var idi ama süre geçerse silemiyorsun ,,,,,zati biliyorsun biz genelde resim çekmeyiz antremanda resim olması bence mantıksız bizim çizgimiz hep böyle idi ...

anadolu performansın tüzüğü,,,,,,kurucusu kudret kurtcebe

gönüllü üyeler

1- ogün
2- bahtiyar
3- erkan
4- oğuzhan
5- kubilay

tüzüğümüz kendimizi geliştirmek bu üyeler arasına gelecek arkadaşların ferdi çalışmalar yapması gerekmektedir , anadolu performans adı üstünde performans ekibidir uyum gösteren oğuzhan arkadaşımız spor alt yapısı olduğundan çabukça gruba uyum sağlamıştır alt yapısı olanların gruba dahil olmaları daha kolay olmaktadır biz herşeyi açık açık konuşur ve tartışırız bizim tarzımız yemekli turlar geziler değildir ,,kendini geliştirmek isteyen ve alt yapısı olan ben yaşta pedalşörleri beklerim 50 yaş üstü yoktur grubun en yaşlısı benim ,,, kubilay 14 yaşında olmasına rağmen yaşıtlarına rağmen bence başarılı olmuştur ama dünki hatasını bence anlamıştır daha çok çalışacak çok km leri yiyecek evli üyelerimiz vardır evli olmaları tek sorun olarak bazen gözüksede arada sırada aileleri ile olmaları gerekmekte,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bu durumda performans ekibi durmayacak ve çalışmalara ara vermeyecek,,,,,bahtiyar evli bi dostumuzdur ama en çok destek bana o vermiştir kendisine teşekkür ederim erkan benim gibi bekardır keza ogün ,ogün durmayı asla sevmez ve haklıdırda yapılan hatalardan kendi öz eleştirimizi yaparak grub içersinde gaza gelen bi arkadaşın nasıl bisiklet hayatını bitirdiğini biliyoruz kendi öz eleştirimizden sonra varılan sonuç temposu düşük olanlar ile bu yukardaki saydığım üyeler bi araya gelemeyecektir çünki işin şakası yoktur tecrübesiz ve alt yapısı olmayanlar her an kaza yapabilir baştan duruma el koyulmasında önem vardır eski performansı yüksek olan semir karabulut ,alper dapoet,soner,ekrem,çağatay bey memo bu kadroda zati demirbaştır daha fazla insana ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum sağlam kemikleşmiş adamlardan oluşan adamlar ile işi götürmek ideal olacaktır,, 12 kişiyiz ve yeterli sayıdır ne fazla ne eksik,,bu nedenle kadroya gelecek olanlar olursa en fazla artı 8 kişi ile sınırlıdır ve toplam 20 kişide kalırız...evet kubilay henüz 100 artı km lere hazır değildir ,nisanda bıçkıdereye 5 adam gidebilecek durumdadır,,,,,gelelim resim olayına dostlarım biz gezi grubu değiliz bu nedenle resim çekmek bizim tarzımız değildir 3-5 resim çeker buraya koyarız resim çok çekildi çok kondu çünki aynı yerlerin resimlerini defalarca buraya koymanın bi mantığı yoktur,,,,

bıçkıdere nisan ayı,,,,tarih belli değil,,,,

partnerler ,,,,

1- ogün-oğuzhan
2- bahtiyar -erkan
3- kudret-serbest,,,,,,,,,,,,,,,,

sürüş disiplini ilk 70 km durma yok,,,,,,,,,,,,,,,,,,su ihtiyacı için bisiklette giderken su içilecek bostancı çıkış dudullu şile otoban ömerli kömürlük girişi ,bıçkıdere ve göçbeyli çıkışında kısa mola serbest sürüş orda başlıyor geriye bostancıya 90 km kalıyor rampalar hesaba katılmıştır 160 km lik ıron man olayı,,,,,saat tutacağım buraya yazacağım kendi saatimi diğer arkadaşlarımda tutarsa iyi olur olayı görürler,,, evet ağır bi olay olacak nisan ayından bi pazar seçeceğiz,,,,göçbeyliden istanbul bulvar yolundan viaport ve aydos rampalardan kartal uğur mumcudan e beşten ideal tepe sapaktan bostancı sahil yolu ile ilgimiz yok

bıçkıdere bekle bizi performanscılar geliyor

24 ünde erkanla beraber takılırız kudret abi boş durmak yok

@bahtiyar közen

erkan sen ,közen kankalar asla boşlamayın ve devam deyin ,,,,,

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264050_236155393069972_100000265382504_889989_1312357_n.jpg

geçen sene 200 km nin pedalşörleri,,,,,şile,,,,,,,,,,,,evet çağatay bey aynı yolu döndü ismail ile memo resmi çekti memo ben soner ogün erkan bahtiyar hasan fena halde 200 km ye daldı kısa zamanda devrildi saat 18.00 de evde idim çıkış saat 08.00 tam 10 saat 200 km ye sığdırıldı yaşıtlarıma göre iyi bi derece,,,,diğer genç dostlar 9 saatte tamamladı

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/430505_368600306505883_100000677512973_1183961_1268257509_n.jpg

face de duvarımda bu var gerek erkan gerekse bahtiyar ve ogün face e uğramaz ben böyle adamları severim ,,,

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253595_215758081790107_100000677512973_685929_5158828_n.jpg

performansçıların mekanı ümraniye izci kampı,,,,

pazar yapılan antreman sonucu,,,,,,,,,,,,,bu yardımlaşmalı bi antreman oldu ve durma fazla oldu,,
saat 09.00 da antreman başladı saat 12.00 de polinezde olduk bir saat durduk esasında durma olmayacaktı bu durum bıçkıdere etabında olmayacaktır 160 km lik etapta çok kısa molalar olacaktır,,,,,,,,,,,evet polinezde bir saat mola fazla tabi saat 16.30 da evde idim sele üstünde geçen zaman 6.5 saat toplam km 110 km tempo 16 km düşük evet benim açıdan verimsiz bi durum oldu evet durmalar banada yaramadı,kubilayın lastiğinin patlaması ise orda bi 30 dakika bekleme oldu ve ben tamamıyle düştüm formdan evet bundan sonraki polinez etabı 110 km olacak ve durma az olacak polinezde 15 dakika mola olacak etap dudulluda başlayacak , dudullu ve alemdar ve reşadiye ve polinez ve kavacıktan beylerbeyi ve göztepeden erenköy güzergah bu olacak bahtiyar ve erkan dudulluda saat 09.00 da beni bekler,,,,,ogün türk iş bloklardan katılır oğuzhan ise dudulluya gelecek en çok beş dakika bekleme olur ekip devam eder

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/259851_216489971716918_100000677512973_691691_391769_n.jpg
buluşma noktası,,,,, dudullu ,,,
1- polinez etap 110 km burdan başlayacak,,,,
2- 160 km lik bıçkıdere burdan başlayacak,,,,

tamam abi buluşma yerimiz burası dudullu pazarının tam karşısı kavşakta

@bahtiyar közen

evet çanakkale topiğinden topiğime geldim,,,,bu hafta çanakkale heyecanı olacak arada sırada gezilerde dostlar ile olmakta güzel,,,kalabalık gruplar ile pedallamak ayrı bi zevk,,,,1 nisan polinez ya da garipçe deriz,,, davetli dostlar ogün, oğuzhan bahtiyar erkan ,,,,,

@CAVOGUZHAN

o.k yalnız beşiktaştan sarıyere kadar durmadan giderek devam ,sarıyerden koç üniversitesinden devam ve garipçe sapağına kadar durmadan devam garipçe iniş ve sahilde 15 dakika bi çay çaylar orda bedava ,,,,,dönüş aynı güzergah yalnız koç üniversitesinden sola saparak rumeli hisarın içinden devam fakat maslaktan yukarı çıkarak zincirlikuyu ve beşiktaş son durak partnerler belli ogün - oğuzhan,,,,,ve erkan-bahtiyar,,,,,ogün gelemez ise partnerler oğuzhan-erkan -bahtiyar,,,, bu tur 63 km dir ve geldiğimiz yerleri eklersek en çok 73 km dir yani bıçkıdere bile değil ,,yalnız nisan ayının bi pazarı bıçkıdere olacak,,
ekip hazır olana kadar orada işler zor olacak 70 km boyunca durmadan basacağız,,,8 nisana hazır olalım bıçkıdere için ,,,1 nisan pazar saat 08.00 de oğuzhan ve ogün ve bahtiyar ve erkan kadıköy beşiktaş iskelede oluruz ve 20 dakika sonra beşiktaştayız,,,,

tamam abi sırada garipçe var kubilayıda bekleriz tura

@bahtiyar közen

bıçkıdere ve polinez 110 etabında kubilay olmayacak,,,çünki kubilayın bu pazar yaptığı hatayı ben arkadan gördüm gidişte rampada temposunu ayarlamadı süratli aldı dönüşte ise kubilayı beklemek durumunda kaldınız bahtiyar ,,,
1 nisan pazar günü kubilayın yapacağı şudur garipçeye gelirken rampada gücünü harcamamak ayrıca durmadan gideceğiz ta garipçe sahiline kadar partnerlerden birini kaçırırsa tek başına kalır ve sarıyer içinde kaybolur ,32 km durma yok sarıyere geldikten sonra sarıyer içinden çıkacağım yani rumeli kavağı istikametinden koç üniversitesine yolu bilmeyen orda vakit kaybeder,,,,diğer çıkışta fazla trafik oluyor ,rampada araç fazla orda, dönüş gene aynı yerden rumeli kavağına, direk maslak sapağından yukarı, ben dönüşte hayatta girmem ortaköye ,trafik içersinde aşırı yoğunlukta sürat olmaz zincirlikuyu istikamette ise kavşak fazla bu nedenle kubilay ı kollayacak olmayacak sorumluluğu alacak olan olursa kubilayın, kubilay gelebilir burda sorumluluk almayacağım çünki tempo yapacağım ,,,,,,

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182215_10150144172267814_3184416_n.jpg

bir enstantane bora tirki dostu izlerken ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397548_325562834142964_100000677512973_1063988_2146127433_n.jpg

yukardakiler,,,,,,,, ben semir,ekrem erkan ve bahtiyar resmi çekti ,20 mayıs olur ya da olmaz ama yukardaki bıçkıdere etabı olayı belirleyecek ilk 70 km durmadan gitmece böylelikle kartepe-rubeye ön hazırlık olur ,,,,,,,,,,,bostancıdan tuzla istikametten izmit e kadar çok rampa yok eğim azdır maşukiye 113 km yazıyor sonrasında 18 km rampa ve iniş 28 km gölcükten yalova toplam 200 km dir yalnız oğuzhana 200 km yazar pendike feribot ordan maltepeye bi olay yok bana 215 km yazar ogüne ataşehire kadar ve bahtiyar ve erkana fazla yazar,, ,,,,,,,,,,,,,yalnız yalovadan feribot en son 19.30 da bu durumda eskihisardan geçerek 44 km basarak bostancıya gelinirki 200 artısı olur bu olayın ,,,,

kudret abi resimdeki arkadaş akbil basmışmı güzel resim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri