Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe

evet abi ama ekibin geri kalanında içinde olduğu fotografları bu akşam koycam kısmetse. dun aksam ınternetın hızında bı sorun vardı kanser ettı benı.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
acelemiz yok zati oğuzhan bizim farklılığımız biz bisiklet olayına resim çekmek için ve midemizi gereksiz doldurmak için binmiyoruz ,sporun, bisikletin sporunun hakkını layıki ile vermişsek bu ana kadar ne mutlu bize ,,,,performans ile gezi bisikletçiliğinin arasında son derece fark var yıllar sonra bile ,bu tarz bisiklete takıldığımız için kesinlikle bunun faydalarını göreceğiz ,tabi bilinçli yapacağız bu işi ,,,limitlerimizi bilerek zorlama yapmadan ,aramızda şeker hastası, yüksek tansiyonu olan, kalp ritm bozukluğu olan yok ,bunlar önemli ve de beslenmeye özen göstereceğiz,,,

herkese selam,

hafta sonuna bısı kalmadı. sanırım hava da sorun cıkarmıcak bıze ve Garipçeye doğru cevircez pedalları. merak ettim kimler geliyor, son durum nedir ?
ayrıca saat kaçta nerde bulusuyoruz ? ogun abi umarım gelıyorsundur , eger gelırsen senınle bostancı iskelede bulusabiliriz ?
hafta içi gelebileceğini söyleyen baska arkadaslarda ( Raif Korkmaz + Ozan Güner ) vardı , onlarda nedir son durum ?
umarım katılım fazla, yolculuk kazasız belasız, havada güneşli ve rüzgarsız olur :)

oguzhan resimler güzel ben ve erkan o arada yol kenarında sizi bekliyorduk resim çekmeyi kaçırdık sağlık olsun bir dahaki sefere acısını çıkarırız

• Beğen
Tepkiler: CAVOGUZHAN
kaptan kudret abi-scoot
bahtiyar-whistle
erkan-geotech
oguzhan-sedona
ogün-trek
kubilay-bianchi
evet gördünüzmü yiğitleri

• Beğen
Tepkiler: CAVOGUZHAN
@bahtiyar közen

kardeşim haklısın o ara bi iletişim kopukluğu oldu :)

fotograflar konusunda sıkıntı yok sen ve erkanın da dahıl olduğu fotografları ıns aksam koyacagım. senin " 61 " li plakanı koymadan olur mu siteye :)
bu hafta sonu garipçede daha bol ve güzel fotoğraflar cekılcez ınsallah.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@CAVOGUZHAN

aman, oğuzhan fazla insan istemiyoruz bunun acısını çektik daha öncede yazdım mehmet ergene olayı ogün sıkı basan dostumuzdur performansını bilmeyen arkadaşlar gaza gelirse iyi olmaz nitekim o virajı gördün polinezde orda çok kötü düştü ergene ve ameliyat oldu şimdi ise ne yapıyor bilmiyorum açıkçası anadolu yakada örgütlenmek istiyorum bunun nedeni avrupa yaka için bekleme yapamayız özellikle saatler konusunda yazın saat 06.00 da çıkacağım ve herkezi dudulludan alacağım gerek ogün ve gerekse bahtiyar ve erkan orayı biliyor ,,,raif iyi bi dostumdur ama tarzı bizimki gibi değil biliyorsun biz durma yapmıyoruz az mola yapıyoruz,,ve yemek olayı bizde yok su olayını ayarla giderken su içmece su almak için mola olmayacak bisiklette su olacak
evet herkez tarzımızı bilsin ona göre tavır alsın ,,,şimdi kubilay daha pişme safhasında henüz bıçkıderenin ne olduğunu bilmiyor bunu bilenler memo -mehmet şer, soner ,bahtiyar erkan ve ogündür esas olayı patlatacağız 8 nisanda, bu pazar etraflıca olayı konuşacağız ekip olarak ,şimdi sen asla şunu unutmayacaksın senin süratli dostun ogündür ogünü asla kaybetmeyecek onun ensesinde boza pişireceksin erkan ve bahtiyar zati birlikte çok pedalladılar ,,kubilaya gelince kendine güveniyorsa gelecek arkada kalırsa sorumluk ona ait olacak ve lastiği patlarsa kendi yapacak artık kurallar ağırdır,,,,ozana gelince o anca haziranda katılır ama malesef onuda beklemeyeceğiz ,zati yolu biliyor etapları biliyor evet bu pazar ben direk saat 08.00 de üsküdar motor iskelesinde olacağım 5 dakika bekleme yapar ekip sonra geçer saat 08.00 de üsküdar motor iskelesinde ekip toplansın,,,,

@CAVOGUZHAN

oğuzhan tekrar ediyorum yarım saat bekleme yaparım sonra basarım ona göre garipçede bir saat dahi beklemem pek resim felan beni ilgilendirmiyor,, ,,,

ekip tekrar ediyorum,,,,
fazla arttırmaca yok sadece benim dediğim adamlar davetlidir takım kaptanı ben isem benim dediğim olur amatörce davranmayalım bu pazar ekip elemanları ile kısa bi müzakere olacak saat 08.00 de üsküdarda,,

davetliler,

1- oğuzhan
2- bahtiyar
3- ogün
4- erkan
5- kubilay

sayı yeterlidir
bunun dışında aytekin davetlidir ve onur berberci ,,,400 km in fatihi aytek tabi,,,soner ,,mehmet şer,,,,,başka adamlar yok,,,,

@Kudret Kurtcebe

saat 8 de uskudar motor ıskelesındeyım. bahtıyar+erkan+kubilay lada orda bulusuyoruz degıl mı ? sende telefon yok, bı sorun cıkması durumunda onlarla kurarız ırtıbat.
ogün abiden ses cıkmıyor. nerdesin abi

@CAVOGUZHAN

ok ekip serbest ben resimlerde olurum ya da olmam ,,benim için sorun değil,,,,şimdi garipçeye önce varan resimleri çeker ve yarım saat bekler sonra dönüşü sahilden alır yalnız hava çok güzel olacak dönüşte ben maslağa yöneleceğim ,,,,ogün gelir ,,,ama mesafe kısa olduğu için ona cazip gelmeyebilir,,,,saat 08.00 de üsküdarda olacak bahtiyar erkan kubilay,,,,,,sadece bizim kadro ,,,bu garipçe benim için çerez olacak bu pazar ,,

@mehmet ankaralı

mehmet bey ,,,,,,önce ekibin süratli bisiklet kullandığını söyleyeyim bu pazar ekip durmadan gidecek topiğin başına bakarsanız performans yazıyor ve antreman yalnız sizin ne tarz bisiklet kullandığınızı bilmiyorum performansa yönelikmi yoksa gezimi gezi ise biz gezi ekibi değiliz yalnız hiç performansı olmayan arkadaşlar ile antremanlarda buluşarak onları geliştirdiğimiz olmuştur yeterli ekipmanlara sahip olma durumu var sizi antremanlarımıza bekleriz bu pazar antreman olmayacak yüksek tempo basacağız,,,

anadolu performans,,,

tüzük,,,,,,,

güncelleme,,,

daha önce aytekin erzanın kurduğu performanstanbul un anadolu yakasında faliyet gösterdim bu sorumluluk bizzat aytekin erzan tarafından bana verildi,,,,amacımız 16-20 yaş guplar ile sahada çalışmak idi,,,bunu anadolu yakada başarmak için gençler ile çalıştım elde avuçta sadece bir kaç dost kaldı,,,,,diğer genç dostlar sonbaharda dökülen yapraklar gibi döküldüler,,,,neye inandım sele üstünde bisiklet sporuna dengeli beslenmeye ve uyku düzenine,,bu üç önemli öğeyi beynime kazıdım yaşıtlarım kahve köşelerinde pişti oynarken ben sürekli dinamik oldum,,,gençlerden isteğim hobiniz ne olursa olsun sonuna kadar sahip çıkın spor ölene kadardır ,,,reklamlarda onu ye bunu ye yok cips ye diye milleti hasta ediyorlar ,,sağlıklı beslenmeyi özendirmek ve bu millete spor bilincini vermek gerekir medya bunu yapmamaktadır,,,sağlıksız bir toplum olduk obeziteler aldı başını gitti,,,bu ülkede gençliğin yüzde 40 ı spor yapmıyor,,,, ne kadar spor fakiri bi gençliğe sahibiz görün, anadolu performans iddalıdır sonuna kadarda bu istanbulda iddalı olmaya devam edecektir ölmek var dönmek yok biz sürate inandık biz bisikleti ciddiye almaya ant içtik biz bisikleti spor aracı olarak görmeye devam edeceğiz her zaman söylerim ve söyleyeceğim ekip benim işim partnerleri düzenlemek benim işim ogün -oğuzhan bir ekip ise kubilay-bahtiyar -erkan da bi ekiptir bu ekipler birbirleri ile çok uzun etaplarda rüzgara karşı süratli sürme tekniğini değişmeli olarak uygulamalı önemli olan sağlam bi ekip yaratmaktır ,,,süratli adamlardan oluşan bir ekipte zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz bizler,asla sele üstünü yemek yemek resim çekmek için işgal etmiyoruz bu topiğin özelliği budur ,,,,,,yukarda saydığım ekibe düşük tempolular malesef dahil olamıyacaklardır daha öncede söyledim biz yeni adam istemiyoruz biz mevcut süratli adamlardan oluşan anadolu performansa süratli adamlar istiyoruz isterse yol kullansın isterse mtb fark etmez,,,,özellikle mehmet şeri -ve semir karabulutu aramızda görmek bizi sevindirir,,,,,
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
,,,,,,yalnız performans grubumuz mtb lilere açık olduğu kadar yol bisikletçilerinede açıktır anadolu performans grubu sadece yol bisikletçilerinden oluşmamaktadır bisiklette ayrım yapılmasına karşıyım isteyen istediği bisiklet ile performans pekala yapabilir,,, antremanlarda ,ilkelerimiz en hızlıya göre değildir en düşük tempolular ile hazırlık antremanlarında çalışmaktır onları geliştirmektir

(link)

akşam saat 18.00 de yağmur geliyor bu nedenle saat en geç 15.00 de beşiktaşta olmaya çalışalım erken bitirmece,,,,
saat 08.00 de üsküdardan ilk motora atlarız hiç beklemeden sarıyere kadar durmadan gitmece ,,sarıyerde iskele var vapur iskelesi hemen sağdan dönen ilk yoldan rumeli kavağına ordan içerden rampadan koç üniversitesine direk garipçe ve sahilde lokanta var bi çay molası o da en fazla 15 dakika en çok 30 dakika dönüşe geçiş koç üniversitesinden sonra rumeli kavağına doğru çıktığımız yerden dönüş ve ben maslaktan çıkacağım isteyen sahilden gider aşırı sıkışık trafik var ben trafiği pek seçmeyerek maslaktan yukarı çıkacağım,,,

(link)

25 günlük nisandan hava durumu,,,,

8 nisan yağmur,,,
15 nisan güneşli,,,
22 nisan sağanak
nisan ayı yağmur ayı olacak,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri