tüm ekibi tebrik eder herkeze teşekkür ederim,,,gerçekten afalladım bu gün, evet ne oğuzhanın ne de kubilayın sorumluluğa asla ihtiyaçları olmadığı gibi dehşet bi tempo yaparak rampaları dümdüz ettiler çok verimli bi antreman oldu çok çabuk polineze varıldı ,bu antremanın kritiği gerçi bıçkıdereye hazır değilim desede bahtiyar bence hazır , hele hele oğuzhan bıçkıdereyi bıçar yalnız dostlar tam 3.5 ay uzun yola gidemedim ama saat 16.30 da eve girdim hiç yoktan iyi dedim 100 artı km bana yazdı ,dönüşte oğuzhan duvar diye bağırdı evet gerçekten duvar rampaları çabuk aldık yok ettik ,istanbul dışı tavşanlı yolunu bu ekip çok kısa zamanda devirir bostancıda başlayacak ve gene bostancıda bitecek tam 160 km dir dönüşte lodos beni yavaşlattı kendimi yormadım tempomu düşürdüm dudulluya gelirken burnuma et kokusu gelince ekmek arası dana eti yedim ogün ve oğuzhan beni beklemedinizse iyi ,zati dudulludan sonrası kolay ogüne çok yakın idi ordan ata şehir ,oğuzhanada bostancı istikameti,sadece bi aksilik oldu kubilayın tekeri patladı,önemsiz bi olay idi,,,partnerler kesin belli oğuzhan ve ogün ve bahtiyar -kubilay-erkan üçlü kankalar, hepinize teşekkür ederim sizlen ölüme giderim,,, bu arada ogün tebrikler eski formun aynen devam ediyor,,,