anadolu performansın tüzüğü,,,,,,kurucusu kudret kurtcebe
gönüllü üyeler
1- ogün
2- bahtiyar
3- erkan
4- oğuzhan
5- kubilay
tüzüğümüz kendimizi geliştirmek bu üyeler arasına gelecek arkadaşların ferdi çalışmalar yapması gerekmektedir , anadolu performans adı üstünde performans ekibidir uyum gösteren oğuzhan arkadaşımız spor alt yapısı olduğundan çabukça gruba uyum sağlamıştır alt yapısı olanların gruba dahil olmaları daha kolay olmaktadır biz herşeyi açık açık konuşur ve tartışırız bizim tarzımız yemekli turlar geziler değildir ,,kendini geliştirmek isteyen ve alt yapısı olan ben yaşta pedalşörleri beklerim 50 yaş üstü yoktur grubun en yaşlısı benim ,,, kubilay 14 yaşında olmasına rağmen yaşıtlarına rağmen bence başarılı olmuştur ama dünki hatasını bence anlamıştır daha çok çalışacak çok km leri yiyecek evli üyelerimiz vardır evli olmaları tek sorun olarak bazen gözüksede arada sırada aileleri ile olmaları gerekmekte,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bu durumda performans ekibi durmayacak ve çalışmalara ara vermeyecek,,,,,bahtiyar evli bi dostumuzdur ama en çok destek bana o vermiştir kendisine teşekkür ederim erkan benim gibi bekardır keza ogün ,ogün durmayı asla sevmez ve haklıdırda yapılan hatalardan kendi öz eleştirimizi yaparak grub içersinde gaza gelen bi arkadaşın nasıl bisiklet hayatını bitirdiğini biliyoruz kendi öz eleştirimizden sonra varılan sonuç temposu düşük olanlar ile bu yukardaki saydığım üyeler bi araya gelemeyecektir çünki işin şakası yoktur tecrübesiz ve alt yapısı olmayanlar her an kaza yapabilir baştan duruma el koyulmasında önem vardır eski performansı yüksek olan semir karabulut ,alper dapoet,soner,ekrem,çağatay bey memo bu kadroda zati demirbaştır daha fazla insana ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum sağlam kemikleşmiş adamlardan oluşan adamlar ile işi götürmek ideal olacaktır,, 12 kişiyiz ve yeterli sayıdır ne fazla ne eksik,,bu nedenle kadroya gelecek olanlar olursa en fazla artı 8 kişi ile sınırlıdır ve toplam 20 kişide kalırız...evet kubilay henüz 100 artı km lere hazır değildir ,nisanda bıçkıdereye 5 adam gidebilecek durumdadır,,,,,gelelim resim olayına dostlarım biz gezi grubu değiliz bu nedenle resim çekmek bizim tarzımız değildir 3-5 resim çeker buraya koyarız resim çok çekildi çok kondu çünki aynı yerlerin resimlerini defalarca buraya koymanın bi mantığı yoktur,,,,