anadolu performans,,,
tüzük,,,,,,,
güncelleme,,,
daha önce aytekin erzanın kurduğu performanstanbul un anadolu yakasında faliyet gösterdim bu sorumluluk bizzat aytekin erzan tarafından bana verildi,,,,amacımız 16-20 yaş guplar ile sahada çalışmak idi,,,bunu anadolu yakada başarmak için gençler ile çalıştım elde avuçta sadece bir kaç dost kaldı,,,,,diğer genç dostlar sonbaharda dökülen yapraklar gibi döküldüler,,,,neye inandım sele üstünde bisiklet sporuna dengeli beslenmeye ve uyku düzenine,,bu üç önemli öğeyi beynime kazıdım yaşıtlarım kahve köşelerinde pişti oynarken ben sürekli dinamik oldum,,,gençlerden isteğim hobiniz ne olursa olsun sonuna kadar sahip çıkın spor ölene kadardır ,,,reklamlarda onu ye bunu ye yok cips ye diye milleti hasta ediyorlar ,,sağlıklı beslenmeyi özendirmek ve bu millete spor bilincini vermek gerekir medya bunu yapmamaktadır,,,sağlıksız bir toplum olduk obeziteler aldı başını gitti,,,bu ülkede gençliğin yüzde 40 ı spor yapmıyor,,,, ne kadar spor fakiri bi gençliğe sahibiz görün, anadolu performans iddalıdır sonuna kadarda bu istanbulda iddalı olmaya devam edecektir ölmek var dönmek yok biz sürate inandık biz bisikleti ciddiye almaya ant içtik biz bisikleti spor aracı olarak görmeye devam edeceğiz her zaman söylerim ve söyleyeceğim ekip benim işim partnerleri düzenlemek benim işim ogün -oğuzhan bir ekip ise kubilay-bahtiyar -erkan da bi ekiptir bu ekipler birbirleri ile çok uzun etaplarda rüzgara karşı süratli sürme tekniğini değişmeli olarak uygulamalı önemli olan sağlam bi ekip yaratmaktır ,,,süratli adamlardan oluşan bir ekipte zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz bizler,asla sele üstünü yemek yemek resim çekmek için işgal etmiyoruz bu topiğin özelliği budur ,,,,,,yukarda saydığım ekibe düşük tempolular malesef dahil olamıyacaklardır daha öncede söyledim biz yeni adam istemiyoruz biz mevcut süratli adamlardan oluşan anadolu performansa süratli adamlar istiyoruz isterse yol kullansın isterse mtb fark etmez,,,,özellikle mehmet şeri -ve semir karabulutu aramızda görmek bizi sevindirir,,,,,
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
,,,,,,yalnız performans grubumuz mtb lilere açık olduğu kadar yol bisikletçilerinede açıktır anadolu performans grubu sadece yol bisikletçilerinden oluşmamaktadır bisiklette ayrım yapılmasına karşıyım isteyen istediği bisiklet ile performans pekala yapabilir,,, antremanlarda ,ilkelerimiz en hızlıya göre değildir en düşük tempolular ile hazırlık antremanlarında çalışmaktır onları geliştirmektir